Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím prosím, nevíte někdo, kde najdu návod na výměnu žárovky v přední mlhovce na mém P306?

Myslel jsem, že to bude jednodušší, ale když jsem se na ni koukal, tak nevím nevím. Nerad bych tam něco zbytečně ulomil. Zajímalo by mě, jestli se má celá vyndat nebo jak se dostanu k žárovce.

Zkoušel jsem vyhledávání i manuál na ofic. stránkách, ale nic jsem nenašel.

A když už jsme u toho, tak by mě docela zajímal i postup při výměně žárovek v předních a hlavně v zadních světlech (Break).

Jestli je někde nějaký návod, budu vděčný za odkaz. Díky!

[upravil dne 16/10/11 17:59 od dna69]

Odesláno

Žárovky v předních mlhách jsem měnil a pokud si dobře vzpomínám, chtělo to prostě otevřít ten zadní kryt a pak na tu H1. Myslím, že jsem musel odšroubovat nějaké plasty, abych se tam rukama dostal. Nicméně dělal jsem jen s vyheverovaným autem a přístup nebyl nejlepší. Například Stibto by to řešil sundáním nárazníku :D Pak je výměna hračka. Zadní nevím, nemám BK.

Odesláno

Predne hmlovky sa menia tak ze musis dat dole plastove trojuholniky ktore su prichytene o naraznik a o podbehy. Potom to zdola celkom dobre vidiet. Pri zadnych svetlach treba vyskrutkovat 2x plastovu maticu, jednu vidis hned ako otvoris zadne dvere, druha (taka ista) je schovana za \"dvierkami\" v kufrovych kastlikoch ;) ... nic narocneho :papa

Odesláno

přesně jak píše Qčko, zalehni pod auto sundej plastoví trojuhelníčky co držej na podběhu ze spoda před kolem a pak už uvidíš ze zadu na mlhovky... Ja tam šahám už poslepu bez sundávaní tam ruku narvu :D

Odesláno

To by mě taky zajímalo, jak by se chovaly 100W, bez ohledu na to, že to je nezákonné :aut

Nicméně bojím se, že by to parabola nevydržela, protože je malá a bude to mít dostatečné chlazení :myslim - můj lajcký názor.

Odesláno

že je to nezákoný je vcelku jedno :D zkusim se kouknout jestli nenajdu na dílech z druhýho auto mlhovky (abych měl náhradní), potom propočítam drát na průměr (aby mi nevyhořelo auto :D ) dyštak tam plesknout jenom relé další, a když to najdu tak je koupim a osadim a zkusim to v praxi, protože s mlhovkama stejně jezdim furt (je to prasečina) ale když nemam čirý světla jenom plastový .....

nebo jsem uvažoval o přimontování dalšího dua světel (ale je to hnusný) a mít to jako přídavný.

Odesláno

Děkuji za rady, dneska jsem se konečně dostal k tomu, abych tu žárovku vyměnil. Když jsem se k ní začal dostávat, tak ta mrcha ale začala zase svítit. :D Ale stejně jsem jí pro jistotu vyměnil.

Dokonce už vím i jak vyndat zadní mlhovku, tak jen přidělat kus kabelu a budou mi svítit obě. :)

Jinak 100W žárovky jsou do takových malých světel nesmysl, zbytečně se budou přehřívat a svítivosti to stejně moc nepomůže. Navíc u tukanů, kteří jezdí s mlhovkami pořád, by to oslňovalo jak blázen.

[upravil dne 24/10/11 18:01 od dna69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...