Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci pežoťácký :aut chci se zeptat.Mám takový problémik.Normální osřikování skla mi jde ok.Ostřik světel a zadního skla vůbec.Potočím knoflíkem že chci ostřiknout v zadu a zas mi to chčije na přední sklo.Je v háji čerpadýlko v háji nebo co mám udělat aby jsem v zime něco viděl cez to zadní sklo?Děkuji za rady a hezký den vespolek. :super

Odesláno

Hmm tak tušení nesklamalo :D ale nerozumím tomu že to stříká pořád na čelní sklo.I když potočím a má to jít na zadek.Jsem z toho jelen.Nemá doma někdo malou náhodou zbytečný kus??

Odesláno

normálka. motůrek se točí buďto na jednu, nebo dtuhou stranu. Obvykle se v něm sekne jen kulička, která má za úkol ucpat druhou díru, když jedna teče. Měl jsem stejné příznaky, vyčistil jsem a šlape dodneška.

Odesláno

To cerpadylko je vedle praveho kola.Pod naraznikem.Sundat kolo,podbeh a tam je cela nadoba na vodu+hadicky+cerpadylko.Ja ho teda skusim opravit ale ted neni pocas.

Odesláno

Kolo sundávat nemusí,je to sice pohodlnější,ale sám jsem to dělal a nejsem žádný drobek a měl jsem to hotovo za pár minut.Nejprv jsem sundal ten plast,pak vytočil kolo a nahmatal motorek (nevím proč když je tam tolik místa,je na druhé straně,klidně mohl být směrem ke kolu),ten jsem vyndal (drží tam jen na tom těsnění,tak se nemusí nic povolovat) a přehodil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...