Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska coural po městě a stavil jsem se do prodejny Barvy Laky,že kozknu co mají na výběr,poradil jsem se s vedoucím a v dobrý cenovce jsem vzal todlento

odesláno z Lumie

WP_20160726_001.jpg

Odesláno

Kup Body ve spreji, orezlá místa odrbat, natřít základem a navrch stříknout. Auto musí vyschnout a být před aplikací zespodu čistý. ;)

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

175 Kč za jednu ,kdybych si to objednával přes internet,tak to bude ještě s poštou přes 400 kč

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Tak po dnešku už máme doma dalšího Francouze,není to pežó,ale je to bráška

není to nový,ale je to voňavka 2.0T,16 V,2005 rok,po nějakém strýcovy z DE

najeto 144000 km,ověřené v renoldu,pravidelný servis

odesláno z Lumie

WP_20160728_001.jpg

Odesláno (upraveno)

jede to moc pěkně,sem tam asi 5 kosmetických malých vad,jinak v super stavu a v plny výbavě,co můžete čekat lepšího :super

to se bude vozit přítelkyně syna

odesláno z Lumie

Odesláno

Stejnou měl i kolega několit let a byl spokojen, jen teda měl automat kterej šel do kytek, ale zbytek věcí v pohodě.

Taky měl nějakou vyšší výbavu, měl tam velkou GPS a podobný nesmysly.

Odesláno

Tak bez měsíce to jsou dva roky,co jsem dával nový přední stěrače.Dneska si jedu do práce,průtrž jako blázen a levej stěrač na dvou místech dole a v horní polovině nebere,před chvilkou přestalo lejt,tak jsem se na to byl podívat,je utržená z obou stran,zítra až se vychrápu dojdu koupit gumičku,naposled jsem ji vyměňoval na zadních dveřích a docela drží,tak ji zkusim vyměnit i tady :)

odesláno z Lumie

Odesláno

Dneska jsem nasadil sterač ,odcházel jsem od auta a koukal po jinejch 307 mičkách,co jsou na parkovišti a zjistil jsem,že je mám nejdelší,jeden měl odhadem o 10 cm kratší,jinej o něco menší než já,mám klasiku rozměry peu,tj 700/650 ,to by mě zajímalo ,jestli viději ven :D

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se dneska dostal na ten spodek,podle předpovědi počasí asi poslední hezkej den,a taky nemám pořád čas,když mám furt 12 ky,a brzo pudu na TK

takže očisteno a nastrikano ,vyšly na to oba dva spreje,teď mě docela zajímá,co je todle

WP_20160808_002.jpg odesláno z Lumie

Odesláno

Nemáš náhodou tu 307mu pro africký trh? :D Mě to příjde jakoby pojezdy když zapadneš, hodíš před kolo a vyjedeš..No joo ale když zapadneš tak to stejně nevytáhneš. :D

Odesláno

Joo tak chladič paliva mě fakt nenapadl...to spíš struhadlo na dementní holubi co se vždy pokouší vzlétnout když jsou zrovna pod autem. :D

Odesláno

Děkuju Gabrieli za trpělivost a zjištění,zprvu mě nenapadalo nic,než vyhrivani nafty,a ono je to naopak,chladič paliva,ještě jednou dík :super

odesláno z Lumie

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mám po STK, dopadlo to docela dobře,prej to prohlíželi tak důkladně jakoby hledali zlato,tři lehké chyby,Ale rozepsali to hezky ze široka 

Odesláno z Samsung J 5

20160921_151357.jpg

Odesláno

To máš návěs? :D Ochrana proti podjetí... To mě rozesmálo. Podjetí kým nebo čím by to bylo možné, to tedy nevím. :myslim

Pěkná cena. A napsat přece něco musejí, protože je to starší auto a čistý záznam bez závad je podezřelý a ministerstvo dopravy kontroluje převážně v databázi tyto záznamy. Alespoň tak je to naznačeno v posledním čísle SM.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Gratulace. Jinak nechápu proč by mělo ministerstvo jít po záznamech bez závad, já se o auto starám více jak o domácnost či ženu, takže ač hledali tak našli velké prd a znám mnohem horší novější vraky. Všechno je o přístupu majitele vozu.

Upraveno uživatelem Tony Stark

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...