Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já teda ještě chvíli počkám. Dnes ráno (kolem 7:00) jsem jel přes hory a kopce (Beskydy) a bylo pořádně namrzlo, jak přes den taje a v noci to zmrzne... Bylo tam -5...

Kdybych jezdil jenom po městě, přezouvám možná hned.

Odesláno

Haaahaa, naštěstí ne a jsem rád potiom co mynulý výkend jsem byl na horách a přes tři hodiny jsem se tedy lépe řečeno mazlika vyhrabával ze shěnu nebo? jsem 4 x zapad a z toho 3x rát jsem to muse vyheverovat a podložit dřevem abych z duzni vyjel a už nikdy víc. A vzhledem k tomu že jěště nahory pojedu tak jsi je projistotu nechám chvilku nasazené:D:D:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

přezuji až zalepí díry v silnicích, mám své zuby rád:D holt nevíhoda 15\":( mk:papa

Tak to si počkáš, možná ti do té doby zuby vypadají sami...... :D

Odesláno
Napsán autorem Driver

Napsán autorem mk405

přezuji až zalepí díry v silnicích, mám své zuby rád:D holt nevíhoda 15\":( mk:papa

Tak to si počkáš, možná ti do té doby zuby vypadají sami...... :D

To je pravda, čekat až zalepí silničáři díry po zimě tak bych asi nikdy na letni nepřezul....:(:(

Odesláno

Já myslel,že v praze ani zimní nedáváte:D,nedávno jsem tam byl a pár centimetrů byl pro vás problém.Já si jedu zítra brázdit svahy a počítám ,že ještě budu muset nasadit řetězy:mad:

Co se týče děr - zuby , sázím na zuby.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...