rkolac Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Čau,pokusím se vysvětlit svůj problém kterej nastal když jsem před chvilkou dorazil na chalupu a musím zítra odjet. Ve středu jsem měnil chladící kapalinu na zimu abych nikde nezamrzl,do dnes jinak vše v pohodě,přijedu,dám auto do garáže a za 30 minut louže jako hrom,tak začnu plašit,honem hever a lehnu pod auto ale není vidět odkud přesně to teče,kapalina z nádržky ubývá,tak je jasné že je to voda.Po dlouhém zkoumání jsem zjistil,že když zmáčknu hadici,tak pod domečkem kde je termostat vytéká voda,jako by byl povolenej,zkouším dotáhnout ale nic,teče pořád.Sundal jsem domeček a vyndal termostat,vše ok,domeček není prasklý.Prostě to tam najednou nevím proč přestalo těsnit. Prosím o rychlé rady co s tím,termostat tady nejspíš nikde neseženu,stejně je asi ok,i těsnění je ok,podle mne se vymačkalo to těsnění co je navlečené na termostatu,když ho tam nechám a přidám na něj z vnější strany ploché gumové těsnění,tak bych to možná vyřešil,možná se pletu a je závada někde jinde. prosím o rady díííííky:mad: [upravil dne 1/10/11 14:47 od rkolac] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Přidat těsnění mužeš, asi se niuc nestane, nebo to podmázni silikonem Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 spíš mne vrtá hlavou proč to najednou teče:bacha:bacha:myslim Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 spíš mne vrtá hlavou proč to najednou teče:bacha:bacha:myslim ještě koukám že tam mám jen jedno těsnění,které je navlečené na termostatu,jinak nic víc ,na odkazu jich je víc:myslim http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;16;1308;147075;2055855;2055856;2055862|CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=567329|PDPID=567329|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| [upravil dne 30/9/11 20:43 od rkolac] Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 teče to proto,žes vyměnil kapalinu:myslim, většinou to tak je...,to těsnění termostatu bude vyžrané, nebo tvrdé, utěsníš to O kroužkem, silikonem (ten nechej trochu na vzduchu vytvrdnout,až pak dotáhni domek termostatu nejlepší by bylo origo těsnění... Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 teče to proto,žes vyměnil kapalinu:myslim, většinou to tak je...,to těsnění termostatu bude vyžrané, nebo tvrdé, utěsníš to O kroužkem, silikonem (ten nechej trochu na vzduchu vytvrdnout,až pak dotáhni domek termostatu nejlepší by bylo origo těsnění... no pravdu máš v tom že je to spíš plast než guma:),je to dost tvrdé, nové asi tady neseženu Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 dolij expanzku a nedávej víčko na ni, nebude to tlakovat a měl bys dojet domů Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 dolij expanzku a nedávej víčko na ni, nebude to tlakovat a měl bys dojet domů no 150km bych netroufl,myslím že jsem to dříve na jiném autě zkoušel a všecho jsem měl v motoru Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 špatně jsem to napsal--utěsnit ten domek termostatu nějak musíš, třeba vystřihnout těsnění z něčeho měkčího...,lino, kůže atd., Citovat
koblih69 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Zeptám se asi blbě, ale to nejsi někde kde se to těsnění dá zítra koupit? Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 Zeptám se asi blbě, ale to nejsi někde kde se to těsnění dá zítra koupit? no je to taková stará mototechna ,zítra tam razím,jinak to tam z něčeho co najdu dám Citovat
marko306 Odesláno 30. září 2011 Odesláno 30. září 2011 Vystrihni tesnenie zo starej duše na bicykel, navleč to na to a potom navleč hadicu. Vystrihni to dlhšie a prelož to potom, nech je to akože zdvojené. Citovat
rkolac Odesláno 30. září 2011 Autor Odesláno 30. září 2011 Vystrihni tesnenie zo starej duše na bicykel, navleč to na to a potom navleč hadicu. Vystrihni to dlhšie a prelož to potom, nech je to akože zdvojené. moc tomuto nerozumím ,jak to myslíš,podle mne někde vezmu nebo vystřihnu kroužek stejný jako je to staré těsnění a dám to na něj a přiklopím domečkem ,šrouby a mohlo by to být jako nové,nebo nééé Citovat
rkolac Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Takže je to ještě horší,je prasklej domeček.Co teď! Citovat
ozzy56 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 hlavně nelepit,neopravovat:bojim kup jiný z vraku, ale ted už asi neodjedeš Citovat
rkolac Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 hlavně nelepit,neopravovat:bojim kup jiný z vraku, ale ted už asi neodjedeš Jsem fakt nasranej,tohle mne namíchlo,nemaji to ani u nás v kelly,tam jsem volal,budu muset tady auto nechat a přes týden to někde sehnat a o víkendu přijet a dát to tady dohromady a odjet Citovat
koblih69 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Jeslti to nutně potřebuješ nech to někoho nouzově zavařit. Na dojetí by mělo stačit to přisoplit elektrodou přes tu prasklinu a pak koupíš novej nebo staronovej. Nemáš foto tý praskliny? Citovat
rkolac Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Jeslti to nutně potřebuješ nech to někoho nouzově zavařit. Na dojetí by mělo stačit to přisoplit elektrodou přes tu prasklinu a pak koupíš novej nebo staronovej. Nemáš foto tý praskliny? fotku nemám,nemám tu kabel k pc ale je to kolem šroubu na horni straně,když zmáčknu hadici tak to teče,nechci ryskovat že mne to někde praskne komplet a budu z mnadou a ročním děckem někde stát v poli:blicismajlik Citovat
Návštěvník Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Možná by bylo vhodný říct kde jsi na chatě. Citovat
rkolac Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Možná by bylo vhodný říct kde jsi na chatě. jsem na Šumavě ale už na to fakt kašlu a mám na večer odvoz ,koupím to a příští víkend to dám dohromady. díky všem za rady ale už jsem se smířil že to nechám tady v garáži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.