ozzy56 Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 někdy opravdu pomůže výměna spodního vypínacího válečku, když ti spojka prokluzuje i na 3, tak je fakt třeba to řešit Citovat
JTa Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Však to brzo řešit budu. Je, ale divný že to odešlo po 40 000 km a dvou letech klidný jízdy. Doufám, že to bude jenom spojka a ne dvouhmota. Ta byla mimochodem taky měněná ve stejnou dobu jako spojka. Teď ještě najít správenej typ spojkový sady. Citovat
Michal.x Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 třeba starline spojka vydrží cca 30000km u běžného řidiče tetka a servis ji moc rád dává protože stojí 4x méne než luk ale naučtují ti luk a pak když odejde tak se vymlouvam kde na co hihi vlastní zkušenost na dílně člověk přijel že mu to klouže po 20000 a tam kde mu to dělali vymejšlely kde co a že to je stylem jízdy a že je to převodovka apod tak ji vyndam a co nevydim starline uplně shořelá na popel a na faktuře sachs za 24000 .... Citovat
JTa Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Věřím že je dneska možný všechno ale dělala to ověřená osoba takže spojka by tam měla být dobrá. Jakou konkrétní sadu byste mi teda doporučili? A kde koupit? Díky Citovat
JTa Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Věřím že je dneska možný všechno ale dělala to ověřená osoba takže spojka by tam měla být dobrá. Jakou konkrétní sadu byste mi teda doporučili? A kde koupit? Díky Citovat
Michal.x Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 jako sadu já používím valeo Luk sachs co je levnější a dostupné na dané auto všechny 3 fungujou na 100% Citovat
John Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Osobně mám vyzkoušený jak Sachs tak Luk a oboje vpohodě.Až budu někdy časem měnit na coupé tak asi zvolím Sachs nebo Valeo. Citovat
Dano406 Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 Podívej se do inzerce.Člen godzila.01 prodává za dobré ceny.Taky jsem u něho kupoval. Citovat
Parc Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 pani neviem co je to este stale tak, ale osobne som robil spojku par rokov dozadu a slo to cez exchange program peugeotu vysla ma na cca 100-150e (lamela, pritlacak, lozisko) za co nebola ani v nahrade v neautorizovanom servise... spojka ma za sebou 150tis a drzi... mimochodom zotrvak sa menil automaticky tiez Citovat
Parc Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 ano spominal som ze to bol exchange co je myslim vzdy repas ale naozaj klop klop spokojnost... auto tie km najazdilo tak z 2/3 po meste takze spojka dostala zabrat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.