lape Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Čau.Mám problém s FB.Připojil jsem se na něj z nového mobilu a FB ještě pár dní normálně jel,jenže už včera naskočila hláška,že je účet dočasně zablokován,prej kvůli bezpečnosti.Že jsem se přihlásil z neznámého zařízení.Odblokovat to jde zřejmě snadno a to ověřením data narození.Jenže tady mě nastává problém.Datum jsem zadal falešné a jaksi si nepamatuju jaké a není zobrazeno ani u mě v profilu,že by mě ho nějaký známý poslal.Takže to být kapku v pr...i.Klidně bych to i zkoušel naslepo,jenže po čtyřech pokusech to dál nejde a interval mezi další možností se natahuje.Nedá se to nějak obejít? Citovat
Návštěvník Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Určitě půjde napsat na helpdesk z mejlu, kterej máš na FB reglej. Rádi ti heslo vyresetujou a pošlou nový. Citovat
lape Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Tam nejde o to,že bych nevěděl heslo,heslo znám.Problém nastal po připojení na FB přes mobil.Podle nich to dělají pro mé dobro,aby mě někdo cizí nemanipuloval s účtem.Problém je v tom,že aby to jelo to chce zodpovědět kontrolní otázku na datum narození,což jsem při registraci napsal falešné a jaksi si ho nepamatuji :DMail co přišel po neúspěšném pokusu o připojení.Link který je tam uvedený sice funguje,ale je tam chyba,takže tam člověk taky nic nezjistí. K vašemu účtu na Facebooku bylo provedeno přihlášení z počítače, mobilního zařízení nebo jiného umístění, které jste dříve nepoužili. Z důvodu ochrany vaší osoby jsme váš účet dočasně zablokovali do doby, než tuto aktivitu ověříte a ujistíte se, že váš účet nepoužívá jiný uživatel bez vašeho souhlasu. Přihlásili jste se ke službě Facebook z nového zařízení nebo neobvyklého místa? – Pokud se nejedná o vás, přihlaste se k Facebooku z počítače a postupujte podle pokynů, abyste získali kontrolu nad svým účtem zpět. – Pokud se jedná o vás, není třeba si dělat obavy. Jednoduše se znovu přihlaste k Facebooku a získejte zpět přístup ke svému účtu. Pro více informací navštivte naše Centrum Nápovědy: http://www.facebook.com/help/?topic=account_recovery S přáním pěkného dne, Facebook Security Team Citovat
marko306 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Nechcem rýpať, ale postretlo Ťa veľké šťastie, že sa nemôžeš pripojiť sorry za Citovat
godzila.01 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Pro priste neuvadej nepravdive informace, nebo si je alespon pamatuj.... Citovat
h4wk3y Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 dyt ti to psal kirkiz, napis na helpdesk... jinak to nevyresis... A jinak FB vlakno zde na PC, to bude zas flame Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 To je jen začátek postupně odpojíme všechny !!!! Citovat
Marcel00 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Nechcem rýpať, ale postretlo Ťa veľké šťastie, že sa nemôžeš pripojiť sorry za :potlesk:potlesk:D:D:D Citovat
Haryk Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 já zas mám opačný problém ,chci ho zrušit a stále mě chodí upozornění abych se připojil Citovat
marko306 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Tutok dal Marcel odkaz na kompletné zrušenie fejsbuku. Sám som to použil, zrušil a úspešne [upravil dne 1/10/11 21:59 od marko306] Citovat
punkac Odesláno 3. říjen 2011 Odesláno 3. říjen 2011 Lape nezoufej! Začal ti nový život.... Však ona si tě nějaká sekta určitě najde Citovat
MotoMoto Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 účet na FB stejně nejde zrušit, jen se dočasně znepřístupní.V momentě jakmile se budeš chtít znovu přihlásit tak se obnoví Citovat
marko306 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Motomoto, nemáš pravdu. Mne sa už nedá prihlásiť vôbec. Použil som na to odkaz od Marcel00. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Nevím, ale někdo mi to říkal, že to nejde. Že v momentě když by jsi se chtěl připojit pod stejným mailem a heslem tak ti to ten účet obnoví se vším co tam bylo a hlavně tvoje údaje jsou dále přístupné těm co si je kupují. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.