Operator Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Klucí mám lehčí problémek s autí... Měnil jsem vodní pumpu a chladící kapalinu, nechali jsme odvzdušnit a vše vypadalo, že to bude OK. Teď mi ale teplota leze nezvykle rychle nahoru a větrák točí jak o život i když to třeba hodinu stojí. Známej ze servisu, kde mi dělali tu pumpu, řikal, že je možná špatný nějaký relátko, či co. Co mě ovšem děsí víc, je kontrolka STOP u budíků, která dost často svítí. Jak tu teplotu nějak snížit? Se starou vodní pumpou vše bylo v pohodě do té doby než začala někudy uchcávat. Mám 406 1.9 TD. Za každý postřeh nebo radu moc předem děkuju! Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Minimálně je to špatně odvzdušněné. Žádné relátko s tím nemá vůbec co dělat. Pokud se ti rozsvěcí kontrolka stop, a přesto s tím jezdíš, velmi si koleduješ o prasklou hlavu, zváš? u tohoto TD. Citovat
Sepp Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 jasne - jak pise oddie - zkus odvzdusnit -- jak rychle ti stoupa ta teplota? a kam az? pomaha to vetrak zchladit? na jakou teplotu? A ta stopka - hele vazne - proc myslis - k cemu tam asi je ten napis STOP??? - jednou jedinkrat jsem jel asi pet kilometru na svitici STOPku a byl jsem posr***j strachy - nastesti to chtelo dolit \"pouze!\" trocha oleje Citovat
Operator Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 To jsme si špatně rozumněli, já s tim taky nejezdim, když je ta stopka rozsvícená. Čekám až to schladne. Zatím pomáhá škodovkářská metoda pustit topení naplno. :( K tomu relátku. U tohodle motoru jsou ty vrtule 2 a oni zjistili, že mi nesepíná první fáze asi při 80ti stupních. Že mi sepnou až obě v cca 90ti. Ale neuvědomuju si, že bych to někdy předtím poci?oval. Sám jsem byl u toho odvzdušňování v servise a ten kluk si na tom dával záležet, je to můj dobrej kámoš. Přesto mohl něco upomenout. Jak se to dělá nejlíp a nejkvalitnějš? Jak rychle to stoupá těžko odhadnout. Teď se dost oteplilo, takže když to srovnám třeba s minulým týdnem, tak je to poměrně rychlý. Dneska mi to naskočilo na 70 stupňů během asi 15 km. Stejně tam bude nějakej renonc i s tou vrtulí. Dám příklad: Včera jsem jel z práce asi 15 km na Zličín. Předtím to celý den stálo na parkovišti, takže se to nemohlo moc zahřát. Do té doby všechno v pohodě. Po asi hodině nakupování auto nastartuju a spustily vrtule jak o život a nápis STOP. Chcípl jsem to, povolil víčko nádržky s chl. kapalinou a vše opět v pořádku. Pak jsem musel z toho Zličína na Floru, což tomu dalo trochu zabrat (městský provoz a tak) a pak už to hučelo jak o život. Nicméně jestli ten teploměr nekecá, tak se mi ty teploty zase nezdaj tak vysoký. Ten nápis mi začne svítit kolem 90 stupňů. :( Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Nevím, jestli to platí skutečně pro všechny TD, ale první stupeň větráku by se měl zapnout při 90°C a druhý při 105°C. Kontrolka STOP se rozsvěcí v cca 105-110°C. Pokud jde o rychlost ohřátí, tak 70°C po 15 km v těhle teplotách je dost pomalu. Jsi si jistý, že máš v pořádku termostat??? Postup odvzdušnění ti nepopíšu, musel bych to auto mít před sebou. V některých případech je totiž třeba sundat jednu hadici, když se mění voda (třeba na mém autě to tak je, až mě to nase..., dám si tam jiné tělěso termostatu). Citovat
Dave_k Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Může to bejt někde přicpaný a čerpadlo ten bordel někam vrazí a ucpe se to a už nechladí jak má. Nebo blbne teplotní čidlo. Nalili tam stejný množství jako vypustili? Někdy se může stát že tam někde lítá vzduchová bublina a ta může udělat podobný brikule. Zkus to ještě jednou odvzdušnit. Citovat
Operator Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Napsán autorem oddie Nevím, jestli to platí skutečně pro všechny TD, ale první stupeň větráku by se měl zapnout při 90°C a druhý při 105°C. Kontrolka STOP se rozsvěcí v cca 105-110°C. Pokud jde o rychlost ohřátí, tak 70°C po 15 km v těhle teplotách je dost pomalu. Jsi si jistý, že máš v pořádku termostat??? Postup odvzdušnění ti nepopíšu, musel bych to auto mít před sebou. V některých případech je totiž třeba sundat jednu hadici, když se mění voda (třeba na mém autě to tak je, až mě to nase..., dám si tam jiné tělěso termostatu). To je mi právě taky divný s tou kontrolkou. Svítí už kolem 80 stupňů a ty vrtule jedou taky obě. Jestli teda nekecá ten teploměr. Citovat
Operator Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Napsán autorem Dave_k Může to bejt někde přicpaný a čerpadlo ten bordel někam vrazí a ucpe se to a už nechladí jak má. Nebo blbne teplotní čidlo. Nalili tam stejný množství jako vypustili? Někdy se může stát že tam někde lítá vzduchová bublina a ta může udělat podobný brikule. Zkus to ještě jednou odvzdušnit. Nalili jsme stejný množství. Klucí můžu něco podělat tim, že to v krizi nechávám upšouknout povolením toho víčka na nádržce chladičky? Citovat
Fx Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Nevi nekdo, jak je to u 1,8i 16V? Pri normalni jizde mam teplotu presne na 80 stupnich, kdyz se trochu popojizdi na svetlech, tak 90, kdyz kolona, tak az do 105 stupnu, a pak teprv spinaj oba vetraky. Takhle to ma tusim i Ferry, ale nezda se mi, ze by to bylo normalni. Na elektricky vetraky nejsem vubec zvyklej, predtim jsem mel BMW, a tam byla vzdy viskospojka... Citovat
Operator Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Mě je právě divný, že třeba 105 stupňů jsem tam, co si pamatuju, snad nikdy neměl a teď mi to dělá problémy už při 90ti! :o:o:mad::mad::( Citovat
oddie Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Ope: něco z toho ti kecá určitě. Osobně bych to tipoval, že u termostatu, kde je čidlo teploměru a spínače STOP, máš vzduchovou bublinu jak prase, a proto to ukazuje jen 80°, kdežto to, co se dostane do chladiče, má přes 100, a spouští to ty větráky (čidlo pro větráky je na chladiči). Ale upozorňuju, že to je jen dohad, musel bych to vidět. A jestli tím můžeš něco podělat? No to si piš! Jestli máš hlavu bez vody, nebo skoro bez vody, tak riskuješ její zkroucení a prasknutí. Každopádně, je třeba nejprv zjistit, co tomu je. Nejprv jestli je to dobře odvzdušněné (třeba i povolením přepadové hadice či čidel), a poté zjiš?ovat, pokud to bude dále blbnout, co z toho vlastně funguje špatně - změřit skutečnou teplotu teploměrem, a pak otestovat ty čidla. Citovat
Dave_k Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Napsán autorem Fx Nevi nekdo, jak je to u 1,8i 16V? Pri normalni jizde mam teplotu presne na 80 stupnich, kdyz se trochu popojizdi na svetlech, tak 90, kdyz kolona, tak az do 105 stupnu, a pak teprv spinaj oba vetraky. Takhle to ma tusim i Ferry, ale nezda se mi, ze by to bylo normalni. Na elektricky vetraky nejsem vubec zvyklej, predtim jsem mel BMW, a tam byla vzdy viskospojka... Já mám jen jeden větrák. Ten spíná při 105°c. Jinak při normální jízdě se drží okolo těch 80°C. 2 Operator: Máš tam o5 stejnou nemrzku? Nova pumpa je funglovka nebo repas? Tím víčkem akorát odrazíš tlak v chladícím systému. Stejně se znova natlakuje. V tom víčku je i pojistnej ventil, kterej při velkým tlaku by měl odfouknout sám. Je taky možný, že blbne termostat a pozdě otevírá, čímž naroste rychle teplota i tlak. A teď nevím přesně kde je čidlo teploty pro spuštěni sahar, ale motorový zahlásí přípiš vysokou teplotu a rozsvítí se \"STOP\". [Editován dne 18/3/05 Dave_k] Citovat
Fx Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Napsán autorem komisar já mám taky jen jeden větrák.Teplota ted 75°C jen když zastavím tak vyleze na 85,jinak vyšší teplotu nepamatuji.Já bych zkusil odvzdušnit ,trochu mi to taky haprovalo a odvzdušnoval jsem asi 5x až to bylo vpohodě Menil jsem chladici smes na podzim a od ty doby je to takhle, pred tou vymenou byla provedena oprava motoru souvisejici prave s chlazenim (zkroucena hlava i blok). Asi jako prvni zkusim vymenit termostat, je mi to proste divny, na BMW se mi tohle nedelo a kdyz, tak to byl bud vadny termostat, nebo viskospojka. Tady v tech cidlech aby se clovek vyznal... Citovat
Guest MilaS Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Já mám normálně teplotu 85°, a? jezím pomalu nebo rychle. Citovat
Operator Odesláno 21. březen 2005 Autor Odesláno 21. březen 2005 To Dave_K: Nemrzka je taková, jaká se dává originál do všech novejch Pažoutů, vodní pumpa je úplně nová. Sice druhovýroba, ale údajně ještě lepší než origo, páč má tu vrtulku kovovou, kdežto origo jen plastovou a ta prý ráda praská. To all: Už s tím nejezdím. Ráno jsem to dal opět do servisu na diagnostiku a výměnu termostatu, tak dám vědět zítra na co přišli a jak to bude fungovat. Každopádně díky moc všem za projevenej zájem a za rady. Hezký den! :papa Citovat
Operator Odesláno 22. březen 2005 Autor Odesláno 22. březen 2005 Nový termostat + nějaká blbůstka na spouštění sahar a je to v pohodě!!! Juchůů!!! :D:D:cool: Citovat
Dave_k Odesláno 22. březen 2005 Odesláno 22. březen 2005 No vidíš a ty su mu už málem kopal hrob. :cool: Citovat
Operator Odesláno 23. březen 2005 Autor Odesláno 23. březen 2005 Napsán autorem Dave_k No vidíš a ty su mu už málem kopal hrob. :cool: Teď abych tu všechnu hlínu zase házel zpátky do jámy!!! :bojim:bojim:D:D:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.