Charlie 1 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 no právě naopak,když jsi ho vyměnil a problém přetrvává,tak krokáč to nebyl..... Citovat
Stifler Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 No, jenže u starého krokáče se to chovalo furt stejně, tady se to chová pokaždé jinak a občas se stane, že to nastartuje i zcela normálně, jak by mělo, takže by to s krokáčem mělo taky souviset, ne? [upravil dne 23.12.11 13:11 od Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Tak kromě krokáče vyměněn i potenciometr škrticí klapky a problém se nepodařilo vyřešit. Chová se to furt stejně, tj. bez lehkého polechtání plynového pedálu nelze nastartovat - samo to hned chcípne, jakoby to nemohlo nasát vzduch nebo co... Musím říct, že když jsem měnil ten potenciometr, tak starý (Bosch) byl úplně plný oleje a stejně tak celé sání. Nevím, kudy se to tam dostalo, ale bylo to samý olej. Navíc ještě jedna hadička, která vede pod parohama sání ze strany od nádržky na servo do škrticí klapky, byla plná nějaké žluté kašovité tekutiny. Neví někdo, co by to mohlo být? Všechno jsem důkladně zkontroloval, vyčistil a složil zpět (při skládání jsem dal všechno tak, jak má být - pro rejpaly ), ale teď už fakt nevim, co ještě vyměnit, aby to startovalo jako normální auto každého z vás...má někdo nějaký nápad nebo radu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Hele resetoval jsi řidici jednotku?? Citovat
AKCZ Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Olej se Ti tam dostava napr. z olejovych par vydechu hlavy.. tahle hadice.. Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Charlie 1: Myslím si, že Straki má tolik svých starostí a kšeftů, že si nemůžu dovolit ho otravovat se svými problémy. Tatínek: Jak myslíš resetoval? To se nějak dá udělat nebo se to má udělat? A řídicí jednotku čeho? AKCZ: Jo, tak zrovna od téhle hadice bych to čekal, když jsem to čistil, tak byla taky dost od oleje, jen nevím, jestli mi tam toho oleje neteče nějak moc. Každopádně děkuju za vás zájem a rady. Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Hojky. Jenom rychlovka. Posli mi ofoceny stitek jednotky motoru.....mas ji asi tak blbe za baterkou. Dej to klidne do vlakna sem. U tehle motoru delal problem spatny softwrae...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 při vyměně krokače je nutný reset jednotky, stačí odpojit baterku, bud přes noc nebo cca na 20 min a u toho zapnout třeba světla aby se všechno vybilo, po zapojení aku nechat asi 2 min zapnutý kliček, ppotom vypnout a znovu zapnout, pak teprve startovat Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Straki007: Ahoj, a děkuji za tip. Určitě sem tu fotku dám, hned jak budu mít možnost to rozebrat. Zítra jsem v Praze na zkouškách ve škole na celý den, ale pozítří bych měl mít přes den čas to vyfotit. [upravil dne 9.1.12 20:41 od Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Tatínku, díky za užitečnou radu, už jsem si objednal u Godzily.01 novou autobaterii, takže až ji budu vyměňovat, tak to určitě vyzkouším, aspoň zabiju dvě mouchy jednou ranou. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 yjo ta rada tady je, jenže nečteš, nevíš Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Aha, tak to jsem si jí nevšiml. A je v tomto vlákně nebo v jiném? Asi jsem fakt něco přehlédl nebo jsem si to četl a zapomněl na to. [upravil dne 9.1.12 20:57 od Stifler] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 V jiném určitě, v tomhle nevím ale možná že taky Citovat
Stifler Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Straki007: Tak jsem chtěl vyfotit tu ŘJ, ale nejde mi odpojit konektor. Z pravé strany je konektor uchycen do \"rámu\" ŘJ a nejde mi to z tohoto uchycení dostat ven. Jak to mám udělat? Citovat
AKCZ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Straki urcite rad promine a Stifovi vyhovim v dotazu protoze ho nedavam poprve Musis uvolnit co nejvice ten svazek dratu a pouze kloudne vyklopit do min. 45 stupnu a pak vysunout.. vychazi to hodne na tesno.. viz. OBR 1 a OBR 2 Citovat
Stifler Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Vojto, děkuju za radu. Hned to jdu vyzkoušet. Citovat
Stifler Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Tak se konečně podařilo podle Vojtova návodu vyndat ŘJ a tady je slíbené foto ŘJ pro Strakiho: Citovat
straki007 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Mas immo v klicku nebo klavesnici?? Muzu ti poslat jednotku na vyzkouseni.... Citovat
Stifler Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Straki007: Mam imobilizér v klíčku a ještě k tomu druhý v alarmu (Jablotron). Dneska jsem tedy vyresetoval tu ŘJ podle návodu od RH a bohužel žádná změna. Zase mi to při nastartování chcíplo. Je fakt, že už mam mrtvou baterku (nedobíjí se), ale řekl bych, že mi nová baterka v lepším startování nepomůže. Pokud bys měl náhradní ŘJ na zapůjčení, tak by to bylo super, jen nevím, jak bysme ji ke mně dostali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.