Guest minimaxa Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 mám svíčáky na 1/2´ golu, tak se stav, tím to povolit půjde Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Petře, ještě mam dotaz, jestli má tohle auto váhu vzduchu? (problém 3) a jestli to cuknutí nemůže bejt těma silentblokama? Myslíš, že to budou určitě svíčky? Cukne to poravdu jen jednou a to při sešlápnutí nebo vyšlápnutí pedálu, necuká to pořád....vypadá to, jako by byl motor uvolněnej a při akceleraci a deceleraci to s ním hodilo. Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Miníku, díky, rád té možnosti využiju ve volné chvíli. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 zacni tim cidlem, pak vymen ty svicky jen na zkousku - vadne byt nemusi ale videl jsem spousty motoru co jim iridia nesedli, vahu vzduchu nemas, silentbloky si zkontroluj hlavne horni hrusku na kastli u misky tlumice spolujezdce tam to rado hnije , pneu tlak zkontroluj pak pujdem dal Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Petře, jestli je to číslo 15, tak to je hnědé čidlo na sahary, ne? Když ho vypojim, tak by se měly roztočit větráky nebo se pletu? Ale větráky se určitě netočej, ani na sahaře a bohužel ani v interiéru Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Petře, vim, že jsem už otravnej, ale mam dotaz - kolik těch silentbloků motoru vůbec u tohodle typu motoru je? a kde jsou všechny umístěny? Nemáš foto? jsem lama a v autech se nevyznám, ale moc rád se cokoliv dozvídám a sám opravuji. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 15 je pro rj motoru , zhrnu to : pokud ti auto chcipa, škube, plave, nefunguji vnitrni ani venkovni ventilatory tak nezbyvá nic jineho než to hodit ze skály Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 kua a to sis objednal diagnostiku ? a kruci. silentblok je na prevodovce , u rozvodu a dole na prave poloose Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Aha, takže pro saharu je číslo 16? Jsou tam prostě 3 čidla pod sebou a pro řj motoru je první odshora a pro sahary je prostřední, jestli tomu rozumim dobře? Ze skály to nepujde, rád si s tim pohraju a udělám z toho plně funkční auto. Jo a ještě nejde klimoška, někde prej uchází, ale když se netočej ventilátory na žádnou rychlost, tak je to už stejně jedno, ale všechno časem bude....... Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 kua a to sis objednal diagnostiku ? a kruci. silentblok je na prevodovce , u rozvodu a dole na prave poloose jj, kruci... to sedí. Chci si aspoň umět zjistit a vymazat závady, to mi bude pro začátek stačit. na pravé poloose znamená tedy u spolujezdce, viď? Tak to zkouknu a budu doufat, že aspoň něco svýma amatérskýma očima rozpoznám. Citovat
Stifler Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 ad 1)mám problémy ze startováním jako ty,ale jen ráno,když auto stojí a jsou teploty nad 10C jinak to nedělá!už mě čeká jen výměna krokáče.... a dia, výborně Stiflere,až se s tím naučíš,tak budu u auta potřebovat aktivovat denní svícení,aby mi šlo za tmy rozsvěcet dálkový,aniž bych musel ovladačem otáčet z polohy auto na polohu světěl a zapínat a vypínat to čudlikem v páčce,a změnit servisní interval km udržby....,a přečíst chyby co tam mám,jsem zvědavej co si za to řekneš,aby jsi nebyl dražší než BBJohn!:D:P [upravil dne 16/9/11 19:56 od Charlie 1] Až se to naučím, tak ti milerád pomůžu a dražší bych určitě nebyl, na to vem jed! Ale radši si ho neber, nebo už ti nepomůže ani svěcená voda. Citovat
Stifler Odesláno 20. září 2011 Autor Odesláno 20. září 2011 Tak jsem prozatím moc nepokročil, ale už jsem zjistil, proč mi v interiéru nic nefouká...chyběla v pojistkovce pojistka, takže už foukám. Ale mám dotaz na odborníky. Zajímá mě, co má bejt za relátko v tom volném místě nad pojistkama? Co to obsluhuje nebo k čemu to slouží? A Tady to samé - v levém spodním rohu je šedý konektor pro relé - k čemu to relé, co tam asi patří, slouží? Mám si ho tam sehnat nebo tam nic nepatří? A ještě co patří vpravo od toho žlutého a modrého konektoru? Patří do toho volného místa něco? A jestli jo, tak k čemu to slouží? Díky za odpovědi. Jinak jsem vyměnil vzduchový filtr za bavlněný KN do origo airboxu a při té příležitosti jsem se pořádně díval na ty kontakty, co v motoru není kam připojit a nenašel jsem prostě nikde žádný protikonektor - opravdu nikdo neví, k čemu je to příprava, nebo co mi tam chybí? Co se týče krokového motorku a vyčištění škrtící klapky, tak to bude na delší čas. Zběžně jsem koukal, co všechno budu muset odmontovat nebo sundat, abych to mohl zkontrolovat eventuelně vyčistit a nebude to jednoduchý, tak snad se mi to povede, až se do toho pustim. [upravil dne 20.9.11 19:23 od Stifler] Citovat
Stifler Odesláno 20. září 2011 Autor Odesláno 20. září 2011 MilanF1: Podle tvého obrázku, pokud to máme stejně, tam chybí zelené relátko, ale k čemu slouží? To nevíš? Citovat
genzer Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 misto zluteho a modreho bocniku dej relatka a mas automaticke rozsviceni svetel;) Citovat
genzer Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 ten sedy je priprava na ostrikovace svetel Citovat
Stifler Odesláno 20. září 2011 Autor Odesláno 20. září 2011 Genzer: Díky za tip. Jaké relátko tam mam dát? Normální zelené? A vpravo od nich něco patří nebo je to místo schválně volné? U těch volných konektorů v motoru nevíš, co tam patří? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.