Marek.206 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Hmm, 230 tisíc km pri kúpe. Nie je to veľa? Nemal si s tým problémy? Nevie niekto akú majú životnosť tieto 2.0 HDi? Lebo mám možnosť kúpiť 307 2.0 HDi so 185 tis. km a už to sa mi zdá veľa. čo by si mi odporučil, mám do toho ísť? Lebo skúsenosť z 206 2.0 benzín s takým istým počtom km sa mi moc neosvedčila. Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 zatim to mám relativně krátce asi tři měsíce, najeto 2 977 km,jezdim město a každej den do práce,zatim(TUK,TUK,TUK) nic,kromě toho že mi zamrzaji zadní dveře za řidičem:) po koupi jsem vyměnil rozvody a náplně,nic víc,prozatim:) Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 může mi někdo poradit,jak se tady to radio vyndavá aniž bych něco zmařil? budu si kupovat jiný,no a v tom případě todle bude na prodej:) [upravil dne 20.1.2013 16:55 od vendelinek] Citovat
Šalda Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Většina rádií se vyndává pomocí plíšků který dáš na boky rádia mezi rádio a palubku, tím odjistíš zobáčky rádia a rádio vytáhneš, co je to za značku rádia? Citovat
ChouLu Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Na pioneera mám doma plíšky musíš sundat panel a rámeček a pak tam jsou z obouch stran otvory, kam je strčíš a odjistíš a vytáhneš rádio Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 myslíš tohdle pioneera nebo toho sonyho:myslim neni to žádná levina,normálně hraje a funguje,akorát si nevim rady s obsluhou hlasitosti:) [upravil dne 20.1.2013 18:12 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 tak už hraje nový rádio SONY Citovat
vendelinek Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 hraje pěkně a jak to duní jinak mám dneska další otázečku:) asi před týdnem mi zamrzly ostřikovače(asi:myslim) ,nejdřív jsem myslel,že mi došla kapalina,tak jsem dolil skoro do plna,zkusil jsem šplíchnout a nic,otevřel jsem kapotu,celá nádobka je shovaná,jen hrdlo kouká,kudy kde odkud kam vedou hadičky a jak se k nim dostanu,je divný,že se kapalina nepovolila,jestli neni někde nějaká závada na hadičkách:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2013 Autor Odesláno 31. leden 2013 dneska mi přišel kryt na baterku,že se museji odendat kontakty s tim počítám,jen se chci zeptat,jak to tam nasadim a jak to tam drží Citovat
jirka307 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 ten kryt na baterku jse jenom navlíkne:myslim Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Vendelinku, tož, k nádržce ostřikovače s čerpadĺem se dostaneš po sundání kola a oddělání podběhu. Zřejmě umřelo čerpadlo. Někdy stačí vyčistit, ale většinou to na dlouho nevydrží, a je potřeba výměna. Stojí 400kč. Kryt baterie je tam jen nasunutý, myslím, že se nezajišťuje. Nasadit tam jde těžko, musí se na to jít s klidem:papa. Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 tak kryt je nasazen,nebo spíš nacpanej,trochu násilí to chtělo ale je tam,ALE když jsem zapojil baterku a otočil klíčkem na startování,vyskočila na mě pro mě opět neznámá hláška,co to znamená? Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 tak v tom případě si PPC ze mě dělá prdel,oleje je tam dost,to jsem koukal:) Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 ještě jedna věc,todle tlačítko má funkci vnitřního oběhu topení v manualu mám šipky a tady je bílej puntík,to je chyba tisku,nebo to je zase něco jinýho:myslim:mad: Citovat
milhaus Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 to bude jen ošoupaný ...ve 309ce jsem podobně ošoupaný vypínače vyměňoval Citovat
ChouLu Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 Kdy ti tam ta chyba vyskakuje? Kdyžtak to píchnem na diagnostiku Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2013 Autor Odesláno 3. únor 2013 nikdy před tim tam nebyla,ted když sem dával ten kryt na baterku a zapojil spátky ,zapnul sem klíčky na start a byla tam a otevřel dveře a za chvilku to zmizelo Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 našel jsem zajímavý stránky na nahradní díly,co myslíte ,stojí za to si koupit pro strýčka příhodu vstřiky? použitý? http://www.dilypeugeotcitroen.cz/zobraz-dil.php?model=307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.