Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... trochu zaskočen tou rychlostí. Do fieldbusů dělám profesionálně, o CANu taky něco vím ale v prvním přiblížení bych se rád seznámil jen s \"blokáčem\". Přiznám se, že poslední (naukové) schéma instalace jsem viděl od Trabanta ..

Odesláno

Vyborne, presne to som potreboval... ked sa divam na zapojenie, tak co z toho je povinne zapojit aby mi to hrialo aj svietilo :D ... vidim tam nejaky drat z BSI, takisto je tam drat priamo do sedacky ide z BSI, su potrebne? Idem to zapajat do 406ky :)

Odesláno

Hej, chapes :) Problem by v tom nemal byt, jeden clen to uz v aute ma :D

Vo vyhrievani je zaradeny termostat, ktory ma asi funkciu vypnutia pri dosiahnutej teplote nezavisle na tlacitku, to bude to co je hnane cez BSI predpokladam, ale to asi obidem, takze mi staci + a - v decke a to je vsetko :) Tlacitko mam uz premerane, tam problem nevidim :)

[upravil dne 9/10/11 21:42 od Qcko]

Odesláno
Hej, chapes :) Problem by v tom nemal byt, jeden clen to uz v aute ma :D

Vo vyhrievani je zaradeny termostat, ktory ma asi funkciu vypnutia pri dosiahnutej teplote nezavisle na tlacitku, to bude to co je hnane cez BSI predpokladam, ale to asi obidem, takze mi staci + a - v decke a to je vsetko :) Tlacitko mam uz premerane, tam problem nevidim :)

[upravil dne 9/10/11 21:42 od Qcko]

tak tak plus minus sa napoj v tuneli pri zapalovaci ako mi a mas to hotove :roker

Odesláno
pockej pockej , ty mas vyhrev z 207 a chces to dat do 406 , chapu to dobre?

on ma iba decku vyhrevu co sedava do 207 ne aj kabelaz to uz si napoji sam adecku mozes mat z akeho chces tipu ked tam dotahnes plus minus tak ti to pujdeteda malo by.

Odesláno

Hlavně by bylo dobré, aby se vyhřívání dalo zapnout aspoň jenom při zapnutém klíčku a nejlépe při nastartovaném motoru. Jinak by také majitel mohl někdy nenastartovat, to v lepším připadě, nebo i mohlo něco shořet. Origo to má tak, že vyhřívání funguje pouze při běžícím motoru.

Odesláno

no jasne ze aby fungovalo iba pri zapnute kluciku staci iba prehodit poistku zapalovaca do prvej polohy teda tak sme to robili mi cize ako vypne klucik uz elektrika nejde do vyhrevu ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...