aka Odesláno 5. září 2011 Odesláno 5. září 2011 punkac: na kole to taky stalo za to.....ta vlecka myslim oddie: ja mam doma nekolik buzol a vim co s nima, mam bod? Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 mam doma buzolu, vim co s ni, ale nebezim a uz jen k tematu....... [upravil dne 6/9/2011 12:07 od Scratch] Citovat
oddie Odesláno 6. září 2011 Odesláno 6. září 2011 Pokud sběratelé nashromáždí dostatečný počet buzol a budou je ochotni zapůjčit a riskovat tak jejich poškození či ztrátu, sice nemají žádný bod, ale dala by se z toho udělat jedna krátká disciplína v tom orienťáku, typu krátké bonusové/volitelné kolečko apod. Citovat
Moby89 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 diskuse utichá, což se mi nelíbí po poradě s několika nejmenovanými členy klubu(oni vědí), jsem se to rozhodl napsat jak to opravdu cejtim, Pokud jedu na sraz kde společným jmenovatelem účastníků jsou auta(je jedno jaký značky), předpokládám že sraz bude o autech. A že tam budou lidi kteří to cítí stejně(\"magoři kterejm voní benzín, nafta a nevadí jim že jsou zas......ý od oleje\"). pokud budu chtít na pěší orienťák pojedu na vandr, pokud budu chtít kopat a honit se za kulatým nesmyslem, půjdu někam na hřiště nebo do haly. nechci tim nikoho urazit vytočit nebo cokoli jinýho:roker Citovat
punkac Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 okay chlape, tvůj názor beru. Já byl na třech srazech PC a možná jen proto, že to právě nebylo jen o autech. A to se v něm hrabu velice rád a myslím si, že tomu svýmu škopku docela rozumím. PC sraz by měl bejt o relaxu..... Toť za mě vše Citovat
Nostradamus Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 rád by som sa zapojil do tejto diskusie, hoci som ešte nebol ani na jednom PC zraze ( a to by som sa veľmi rád zúčastnil ), aj keď tu nie som dlho tak by som rád súhlasil s členom :punkac: tiež si myslím že by to malo byť hlavne o relaxe a zoznámení sa s novými členmi, zábave atď........ veď sme tu rozumný ľudia a určite sa dá dohodnúť o tom kde, kedy a ako sa bude konať zraz Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. září 2011 Autor Odesláno 10. září 2011 zatim tedy kalendar oficialnich akci klubu v roce 2012 unor - Zimní klouzání - Trutnovsko červen - sraz v Kokořínském Dole ??? - podzimní sraz podle zájmu prosinec - Vánoční sraz Citovat
kaper Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Priznávam že som sa do diskusie zapojil a na zrazoch sa sa zúčasnujem podla možnosti (hlavne na SK), ale mám syna má 10mesiacou a barák pred kolaudáciou. Ale ak dieta podroste a už budem byvať u seba tak určite s rodinou prídeme. na nejaky do CZ. :papa:papa:papa Citovat
wooody Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 Podzimni bych udelal nekde na morave nebo jizni cechy, treba okoli valmezu nebo dole okoli budejc, lednice a tak kdyz dva predtim jsou navrchu Citovat
Medvěd Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 O.K. - tak ho tam udělej (srazy se dělají tam, kde to vymyslí jejich pořadatel - obráceně to fungovat nikdy nemůže). Citovat
wooody Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 Medvede ja vim, bohuzel, to me jenom tak napadlo, je mi jasny ze kdyz tam nikdo z mistnich nebude chtit delat tak nebude, moc rad bych prilozil ruku k dilu, ale bohuzel pres tejden nejsem vubec doma a vikendy mam vetsinou taky zabity.... jinak az se bude pripravovat kokorin, a ja budu casove moct rad prilozim ruku k dilu, a myslim si ze i clen gombi... Citovat
pastorek Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 A čo tak spojiť podzimný a veľký Slovenský? Lokalita niekde okolo Žiliny. Citovat
Neon Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 Pastorek ... určitě dorbý nápad, ale otevřeně za mě bych to šetřil na jato, kdy je vždycky po srazech největší hlad ... ale budete - li mít zájem na podzim a vedení vám k tomu dáí požehnání, tak za mě, co by za řádnýho člena klíďo ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. září 2011 Odesláno 12. září 2011 ja treba se v aute radsi nehrabu, protoze tomu prd rozumim Citovat
Vvitty Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 mozna by bylo zajimavejsi nez zjistovat proc nejezdi na srazy lide co na zadnem nebyli jinou vec, a to proc prestavaji jezdit lide kteri driv nemeli problem na sraz dorazit... Citovat
Marlin Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Vvitty mi to nějak bereš u úst. Právě si říkám že jsem dlouho nikde nebyl a nějak se nedokážu dopátrat proč.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 clovek je preletavy tvor, vetsina nebude verna peugeot clubu cely zivot.... Citovat
Vvitty Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 Scratch: nekteri z nich jsou stale na foru, jen na srazy uz nejezdi... toz tak. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 taky jsem v patek chodival hrat fotbal a od te doby, co mam chalupu, uz nechodim hrat v patek fotbal.... Citovat
barenst Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 u me je to bylo vzdy o vzdalenosti ,at se nikdo nezlobi ,ale jet nekam 7 hodin tam a 7 hodin zpet ,je trochu moc . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.