Háček Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Jak začí Kolem pul šesty večer dneska sem mel kritycký vyjezd z prace, horký telefonát mně vyrušil při montováni převodoky do patrola.. Přerušil jsem práci a zvedl telefon ,,haló?\" ,,no čau tady martin, potřebuju ab si me odtah čekam na pumpě a prasknul mi rozvoďák.\" ,,ok budu tam do hodiny\" . V klidu jsem dodělal práci došelmaem si na hajzlik a vyrazil sem. Dojel sem na pumpu a chudáček 205 xrd tam stal s martinem . Trošku jsme pokecali a řekl mi že kdyby s nim nejela jeho matka tak by asi zustal vyset na silnici. Tak , zapřahly jsme auta a muj udatnej francouzskej vůz zabral z plnych sil . Trochu jsme zbrzdily prpvoz ale dojely jsme na vyjezd z rychlostky. Dal jsem přednost autum a pak jsem vyrazil. Po cca 5 metrech lano cuklo a něco prasklo kouknu do zrcátka a nakej kus železa mi bimbá za autem tak zastavim zapnu výstražný a jdu za auto. Hmm a co se nestalo nad sťestím zvítězila rez a koroze. Z 205 jsem martinovi utrhl celé tažné oko a polamal narazník.. Tak jsme posbíraly kousky peugeotu , lano zapřahly za rameno a vyrazily jsme . Dojely jsme k martinovi před panelák vylezly jsme vše uklidily a pak jsme se oba krásně zasmály . to byl zažitek na celej život Citovat
h4wk3y Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 pekny... me tam oko pro jistotu zas nejde nasroubovat, protoze ten zavit je tak vyrezlej, ze tam proste to oko nedostanu ... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 stará 205 měla to oko urvané (uhnité) snad každá Citovat
Háček Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Jj tak doufaly sme že vydrží no a jaksi nevydrželo až do cíle sle co hlavní je že auta sou celý a my samozřejmě taky Citovat
Maverick Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Takhle jsem kdysi tahal Favorita. Na třetí křižovatce jsem se rozjel a utrhnul jsem mu nějakou příčku i s přednim nárazníkem Jooo hniloba je svinsto Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 tak hlavně že jste se holky pěkně pobavily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.