norman Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 poptávám elektrické schéma na 207 HDi, optimálně pro březen 2007, existuje elektronická verze ? Díky Citovat
norman Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 ... trochu zaskočen tou rychlostí. Do fieldbusů dělám profesionálně, o CANu taky něco vím ale v prvním přiblížení bych se rád seznámil jen s \"blokáčem\". Přiznám se, že poslední (naukové) schéma instalace jsem viděl od Trabanta .. Citovat
norman Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 .... tak, tak, omlouvám se, myslel jsem jen blokové schéma. Abych měl nějakou představu.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 blokove schema čeho? protože servis box celek nevyplivne , vzdy jen podle skupin Citovat
norman Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Budu se muset podívat na nějakou podobnou dokumentaci, abych se dostal do obrazu a požadavek upřesnil. Díky všem za účast. Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Ja by som potreboval el. schemu zapojenia vyhrievania sedaciek na 207, pripadne VIN od niekoho kto vyhrievanie v aute ma Citovat
Guest mischko11 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Ja by som potreboval el. schemu zapojenia vyhrievania sedaciek na 207, pripadne VIN od niekoho kto vyhrievanie v aute ma moze byt ?http://imageshack.us/photo/my-images/600/schemavyhrievanie.jpg/ Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Vyborne, presne to som potreboval... ked sa divam na zapojenie, tak co z toho je povinne zapojit aby mi to hrialo aj svietilo ... vidim tam nejaky drat z BSI, takisto je tam drat priamo do sedacky ide z BSI, su potrebne? Idem to zapajat do 406ky Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 pockej pockej , ty mas vyhrev z 207 a chces to dat do 406 , chapu to dobre? Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Hej, chapes Problem by v tom nemal byt, jeden clen to uz v aute ma Vo vyhrievani je zaradeny termostat, ktory ma asi funkciu vypnutia pri dosiahnutej teplote nezavisle na tlacitku, to bude to co je hnane cez BSI predpokladam, ale to asi obidem, takze mi staci + a - v decke a to je vsetko Tlacitko mam uz premerane, tam problem nevidim [upravil dne 9/10/11 21:42 od Qcko] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Kabel označený 1074 z BSI je + při nastartovaném motoru. Jinak tam z BSI nic jiného nejde. Citovat
dusko201 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Hej, chapes Problem by v tom nemal byt, jeden clen to uz v aute ma Vo vyhrievani je zaradeny termostat, ktory ma asi funkciu vypnutia pri dosiahnutej teplote nezavisle na tlacitku, to bude to co je hnane cez BSI predpokladam, ale to asi obidem, takze mi staci + a - v decke a to je vsetko Tlacitko mam uz premerane, tam problem nevidim [upravil dne 9/10/11 21:42 od Qcko] tak tak plus minus sa napoj v tuneli pri zapalovaci ako mi a mas to hotove Citovat
dusko201 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 pockej pockej , ty mas vyhrev z 207 a chces to dat do 406 , chapu to dobre? on ma iba decku vyhrevu co sedava do 207 ne aj kabelaz to uz si napoji sam adecku mozes mat z akeho chces tipu ked tam dotahnes plus minus tak ti to pujdeteda malo by. Citovat
HonzaZ Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Hlavně by bylo dobré, aby se vyhřívání dalo zapnout aspoň jenom při zapnutém klíčku a nejlépe při nastartovaném motoru. Jinak by také majitel mohl někdy nenastartovat, to v lepším připadě, nebo i mohlo něco shořet. Origo to má tak, že vyhřívání funguje pouze při běžícím motoru. Citovat
dusko201 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 no jasne ze aby fungovalo iba pri zapnute kluciku staci iba prehodit poistku zapalovaca do prvej polohy teda tak sme to robili mi cize ako vypne klucik uz elektrika nejde do vyhrevu .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.