Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak začí

Kolem pul šesty večer dneska sem mel kritycký vyjezd z prace, horký telefonát mně vyrušil při montováni převodoky do patrola.. Přerušil jsem práci a zvedl telefon ,,haló?\" ,,no čau tady martin, potřebuju ab si me odtah čekam na pumpě a prasknul mi rozvoďák.\" ,,ok budu tam do hodiny\" . V klidu jsem dodělal práci došelmaem si na hajzlik a vyrazil sem. Dojel sem na pumpu a chudáček 205 xrd tam stal s martinem . Trošku jsme pokecali a řekl mi že kdyby s nim nejela jeho matka tak by asi zustal vyset na silnici. Tak , zapřahly jsme auta a muj udatnej francouzskej vůz zabral z plnych sil . Trochu jsme zbrzdily prpvoz ale dojely jsme na vyjezd z rychlostky. Dal jsem přednost autum a pak jsem vyrazil. Po cca 5 metrech lano cuklo a něco prasklo kouknu do zrcátka a nakej kus železa mi bimbá za autem tak zastavim zapnu výstražný a jdu za auto. Hmm a co se nestalo nad sťestím zvítězila rez a koroze. Z 205 jsem martinovi utrhl celé tažné oko a polamal narazník.. Tak jsme posbíraly kousky peugeotu , lano zapřahly za rameno a vyrazily jsme . Dojely jsme k martinovi před panelák vylezly jsme vše uklidily a pak jsme se oba krásně zasmály . :D to byl zažitek na celej život :D

Odesláno

Jj tak doufaly sme že vydrží no a jaksi nevydrželo až do cíle :D sle co hlavní je že auta sou celý :) a my samozřejmě taky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...