Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pěknejnávod, jen by mě zajímalo, kdy bere ten šmirgl zrnitosti 3000. :o já viděl u nás po drogeriích a železářstvích nejvíc 1500. Jinak já mám na renovaci světel tuhle sadu:

http://www.autolesk.cz/e-shop---renovace-svetel+plexi/index.php?item=55

Řekl bych, že i s tímto se dají slušně renovovat světla. Sice už tu sadu asi nebudu potřebovat a ani jsem jí nestihl použít, ale to se neztratí. :D

Odesláno

Šmirgl koupíš v prodejně s autolaky, aspoń já ho tam koupil :).

Škoda, že si ji nezkusil, mohl si podat refenrence.

Hledal jsem přípravek \"Wolfs\'s Body Wrap\", ale nic jsem nenašel. Víte o jiném přípravku?

Odesláno

dzavel: Ano, mohl bych podat reference, ale teď to nemám důvod zkoušet. Myslím si ale, že instruktážní videa na stránkách prodejce z mého odkazu nebudou jen klamavá reklama a bude to mít stejný efekt. ;)

Odesláno

Plastová světla jsem leštil už v době kdy se ještě přední nedělaly :D Akorát tenkrát u zadních jsem je ještě přelakovával transparentním lakem. Jinak stačí smirek 1000 pak 2000 a běžné leštící pasty na lak...

Odesláno

c.WO.k : Nemáš to ještě lehce \"zamlžené\", nebo je to jen blbá fotka?

Jak je to s tím uv filtrem, co na to používáte, nebo to není až tak nutné?

Odesláno

c.WO.k: zatím nic moc, počkám až to doleštíš :)

Díval jsem se na opravné sady na Ebay. Prodávají sadu šmirglu, brusnou pastu a UV ochranu. Nejlevnější varianta obsahuje šmirgl, trošku pasty na opravu laku (Meguiars - asi Paint cleaner) a leštěnku s UV filtrem.

Takže jednou za čas přejedu opravované světlo leštěnkou, která obsahuje UV filtr a hotovo ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...