Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Ahoj, mam problem s rozchozenim dalkoveho ovladani zamykani, nejak si nevim rady, z navodu co jsem tady nasel jsem rozbehal svuj new model, tohle je dvoutlacitko, ale na klici nekouka nikde dioda, kdezto v aute na stropnim panelu ten jehlan je :/ prikladam foto, kdyby nekdo dokazal poradit. Baterie jsem dnes koupil nove, bylo to s vybytou baterii ted asi mesic. klic je dvoutlacitkovy, nikde z nej nekouka dioda na stropnim panelu je jehlan co by mel byt pro infra dalkovy ovladac, ale ovladani fungovalo i z vetsi vzdalenosti, nemuseli jste byt az u auta. [upravil dne 12/10/11 18:47 od Berkoff] [upravil dne 12/10/11 22:27 od Berkoff] Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 klicek mas radiovy, ne infra, dokonce s tzv. superzamykanim, to plexi na strope tam je nejspis jen tak. pro parovani zkus tohle: drz velke tlacitko zmacknute tak dlouho az cervena dioda zhasne, potom pust, dvakrat za sebou kratce zmackni opet to velke tlacitko a zapni zapalovani, vypni zapalovani, pockej 5 s a vyzkousej, zda klicek funguje Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 OK, zkousel jsem metodu podrzet klicek dokud dioda prestane blikat, to nezabralo, a pak drzet zamknuti pri zapnutem zapalovani, taky ne. Jdu skusit tohle. Diky Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Tak nic :/ Jinak, kdyz zmacknu velke a drzim, tak dioda sviti asi sec, a zhasne, stejne tak kdyz pak 2x kratce znacknu, jen blikne nez pustim, tj nemam pocit ze by se to nejak prepinalo do nejakeho programovaciho rezimu :/ [upravil dne 12/10/11 19:57 od Berkoff] Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Nikdo netusi? Prosim ..:/ hledam na google i tady a nejak si uz nevim rady :/ Citovat
Dave_k Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Dioda na klíči by měla při držení stále rychle blikat. Mě to tak dělá a páruju metodou: odemknout auto klíčem, nastoupit, zavřít dveře,otočit klíčem v zapalování pro načtení imobilizéru, stisknout a držet velký tlačítko 10sec., vyndat klíč, vystoupit, zavřít dveře a po stisku už by měl zamknout. Případně jsem po 10sec. držení nastartoval, někam jel a pak vše dle popisu. P.S. jestli tam je infra zjistíš jednoduše. Sundej ten plast co kreje světlo. Zapáčit na druhým konci než je ten jehlan. P.S.2 S cigárem do auta jo? No fuuuj. [upravil dne 12/10/11 22:42 od Dave_k] Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Dave jdu to skusit. Dioda ale neblika, jen blikne, a zhasne, neblika jako to delal klic na mem peugeotu, mame s mladou podobny, jen ja mam novejsi model. Citovat
Dave_k Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Mám taky restyl (01) a klíč úplně stejnej. (teda než jsem ho předělal kvůli rozpadlejm tlačítkům) Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Tak nic :/ odemknul, nastoupil, otocil na rozsviceni vsech kontrolek, drzel 10 a pak i 12 sec, nastartoval, nechal chvilku bezet, zhasnul, vystoupil a nic, prdim na to dodelam to rano .. diky za pomoc. Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 hod sem VIN, mrknu, jestli tam teda mas fakt radiovou dalku nebo to infra Citovat
Berkoff Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 hod sem VIN, mrknu, jestli tam teda mas fakt radiovou dalku nebo to infra Ja myslim ze infra ne, myslim ze jsem to jednou uz nahazoval, a navod sem nasel v jak na to p406, ale ted to v tom pdfku nemuzu zaboha najit, a hledat se v tom neda, neni to text ale obrazky :/ Citovat
Dano406 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Při mojí první výměně batrie v klíčku jsem s tím taky laboroval.Baterku jsem měnil v práci a po příchodu k autu se nic nedělo,tak sem to odemkl normálně manuálně,strčil klíč do spínačky,nastartoval a jel.Po dojetí sem to vypl,vystoupil a světe div se ono to fungovalo na dálku. Tu pyramidu mám též,maš šíbr,že? Citovat
Berkoff Odesláno 13. říjen 2011 Autor Odesláno 13. říjen 2011 Ano, šíbr tam je, mladá s tím ráno jela do práce, tak jsem zvědavý s čím přijede Citovat
Berkoff Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 tak uz fackt netusim :/ VIN: VF38BRFV280001864 Nemate nekdo tenhle obrazek, ale na dvoutlacitkovy klic? Mam tady jak na to peugeot 1996 - 2004 ale nejde v tom hledat, a ma to pres 380 stran :/ [upravil dne 16/10/11 16:30 od Berkoff] [upravil dne 16/10/11 16:38 od Berkoff] Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 pro dvoutlacitkovy klicek je stejny postup jako pro jednotlacitkovy, vidis, ze jsem nekecal, kdyz jsem tenhle postup psal uz nahore, holt nejspis bude ten vysilac v klicku rozbitej, dioda sice sviti ale klicek nic nevysila, nejde to proto sparovat, pomuze az vymena dvojice vysilac-prijimac, delal jsem to uz na dvou autech, u jednoho klicek fungoval jen nekdy, kdyz se u rozebraneho klice vhodne zmacknula ta desticka plosnych spoju, nepomohlo ale ani kompletni propajeni, nejspis tam byla nekde trhlina na tom plosnem spoji, vymenen cely par vysilac v klicku - prijimac v aute a od te doby pokoj Citovat
Berkoff Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Fery ja chapu, ale nejde mi do hlavy, kdyz to teda ma fungovat stejne, proc kdyz podrzim velke tlacitko, nezustane dioda svitit, ale po cca 3 s normalne zhasne, jakoby odemykala? Na klici od me 406 jednotlacitko, kdykoli ho jen podrzim, zustane po chvilce svitit, podle me je to co ma mlada jiny system, mel jsem nekde obrazkovy navod podobny tomu co jsem hodil vys, jen ho proste nemuzu zaboha najit, a vim ze jsem to synchronizoval pred lety, a bylo to jinak nez na moje. Menime baterky zhruba ve stejnou dobu. :/ skusim dal hledat, kdybych na to prisel, hodim sem jak to je. Citovat
razor Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 sice ti moc nepomůžu,ale teď jsem si opravoval to menší tlačítko,protože už se vymačkalo a měl jsem klíč otevřený a bez baterky cca 10 minut,ale když jsem přišel k auto,tak to rovnou šlo odemknout,jako bych to vůbec neotevřel.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.