Béďa Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Přeju ti ať to dobře dopadne, drž se chlape!! Citovat
Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 záleží jak se to vyvíjí a pod,někdy je to za5min 12 jako u rodičů,třeba u tebe to není tak akutní Citovat
Pepito Odesláno 21. prosinec 2009 Autor Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: honza406 záleží jak se to vyvíjí a pod,někdy je to za5min 12 jako u rodičů,třeba u tebe to není tak akutní Naštěstí jsem s tím šel hned při prvním problému,ale to jsem netušil,že mám raka Citovat
Klempir.J Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Také se přidávám a přeju brzké uzdravení, doufám že to bude brzo v pořádku držím moooc palečky měj se Citovat
Pepito Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Dnes mám předposlední ozářky.Už ať to mám za sebou Ráno jsem zase trpěl na záchodě Děkuji,děkuji,děkuji všem za podporu Citovat
Tommy306 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 to jsou mi teda novinky před Vánocemi:o budeme držet palce ať ti všechno dobře dopadne a ať seš zase zdravej jako řípa:papa Citovat
Pepito Odesláno 22. prosinec 2009 Autor Odesláno 22. prosinec 2009 Původně zaslal: Tommy306 to jsou mi teda novinky před Vánocemi:o budeme držet palce ať ti všechno dobře dopadne a ať seš zase zdravej jako řípa:papa Díky Tommy A pozdravuj Tvoji manželku,snad zase někdy uděláme minisrázek v Olomouci Citovat
Pepito Odesláno 23. prosinec 2009 Autor Odesláno 23. prosinec 2009 Dnes jsem měl poslední ozářky Teď budu tři týdny rehabilitovat a pak různá předoperační vyšetření.... Znovu a znovu vám všem MOC DĚKUJI za podporu a přeji vám hezké prožití svátků vánočních a bohatého ježíška :super :papa Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Tak jsem dnes absolvoval předoperační vyšetření a vše v pořádku,tak už jsem nachystaný na operaci.Ještě jedu v pátek do Olomouce k anesteziologovi a v neděli nástup k hospitalisaci a v pondělí fik,fik a je to venku....Domů by mne měli pustit asi po týdnu.Notebook sebou neberu,ani nevím jestli tam mají Wifi tak vám moje zážitky sdělím po návratu z pobytu.Ještě jsem do nedělního rána doma,tak kdyby měl někdo ještě nějaké dotazy tak jsem k dispozici Citovat
Benžík Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Porad vsichni drzime palce, v pondeli uplne nejvic. Drz se. Potom uz od toho budes mit pokoj? Citovat
Pepito Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Děkuji za přání.Po odstranění části tlustého střeva s nádorem mne ještě čeká chemoterapie (ještě nevím kdy) a pak by měl být klid s tím,že budu doživotně sledován.. [upravil dne 3.2.10 Pepito] Citovat
vendelinek Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 včera nebo předevčírem jsen přemýšlel,že už tady dlouho nebyl Pepito,jak to s nim asi dopadlo,tak ti taky držim pěsti ať máš hodně štěstí a dobře všechno dopadne:) Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Držím palce - vypadá to, že JSI bojovník, tak VYDĚRŽAJ, PIONJER Citovat
HonzaZ Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Držím palce, ať už je to pryč [upravil dne 3/2/10 HonzaZ] Citovat
dzana.m Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 taky držím palce at ti ta operace dopadne dobře:) Citovat
309GT Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Taky držím palce,ať už to máš všechno za sebou a jsi O.K;) Citovat
MatrixArwen Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Taky se přidávám, držím palečky, ať je zase brzy vše ok:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.