Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 .. a pak to udělali takhle u každýho případu že obeslali všechny milenky bratrance tetičky babičky ze všech koutů republiky a nakonec to starosta zatrhl protože by měl obecní rozpočet jen na poštovné. Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 jako, ale tady se neustále omílá jedna jediná pitomost a jak novináři a tak i politici se toho chytají jak h.v.. košile, přitom doopravdy je to takhle: jestliže mně státní moc viní ze sankcionovatelného jednání, musí mi to dokázat bez toho abych se přiznával, já můžu mlčet a neříct ani slovo a to je podstata věci. Oni to prostě staví na tom přiznej se a máme to vyřešené. A navíc to co teď schválili je jen jednoduchý penězovod od občana do eráru. [upravil dne 6/10/11 18:41 od Czedisonek] Citovat
Czedisonek Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 John ice: Dosud to ještě jde, na skupinu B můžeš tahat vlek do celkový hmotnosti soupravy 3,5 tuny, je to známá věc... Citovat
John_Ice Odesláno 7. říjen 2011 Autor Odesláno 7. říjen 2011 a kurňa to jsem pěknej vůl a v cizině to taky platí?Já jen že mám ABCT a vím,že mi povídali,že nemohu tahat přívěs,když jsem chtěl jet na dovču... Citovat
Czedisonek Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Záleží co je to cizina ale EU ano a Evropa asi taky, alespoň ty státy co by rády do EU vstoupily by to tak mohly mít taky. Citovat
PAJA106 Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 U nás, když bude povoleno 0.2 tak budou mít všichni 0.4 s tím, že to z nich vyprchá, až pojedou na krev. Tento argument nám rádi předkládají i \"dopravní experti\" aniž by to kdy někdo podložil jediným argumentem:blicismajlik Tak proč prostě neudělat hranici třeba těch 0,5 kdy jedno pivo se do toho vejde v pohodě a i nejistota měření bude už přijatelná a kdo bude nad touto hranicí, tak toho už pak bez milosti trestat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.