Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zřejmě slušnej oddíl .... podle pr. rychlosti tipuju že jezdíš málo město (do 25%?).

Odesláno

Tak na takovou cifru jsem se nedostal ani když jsem jezdil jeden měsíc ráno 4 km  a půl hodky to vyhříval bufik abych sel do předehřátého a to samé odpoledne zpět. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Krásné nedělní ráno. -12°C

Noo po 5min točení a odpalovani jen jednoho válce podle zvuku chytlo!!!Ještě že mám novou baterii. Spiš -} Praha jsem už radši nechcípal.

PP 8,3l/100km

průměr 74km/h

Reálná spotřeba 6,5l/100km

Ale asi to bude chtít žhaviče vyměnit.:D

jaka značka a kolik stoji výměna?+-

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 1. 12. 2016 at 22:09, jurkoo napsal:

som tu takmer novy, doteraz som nic s autom neriesil hoci ho mam rok a pol.

mam 2.2hdi, 125kw

fap ano

priemer podla PP 7,6 na 100 tis. km, realne 7,2

priemernu rychlost mam okolo 55-60

Tak to bych taky chtěl 7,6 na 100.000 km

Odesláno (upraveno)

To je samý mimoměsto a je to v kubíkách. 7,6 m3/100.000 km. :D

Upraveno uživatelem Sawoy
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

S tím 3,0V6 s automatem sice rozhodně aspoň 5tis km najezdit nehodlám, takže ta spotřeba nebude úplně relevantní, nicméně když si vzpomenu, vynuluju před jízdou jedno počítadlo, a dá se tam dosáhnout celkem velkého rozptylu. Cesta přes skoro centrum Prahy v odpolední špičce - poskakování v kolonách - na 20km jízdě průměr 13,1. Dnes ráno cesta do práce, pár front na světlech, jinak volno a celkem plynulá jízda - průměr 8,8. Jsem zvědavej, jak to bude mimo Prahu po okreskách (na dálnici už se to asi nepodívá). 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak zase po dalších najetých 11 tkm: reálná 8,54 .... nejlíp vyjetá nádrž 6,79 a nejhůř 10,35.

Odesláno (upraveno)

, Mám 2.0 RFN 100 kW, palubní PC ukazuje 8,5 průměr, na LPG dálky kolem 10 l. Je to fajn. Motor kupodivu nežere olej, má 150 000 km. A jede pěkně. Dovezl jsem si ho sám ze SRN. 

Upraveno uživatelem James.and
Odesláno (upraveno)

Za dva roky provozu, C8 3.0i V6 207HP automat jen benzín 9,5l dálka, 11,5l velkoměsto. Boží svez....

Upraveno uživatelem Zodiak
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem čirou náhodou zjistil, že mi fixloval měřič tlaku v pneu .... jezdil jsem na všech čtyřech 2,0 :myslim:bacha

Dofoukal jsem zastudena předek na 2,7 a zadní na 3,0 a ejhle: dneska malý výlet polabskou plackou kousek za Nymburk a zpátky, celkem 150 km, plynule, provoz skoro nula (jel jsem mimo dálnici přes Sadskou), jízda na pohodu v rámci předpisů a PP v pěti lidech ukázal 6,4 při průměru 42 km/h.;)

Odesláno

V příručce i na štítku auta. Nezatížené 2,5 všude a plně zatížené 2,5 vpředu a 3,4 vzadu (vše zastudena). A protože vepředu jezdíme hmotnostně v podstatě tři tak přidávám ty dvě desetiny ... a vzadu to beru "napůl" mezi žádnou a maximální zátěží.

Odesláno

ahoj, ja mam na stitku na dverach tlaky penu: normalne vpredu 2.7, vzadu 2.5, plna zatez vpredu 2.7 vzadu 3.4.

pred tyzdnom som sa vratil z anglicka, a na 4000km som mal spotrebu podle PP 7.9 (realne 7.5) pri priemerke 85. boli sme 2 dospeli a 3 deti a nalozeny kufor a nemecko sme sli takmer cele 150kmh. pneu som mal podla stitku na max. zataz, a mal som este zimne pneu. cakal som ovela vyssiu spotrebu, auto ma teda prijemne prekvapilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...