Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute.. Po srdcervucom rozchode z mojou prvou ozajstnou laskou Leou (škodu 120 L ktora ma zasvetila neratam:) s ktorou sme stravali tisice stastnych kilometrou (405 na obr.), a po bokovke (golf 1,9tdi) ktoru som mal z roznych dovodov, som sa spoznal s touto kraskou ktora ma ocarila na prve nasadnutie a napriek tomu ze sme spolu len par tyzdnou (nechcem to zakriknut) mam pocit ze nam to bude dlho klapat. Vola sa Leona :) ma 7 rokov, 175 tisic kilometrov za sebou (ak ma neodrbava:), 2,2hdi obsah hrudneho kosa a celu vybavu nejdem pisat no v skratke: 4xairbag, ABS, ESP, ASR, dig.klima a ze vas mam pozdravovat! ;)

dsc00291az.jpg

dsc00301ze.jpg

dsc00310ax.jpg

dsc00306z.jpg

dsc00310ax.jpg

leonadsc00303.jpg

leonadsc00307.jpg

[Edited on 22/5/13 22:33 by Dendy 406 2,2 HDi]

Odesláno

Vyzera fakt nadherne... daj si nove ziarovky do podsvietenia PP a mas hned svoju prvu opravu :D ... (pdla fotky vyzera ze ti svieti len stredna :) )

Odesláno

tomas: tiez ma to potesilo ale zas v takomto stave presne som ho nekupoval, tak liter dva si vypyta nato aby bola v stave v ktorom ju chcem mat.. :) a ja som sledoval dlhsi cas obcianske inzercie ale je nesmierne tazkde kupit model z 2003-2004 s takym obsahom diesel s vybabou podla predstav a zial prvu taku 406 som nasiel u hentych hochstaplerov.. ale to ma nijak neodradilo.. :)

q-cko: ver ze ma to v noci irituje jak kurva ale mame za sebou generalku brzd, vymenu chladiacej-brzdovej kvapaliny a oleja, nove zadne tlmice, tlmic vyfuku+koncovka, pelovy-olejovy-vvzduchovy-palivovy filter, folie, audio kabelaz+radio+woofer, zatesnenie narze od plavaku, zasilikonovanie laveho svetlometu+hmlovky lebo sa rosili a podobne, a ked budu taketo veci v poriadku, povymienam z radostou v interiery ziarovecky.. ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Pekná !!! Tieš som chcel modrú ale ja auto opláchnem raz za rok po zime tak som zvolil bezúdržbovú striebornú :D . 405 ku mám ešte doma a tvoja bývalá vyzerá tieš dobre na tie roky ;)

Odesláno

no uz na tej 405-ke haprovala elektrika ale motor sa nikdy nezastavil, nezrala olej, karoseria nemala ani naznak hrdze, ani po 13tich rokoch, a to este na kapote mala po kamienku odpadnuty lak na plech.. po taxikarovy bratislavskom asi s pol milionom kilakov :)) bozi stroj tiez.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...