Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tie repraky ti pojdu tak na 30%

radio ma vystup 4x52W a repro 120W RMS (300Wmax) pri 4Ohm

takze ak napojis par repro v predu a par repro v zadu tak ti to neutiahne ani keby si chcel :D

taketo repro sa napajaju cez zosik!

[upravil dne 7/10/11 18:48 od dodo407sw]

[upravil dne 7/10/11 19:00 od dodo407sw]

Odesláno

Je mi jasný, že je to skoro jedno. Ale zajímají mě zkušenosti se značkou. Sony jsem měl v minulým autě a sloužilo 8 let a bude hrát asi dál, ale slyšel jsem , že Pioneer by měl být lepší. Dozadu nic dávat nebudu, nejsem náročnej na výkon. Manželce stějne vadí, když je to nahlas :grr:D

[Edited on 7/10/11 17:50 by olgojc]

Odesláno

je to uplne jedno... pri dnesnych \"kvalitnych\" elektronickych produktoch ti mozu obe vydrzat roky alebo mesiace :)

ja by som siel skor do 2DIN radia... ale nie kazdemu sa to hodi, alebo ma financie..

z tychto dvoch by som si JA vybral SONY... :) mal som ho tiez v starom aute a spokojny som bol...

[upravil dne 7/10/11 18:54 od dodo407sw]

Odesláno

Já mám to první rádio a nevypadá to zle. Mám ale asi špatní ozvučení auta, takže prozatím zvukový projev není nejlepší. Až seženu nějaké lepší repro, tak se teprve uvidí, co to rádio umí. :)

Odesláno

Mě se to SONY líbí víc vzhledově, ale v minulým autě jsem Sony měl a zdálo se mi, že to moc nehraje. Je ale fakt, že jsem tam měl repráky jen v předních dveřích. Většinou všude píšou, že jedině Alpine nebo Pioneer.

Odesláno

no v tehle cenove relaci neudela kvalitu ja jsem reagoval na tu vetu s tou hlasitou hudbou. navic ty repraky jsou vhodne na napojeni na radio maji citlivost 91dB coz je pri napojeni na radio mnohem dulezitejsi nez nejake vykony

Odesláno

Zdravím pánové. Díky za vaše názory. Ale stejně jsem tam, kde jsem byl předtím. Pořád nevím, který vybrat. V čem je ta složitost ovládání Pioneera? Už jsem to v diskuzích několikrát četl a říkal to i ten servisman co mi to bude montovat. Přiznám se, že u mně vzhledem vyhrává Sony. Počítám, že rozdíl ve kvalitě zvuku jen na komponentních repro bez zesilovače asi fakt nepoznám. :myslim

Odesláno

Oh boze , chce kvalitnu hudbu stavanu pre tvoje auto? Pocul si o komponentnych reprakoch napr. Pionner mam v aute len a len pionner prisiel som do najblizsieho shopu tu u nas , povedal som chlapikovi za pultom mam tu 500€ chcem hudbu do Pažouta 307 sw , chlap mi ukazal pustil vysvetlil namontoval a stalo ma to necelych 450 kde radio stalo 200€ , tie repraky nedam za nic, hra to super uz 2 rok akurat som riesil vytlmenie auta koli rezonacii ale inak nic

btw MAGNATY nekupuj !

Odesláno

Teda teď jsem ti moc nerozuměl. Nikde jsem nepsal, že chci opravdu kvalitní muziku. To je mi jasný, že za 5ooo, který na to mám, ji nepořídím. Jen hledám v rámci možností to nejlepší. Víc peněz na to nemám a i kdybych je měl,tak bych je do toho nedal. Stačí mi, aby se to dalo poslouchat.

Proč nekupovat Magnat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...