Spec Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Zdravim, tak jsem si jel jednou po Praze a kdyz jsem prejel pres tramvajove koleje, ozvala se rana a kdyz jsem kouknul do zpetneho zrcatka, tak jsem videl cerny kour za autem a z auta se linul podobnej zvuk jako kdybych mel vytunenej (vyladenej vejfuk) Tak jsem zastavil a kouknul pod auto. Zjistil jsem, ze mi prasknul ten 3-ti dil vejfuku. Ta banka, co je umistena vzadu pricne autem pod zadnima kolama. Prasklo to primo v tom lemu a otevrelo se to od kraje ke kraji Takze husty. Netusite nekdo jak se to da vymenit? Koukal jsem, ze je tam nejaka svorka, ale stejne se bojim, ze to bude asi privareny. Dalsi vec je, ze ta banka nova stoji prej 4500kc - hrozna cena za kus plechu. Nemate to nekdo treba doma? Diky moc Citovat
Dress Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 Taky mě čeká výměna výfuku a nejen ten zadní ale asi i střední díl..to bude ranec... koukal sem na www.vyfuky.cz o kterých se říká že jsou z těch lacinějších, ale mě ty ceny na 605 přišli docela hustý...za ten střed a zadní díl tak 11500 minimálně a to ještě bez práce.... občas by člověk z těch cen brečel :papa Citovat
Spec Odesláno 21. březen 2005 Autor Odesláno 21. březen 2005 No, to je teda síla... já potřebuju jen ten díl, co je pod zadníma kolama. Netušíš jestli je přivařenej nebo se dá normálně nějak sundat a zase nandat? Citovat
Dress Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 jak je tam připevněný nevím, kterou část vůbec myslíš? Citovat
Fusion Odesláno 21. březen 2005 Odesláno 21. březen 2005 dá se sundat poslední tlumič. Je tam ta svorka jak říkáš, a může být jenom uvolněná, já to tak měl. Stačí si s tím pohrát. Mohlo to ale upadnout uplně v tom sváru přímo na tlumiču, já bych to nechal přivařit. Citovat
Spec Odesláno 22. březen 2005 Autor Odesláno 22. březen 2005 Myslim ten dil jak je u nej cislo 1728.83. Ten mi prasknul. Ale ne v mistem kde do nej vede ta trubka, ale prasknul po cele delce - v lemu, kde se spojuje ten plech, kterej tvori ten valec ty banky. Nicmene podle toho obrazku je z toho videt, ze bz to melo jit snadno oddelat. Takže diky moc za obrazek. Citovat
Fusion Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 ajo. no jinak se mrkněte na autokelly.cz mají novej systém a zda se mě, že zpříjemnili i ceny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.