bencik19 Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Ahoj kluci pežoťácký chci se zeptat.Mám takový problémik.Normální osřikování skla mi jde ok.Ostřik světel a zadního skla vůbec.Potočím knoflíkem že chci ostřiknout v zadu a zas mi to chčije na přední sklo.Je v háji čerpadýlko v háji nebo co mám udělat aby jsem v zime něco viděl cez to zadní sklo?Děkuji za rady a hezký den vespolek. Citovat
bencik19 Odesláno 10. říjen 2011 Autor Odesláno 10. říjen 2011 Hmm tak tušení nesklamalo ale nerozumím tomu že to stříká pořád na čelní sklo.I když potočím a má to jít na zadek.Jsem z toho jelen.Nemá doma někdo malou náhodou zbytečný kus?? Citovat
twoolf Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 normálka. motůrek se točí buďto na jednu, nebo dtuhou stranu. Obvykle se v něm sekne jen kulička, která má za úkol ucpat druhou díru, když jedna teče. Měl jsem stejné příznaky, vyčistil jsem a šlape dodneška. Citovat
biema Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Mam ten isty problem. Ale skor ma napadlo že je zasa dodžubaný kontakt v páčke ! ??? Citovat
twoolf Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 když se to stalo mě, rozebral jsem páčky, lovil se v kabeláži... když jsem zjistil, že je bordel v te kuličce, málem mě jeblo... oprava na 5 minut Citovat
bencik19 Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Aha takze nejdriv skusit opravit jo?No skusim to ale kdyz ted furt leje tak neni cas a misto :-)Dekuji za rady. Citovat
biema Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 tak skus este poradiť kde hladat motorček alebo dačo čo by pomohlo (napr pri rozoberaní) nech ma niečo neprekvapí. Citovat
bencik19 Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 To cerpadylko je vedle praveho kola.Pod naraznikem.Sundat kolo,podbeh a tam je cela nadoba na vodu+hadicky+cerpadylko.Ja ho teda skusim opravit ale ted neni pocas. Citovat
Petr V. Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Kolo sundávat nemusí,je to sice pohodlnější,ale sám jsem to dělal a nejsem žádný drobek a měl jsem to hotovo za pár minut.Nejprv jsem sundal ten plast,pak vytočil kolo a nahmatal motorek (nevím proč když je tam tolik místa,je na druhé straně,klidně mohl být směrem ke kolu),ten jsem vyndal (drží tam jen na tom těsnění,tak se nemusí nic povolovat) a přehodil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.