Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

.. a pak to udělali takhle u každýho případu že obeslali všechny milenky bratrance tetičky babičky ze všech koutů republiky a nakonec to starosta zatrhl protože by měl obecní rozpočet jen na poštovné. :D

Odesláno

jako, ale tady se neustále omílá jedna jediná pitomost a jak novináři a tak i politici se toho chytají jak h.v.. košile, přitom doopravdy je to takhle: jestliže mně státní moc viní ze sankcionovatelného jednání, musí mi to dokázat bez toho abych se přiznával, já můžu mlčet a neříct ani slovo a to je podstata věci.

Oni to prostě staví na tom přiznej se a máme to vyřešené. A navíc to co teď schválili je jen jednoduchý penězovod od občana do eráru.

[upravil dne 6/10/11 18:41 od Czedisonek]

Odesláno

a kurňa to jsem pěknej vůl a v cizině to taky platí?Já jen že mám ABCT a vím,že mi povídali,že nemohu tahat přívěs,když jsem chtěl jet na dovču...

Odesláno
U nás, když bude povoleno 0.2 tak budou mít všichni 0.4 s tím, že to z nich vyprchá, až pojedou na krev.

Tento argument nám rádi předkládají i \"dopravní experti\" aniž by to kdy někdo podložil jediným argumentem:blicismajlik

Tak proč prostě neudělat hranici třeba těch 0,5 kdy jedno pivo se do toho vejde v pohodě a i nejistota měření bude už přijatelná a kdo bude nad touto hranicí, tak toho už pak bez milosti trestat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...