Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolegové z IZS (hasiči, záchranka, policie)

Recommended Posts

Odesláno

OK406: jj, u nás je výjezdová hlídka SDN složená z nehodáře a hlídkaře a je jen jedna na okres. :D ale dá se to asi zvládat, u nás ta nehodovost není vysoká. ;)

gronholmm: To se divim, když furt brečej, jak je v Praze málo policistů. Ještě míň jich je ve Středočeském kraji, tak zkus nábor tam. ;) Ale spíš je trend posílat do tohoto kraje již sloužící zkušené policisty z okolních krajů než nabírat nové - jinými slovy spíš chtějí přerozdělit stávající strukturu policie, než přibírat nové lidi. :roll

Krt€K: Tak mi, prosím, objasni, co má být podstatou tohoto vlákna, pokud se mám držet toho, co jsi napsal (rady při spáchání přestupku). Díky ;)

Pe.Tr: Proč se ptáš? Chceš vědět, jestli jste se potkali, když jsi tam seděl? :D:aut bez urážky ;)

Odesláno
Peta: To jsi ale dělal dálkovou ZOPku a typuju že v Brně...

Ano dálkovou, ale v Holešově. Bylo to velmi \"náročné\" ;) Nastupoval jsem ještě k Federálnímu ministerstvu vnitra ;)

Odesláno

Peta: Já měl taky ZOPku v Holešově a taky \"náročnou\"... :D ale o hodně let později. ;)

Hope272: No, je zajímavý, že si krajskej ředitel středočeskýho kraje furt stěžuje, že k nim nikdo nechce jít sloužit a že ty stavy nemůžou naplnit...většinou ulověj sem tam nějakého jednotlivce a mají podstav furt přes 100 lidí na kraj.

Odesláno

Nejspíš jo, až jim půjde o kejháky...mimochodem, včera jsem zažil úsměvnou věc...změřil jsem na 50km/h pána...nutno podotknout, že máme nastavenou vcelku rezervu...a hned jsem si poslech, jak buzerujeme a šikanujeme...no, nenechal si to vysvětlit, že měříme tam, kde si lidi stěžují, že ostatní jezdí rychle...

Odesláno

Když už se to tu tak rozebírá - ví někdo jak se staví pražští policisté k vozidlům jedné nejmenované asistenční služby která jezdí v barvách policie - podle serveru policista.cz dostává ta firma docela zabrat, ale pořád je vídám na silnici. Jak se k tomu tedy může postavit \"řadový\" policista?

Odesláno

zkusím využít toto vlákno, pokud bude můj příspěvek OT, tak ho prosím klidně smažte.

Kamarád měl cca před měsícem bouračku s motorkářem, kamarád vyjížděl z vedlejší doleva na hlavní, a motorkář to do něj bouchnul. jasně, kamarád měl dát přednost(podle mě si motorkář o tu přednost neřikal, letěl nejmíň 170km/hod) navíc se střetli na úrovni odbočovacího pruhu a protisměru.

Motorkář přežil.

Teď to převzala kriminálka, a hodinu do něj hustili že přiznání je polehčující okolnost, ať se přizná. potom co si kamarád přečetl usnesení, zeptal se vyšetřovatele jestli už viděl fotky z místa činu a vůbec spis jako takovej, on mu s klidným svědomím řekl že ne.

je to obvyklej postup? co stím pokud ne.

Odesláno

No, postup je to zvláštní..já osobně bych trval na tom, ať se podívá na fotky a kdyžtak zkusil nějakýho právníka..taky půjde o to, jestli, když vyjížděl, toho motorkáře viděl nebo ne...pokud tam bylo prázdno, tak bych tam logicky najel taky...

Odesláno

viděl, jenže co jsme tak zkoušeli, pokud by jel předpisově, projelo by asi 5 až 6 aut. ona astra zlomená napůl, otočená o 180 stupňů a zakozená přes celou křižovaku, hovoří za vše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...