Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Mám problém s topením v peugeotu 306 break (r.v. 2000). Známý mechanik mi řekl, že je vadné BSI a nové prý stojí 9000 kč. Je to docela pálka a tak by mně zajímalo jestli to nejde nějak obejít a nebo jestli je ve 306 vůbec BSI.

Předem děkuji za radu.

Odesláno

Není to BSI jako ve 406kách a vlastně to BSI jako taková není..je tam modul na centrál,immo,alarm,osvětlení a pád dalších blbin(jen 2000+)..ale některých dia. se to jako BSI jeví..proto píšu že to nemá s topením nic společného..

Odesláno

No začalo to zlobit tak, že když jsem pustil ventilátor na fukar tak to nezačlo foukat (nešla ani klimoška). Zabouchal jsem na kryt pojistek pod palubovkou a ventilátor se rozběhl. Nyní se už nerozjede vůbec a technik říkal že je závada v jednotce BSI:myslim

Jinak motor mám 2.0 HDI (r.v. 11/2000)

[upravil dne 5/10/11 07:04 od peugeot306break]

Odesláno

Mas tam prepinac na poloh 1-2-3-4???Nebo plnulou regulaci otacek??

Je to napojene na pojistku c.20

A jde to pres rele ktereho privod vede z pojistky velke z motoroveho prostoru s oznacenim MF2.

Nevim jestli to rele najdes.

Jeste lehce zmeris jedu vec.Od toho rele vede napajeni do modulu vetraku na 4 pinovy konektor a pin c. 4

Potom jeste kostra na pinu c.2 toho sameho konektoru na modulu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...