jirkaj Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 ten samej problém řeším už rok a teď jsem zjistil že je to vstřik opravdu!! Ať je auto v klidu nebo v tahu vykazuje stále stejnou korekci. Je to 3tí vštřik. A teď blbá otázka od kud se počítají vstřiky? jako jestli je první u rozvodů nebo opačně dík Citovat
VOVKA Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 ten samej problém řeším už rok a teď jsem zjistil že je to vstřik opravdu!! Ať je auto v klidu nebo v tahu vykazuje stále stejnou korekci. Je to 3tí vštřik. A teď blbá otázka od kud se počítají vstřiky? jako jestli je první u rozvodů nebo opačně dík Takhle se pozna špatny vstřik? A nebo jak se pozna? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 je to sice dlouho ale jak to nakonec dopadlo s těma vstřikama?? já pořád cukám a nějak to neřeším Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Ja som mal dva vadné vstreky. Po výmene prestalo triasť a šla mi aj spotreba dole. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.