Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

Hmm, 230 tisíc km pri kúpe. Nie je to veľa? Nemal si s tým problémy? Nevie niekto akú majú životnosť tieto 2.0 HDi? Lebo mám možnosť kúpiť 307 2.0 HDi so 185 tis. km a už to sa mi zdá veľa. čo by si mi odporučil, mám do toho ísť? Lebo skúsenosť z 206 2.0 benzín s takým istým počtom km sa mi moc neosvedčila.

Odesláno

zatim to mám relativně krátce asi tři měsíce, najeto 2 977 km,jezdim město a každej den do práce,zatim(TUK,TUK,TUK) nic,kromě toho že mi zamrzaji zadní dveře za řidičem:)

po koupi jsem vyměnil rozvody a náplně,nic víc,prozatim:)

Odesláno

může mi někdo poradit,jak se tady to radio vyndavá aniž bych něco zmařil?:myslim

budu si kupovat jiný,no a v tom případě todle bude na prodej:)

post-10416-1410962899419_thumb.jpg

[upravil dne 20.1.2013 16:55 od vendelinek]

Odesláno

Většina rádií se vyndává pomocí plíšků který dáš na boky rádia mezi rádio a palubku, tím odjistíš zobáčky rádia a rádio vytáhneš, co je to za značku rádia?

Odesláno

Na pioneera mám doma plíšky :) musíš sundat panel a rámeček a pak tam jsou z obouch stran otvory, kam je strčíš a odjistíš a vytáhneš rádio :)

Odesláno

myslíš tohdle pioneera nebo toho sonyho:myslim :)

neni to žádná levina,normálně hraje a funguje,akorát si nevim rady s obsluhou hlasitosti:)

[upravil dne 20.1.2013 18:12 od vendelinek]

Odesláno

hraje pěkně a jak to duní:D

jinak mám dneska další otázečku:)

asi před týdnem mi zamrzly ostřikovače(asi:myslim) ,nejdřív jsem myslel,že mi došla kapalina,tak jsem dolil skoro do plna,zkusil jsem šplíchnout a nic,otevřel jsem kapotu,celá nádobka je shovaná,jen hrdlo kouká,kudy kde odkud kam vedou hadičky a jak se k nim dostanu,je divný,že se kapalina nepovolila,jestli neni někde nějaká závada na hadičkách:myslim

Odesláno

dneska mi přišel kryt na baterku,že se museji odendat kontakty s tim počítám,jen se chci zeptat,jak to tam nasadim a jak to tam drží :)

Odesláno

Vendelinku, tož, k nádržce ostřikovače s čerpadĺem se dostaneš po sundání kola a oddělání podběhu. Zřejmě umřelo čerpadlo. Někdy stačí vyčistit, ale většinou to na dlouho nevydrží, a je potřeba výměna. Stojí 400kč.

Kryt baterie je tam jen nasunutý, myslím, že se nezajišťuje. Nasadit tam jde těžko, musí se na to jít s klidem:papa.

Odesláno

tak kryt je nasazen,nebo spíš nacpanej,trochu násilí to chtělo ale je tam,ALE když jsem zapojil baterku a otočil klíčkem na startování,vyskočila na mě pro mě opět neznámá hláška,co to znamená?:myslim

beznzvurq.png

Odesláno

ještě jedna věc,todle tlačítko má funkci vnitřního oběhu topení:myslim

v manualu mám šipky a tady je bílej puntík,to je chyba tisku,nebo to je zase něco jinýho:myslim:mad:

rb6GS.png

Odesláno

nikdy před tim tam nebyla,ted když sem dával ten kryt na baterku a zapojil spátky ,zapnul sem klíčky na start a byla tam a otevřel dveře a za chvilku to zmizelo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...