Guest bazycek Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Jen při stlačení plynu se ozývá takové cvakání při 1 a dojce rozjíždění je to nejhlasitější,poté to je méně znatelné. Je to jak při zatáčení tak rovně. Citovat
Guest bazycek Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 + také takové divné zkuvy od zadní nápravy ale pouze v pripade pokud jedou 2 lidi vzadu, zni to jako nejaky plast ci plech takove ne moc vyrazne zvuky, to je konec ten muj francouz Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 zvuky od zadku--v případě,že to dělá jen po naložení--kukni,zda nedřou zadní kola vnitřkem o podběh Citovat
PouLa Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 klepani od motoru pri rozjizdeni hlavne 1 a 2 mi primo v peugeot servisu bylo receno ze je od ulozeni motoru protože je dutý a tak se přenáší do kabiny Citovat
Guest bazycek Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 kamarad ktery se celkem vyzna mi rekl ze by to mohlo byt lozisko spojky, mohlo by to byt? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Mohol by to byť homokinetický kĺb, intenzita by sa mala meniť podľa toho ako sú vytočené kolesá pri rozbiehaní. Citovat
Guest bazycek Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 ten je meneny a navic je tomu jedno jak tocim s kolama zalezi jen a pouze na plynu, pri 1a 2jce a stlacene spojce je zvuk znatelny, pri dalsich rychlostech a pouze stlacenem plynu je intenzita mensi Citovat
Guest bazycek Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 nikdo nic ? skoda, jeste ale k tomu podbehu koukal jsem a nezda se ze by byl nejaky poniceny ci neco z neho trcelo, jak lze tento problem vyresit? j e to v tlumici ze neni dostatecne tvrdy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.