patko79 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 No je taky otazka, jak ma nastavene rozhrani, pokud ho ma vysoko, tak ani automaticky leveling nepomuze. To je tak, kdyz si nekdo \"priplaci\" na technicke a technk auto ani nevidi:( Na druhou stranu nechapu, jaky vyznam ma nastavovani rozhrani nize, pak Ti nepomuze ani ze mas xenovy [upravil dne 11/1/12 11:00 od alternativ] Lenže xenón má trocha iný kužeľ svietivosti aj po stranách a keď som to mal na čiaru, tak to svietilo zbytočne ďaleko a do boku oproti, čo je pri stretávačkách zbytočné. Tým znížením to svieti akurát a nik na mňa nebliká A ja som HID \"zdedil!, sám by som ich do auta nemontoval:bojim Citovat
rootsky Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Clověče, mě to nikdy nelákalo, když se něco stane na klasice, vyměníš žárovku a hotovo. To u mě vždy rozhodlo. Osobně bych ani xenony na autě nechtěl od výrobce. Citovat
alternativ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 patko79: no jak myslis, ale me svetlomety zivi Nechapu, jak muze technik na STK takove auto uznat jako technicky zpusobile, idiot. Citovat
patko79 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 na STK-čkach sa púšťajú iné skvosty do obehu:aut Citovat
DERT123 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Když jsem koupil auto, tak tam také byla HID sada. Na STK mi světla seřídili a nikdo nic neříkal. Jezdím s tím už asi rok a nikdo na mě nebliká. Dle původního majitele tam tu sadu měl 3 roky a stěrače zatím stále drží aku znacku tej HID sady tam mas ? Citovat
Marcel00 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 na STK-čkach sa púšťajú iné skvosty do obehu:aut velmi smutne konstatovanie... Citovat
japaja Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 je zajímavé že všechny auta která vás oslňují tak hned poznáte HIDky to je teda zvláštní na mě tedy také zatím nikdo ani nebliknul že bych oslňoval a jestli to autu vadí je zasde jiná věc to chápu a je to každého věc jestli ti zkusí Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Na 407 se to trochu hůř poznává , protože má ve světlometu čočku a ten paskvil není pro okolí tak hrozný. Když pominu ostřikovače , ovládání sklonu světel atd. Ale dodělané výbojky do Oktávek, 206 apod je na zabití , když někdo jede za mnou nebo se sním míjím na úzké cestě za deště. Citovat
japaja Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 s tim souhlasím na jinych autech to nevim jem jestli muzu tak dotaz naklapění je tam z duvodu oslneni ale ostatni zarovky také přeci oslnuji kdyz jsou spatne serizené s cockou i bez ní tak proc je tak dulezite u xenonu dik za vysvetleni jo a ostrikovace také nevim proc jen pro xenon:myslim Citovat
baffy Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Dôležité to bude asi z dvôvodu väčšej svietivosti ako klasická lampa a potom zábudlivosti ludí,aby neprichádzalo k tomu že niekto naloží do auta meter,dva a neprestaví svetlomet.Čo myslíte kolko vodičov používa korektor na nastavenie svetlometu?A ostrekovač bude niečo podobné,svetlo z výbojky sa láme trochu inak ako z halogénu:myslim Citovat
Joozino Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 praveze kamarat ich má a je spokojny s nima..ale co som pozeral recenzie, tak je to 60-40 Citovat
shark734 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 ja som uz skusal nejake \"super\" ziarovky a vsetky su na jednu vec..na ho*no, bud sa rychlo vypalia, alebo svietia slabsie len inym odtienom Citovat
alternativ Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Bosch a Hella jsou vyrobci svetelne techniky, Joozino se ptal na zarovky Kurna, bych chtel byt policajt, bych se na foliich a HID sadach vyzival Citovat
patko79 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 presne takýchto ľudí mám rád:grr Mne sa niečo nepáči, tak idem dodrbávať všetkých, ktorí majú iný vkus ako ja. Čím konkrétne Teba ako vodiča ohrozujú fólie na mojom aute????????? Ešte horšie je, že takýto aj vytvárajú zákony padnuté na hlavu. Citovat
alternativ Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 patko79, nic ve zle, precti si diskuzi of foliich, at si rozsiris obzory. Sorry za Citovat
shark734 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 alternativ: napisal som klasika, to znamena halogeny:aut, a znacky tych halogenov... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.