zubr_hc Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Zdravím všechny.Mám problém a imobilizerem na svém Peugeotu 406 r.v. 97.Jedná se o takový ten \"šuplík\" s klávesnicí. Jednoho dne se mi po zadání kódu rozvítila zelená kontrolka, jako že můžu nastartovat,ale červená zároveň nezhasnula (svítili obě současně).Motor samozřejmě nenaskočil. Chtěl bych Vás všechny požádat, mohl-li by mi někdo poslat schéma zapojení toho imobilizéru. Předem děkuji Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Teď nedávno podobnej problém řešil ŽILA. Jemu to udělalo po opravě altiku nebo starteru. Nakonec se přišlo na to že tam je uvolněněj kontakt a immobilizer pak fachal vesele dál. Jinak pokud svítí obě kontrolky tak je tam někde problém (např. špatná klávesnice), kterej budou asi muset řešit v Peugeotu. :-( Citovat
TITANa Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Uz som to opravol asi 100krat. Neboj nic to neni. Takze chyba je v tom ze mas prerusene kable od klavesnice od casteho ohybania. Takze otvor toten deklik s klavesnicou pod kormanom a mala by tam byt hore taka cierna akoze srubka tak tu pootoc o 90stup. a otvori sa ti celi dalsi deklik pod kormanom. a hned by si mall vidiet prerusene kable. ak nie tak musis rukov nahmatat poohybanim kde je kablik preruseny. ak by si nevedel ako ich pospajat bo vela ich ma rovnaku farbu tak sa ozvi mne na mail a ja ti poslem schemu zapojenia. potrebujem k tomu typ auta a DAM cislo alebo najlepsie VIN. papa [Editován dne 22/3/05 TITANa] Citovat
Ferry Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Napsán autorem komisar mohl bych vědet co vše blokuje imobilizer u 406 benzin?Já jsem několikrát zkoušel sehnat zapojení a bez uspěchu.Je možné aby tam člověk neměl tu klávesnici?Díkas V tech schematech co mam ja jsem to nevycetl Ale asi to bude privod paliva a mozna jeste neco. Novejsi 406ky mely imobilizer v klicku, cili bez klavesnice Jinak tu samou klavesnici jsem videl ve 106ce a v citroen xantia Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Je i ve 306ce akorát není výklopná (st. model). Citovat
JunEAu Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 Ferry, v moji 406 r.v.98 ( stary model ) je imobilizer taky od vyroby v klicku... rekl bych ze do klicku ho tedy zacli davat o neco driv, nez vyjela z pasu prvni liftovana 406-ka... Citovat
TITANa Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 musi tam byt ta klavesnica pretoze komunikuje s pocitacom motora a ten sa po zadani dobreho kodu odblokuje na zaklade vzajomnej komunikacii s klavesnicou. klavesnica neposiela kod vytukany ale kod vygenerovany nou na zaklade zadaneho kodu. ten sa overuje s kodom v pocitaci motora a ten sa odblokuje ak sa zhoduje a nie ak sa nezhoduje. najjednoduhsia cesta je dat si trvalo odstranit imobilizer s pocitaca motora. robia to fachmeni co sa tomu venuju cize nieje to zalezitost servisu. klavesnica samotna nieje imobilizer a ani nic neblokuje. Citovat
TITANa Odesláno 23. březen 2005 Odesláno 23. březen 2005 a este funkcia imobilizeru kodoveho startovania /cize klavesnica/ a imobilizeru startovania s prenasacom/cize kod v kluciku/ je rovnaka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.