Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mobil- výměna sklíčka- záruka?

Recommended Posts

Odesláno

nedávno mě spadl telefon na beton a prasklo mě jen sklíčko tak jsem si sklíčko objednal z nějakého e-shopu a bojím se že kdybych si ho sám vyměnil tak bych ztratil záruku? musel bych vlastně povolit šroubky a oddělat kryt. nevíte jak tohle funguje? jestli ju opravdu ztratím? v tom případě nepomůže i když telefon zanesu do neoriginálního servisu? prosím poradtě díky

jedná se o sony ericsson J10i2 elm ale to je asi nepodstatné;)

Odesláno

No pokud se nepletu tak to sklíčko je tam jen vlepené, takže bys možná vůbec nemusel mobil otevírat jen nahřát původní sklíčko třeba fénem a vyloupnout, ale tenhle mobil jsem nikdy neviděl tak nevím.

Co se týká té výměny tak samozřejmě pokud bude vidět, že sklo je neorigo nebo že jsou odrbané šroubky tak je to mimo záruku. Na druhou stranu když to otevřeš rozumným nářadím tak to nikdo nepozná ani pod hodinářskou lupou ( nejméně 2x ověřeno, reklmace OK ).

V tvém případě bych měl největší strach o to jak bude vypadat to náhradní sklíčko, než ze samotné výměny.

[upravil dne 27/9/11 13:54 od koblih69]

Odesláno

pokud se do toho pustíš sám, tak při povolování šroubků dej mezi šroubek a šroubovák kus hadříku -> šroubky se nepoškrábou a nikdo nic nepozná.

Odesláno

ja mam tiez se elm, a poznam vela ludi co to ma a vsetci mame popraskane sklicko.... nic ten telefon nevydrzi...:/... tak ak na neico prides, tak mozes dat vediet.. zaujimalo by ma to.. dakujem

Odesláno

jj určitě to musím nějak vymyslet, sklíčko mám už doma a vypadá jako originál, neřekl bych že poznají že je to nějaká replika, rozdíl jsem nespozoroval a stálo mě 90kaček + pošta.

koblih: asi máš pravdu že je tam něčím nalepené protože podle nového sklíčka to ani nijak nejde, možná tak ze zadu nějak nacvaklé ale to asi nee......

nevíte jestli by pomohla proti prasknutí ta ochraná folie?

Odesláno

jj je to tak jak píšete, drží zvrchu ale to jsem zjistil až po sundání předního krytu:mad:

jinak kdyby byla případná reklamace tak jak poznají v servise že je to neodborný zásah? ja klidně můžu říct že mě to přehodily v servise ne? to je snad jak u aut že i když se jezdí do neautorizovaného servisu ale jsou splněni všechny podmínky tak uznají záruku. a přece kdyby mě odešla třeba baterka tak nemůžou usoudit že za to může rozdělaný přední kryt, že byl neodborně demontován:D

jinak zvrchu bych to ani moc nedoporučoval sundávat protože to sklíško se tak kroutí a praská že s něho letájí malé skleněné střepinky takže se můžou dostat do telefonu a bylo by to horší:myslim jinak po demontáži předního krytu mě tam zůstaly na obvodu stopy protože to drží na čtyřech šroubkách a takové plastové zámky které jsou malinko odrbané....... když jsem dával minulý telefon na opravu sluchátka jak borec rozdělával přední kryt tak taky jsem čuměl, šrubovák a už to lámal do mezery a odrbané taky, takže ono to jinak ani nejde. PS: Hurvajz nevíš kde mám sehnat tu oboustranou lepící pásku? ted chodím bez sklíška ale dá se nádherně nalepit i bez rozdělávání

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...