Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podivné cvakání

Recommended Posts

Odesláno

Jen při stlačení plynu se ozývá takové cvakání při 1 a dojce rozjíždění je to nejhlasitější,poté to je méně znatelné. Je to jak při zatáčení tak rovně.

Odesláno

+ také takové divné zkuvy od zadní nápravy ale pouze v pripade pokud jedou 2 lidi vzadu, zni to jako nejaky plast ci plech takove ne moc vyrazne zvuky, to je konec ten muj francouz :(:D

Odesláno

klepani od motoru pri rozjizdeni hlavne 1 a 2 mi primo v peugeot servisu bylo receno ze je od ulozeni motoru protože je dutý a tak se přenáší do kabiny

Odesláno

kamarad ktery se celkem vyzna mi rekl ze by to mohlo byt lozisko spojky, mohlo by to byt?

Odesláno

ten je meneny a navic je tomu jedno jak tocim s kolama zalezi jen a pouze na plynu, pri 1a 2jce a stlacene spojce je zvuk znatelny, pri dalsich rychlostech a pouze stlacenem plynu je intenzita mensi

Odesláno

nikdo nic ?:( skoda, jeste ale k tomu podbehu koukal jsem a nezda se ze by byl nejaky poniceny ci neco z neho trcelo, jak lze tento problem vyresit? j e to v tlumici ze neni dostatecne tvrdy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...