Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

záleží jak se to vyvíjí a pod,někdy je to za5min 12 jako u rodičů,třeba u tebe to není tak akutní

Odesláno
Původně zaslal: honza406

záleží jak se to vyvíjí a pod,někdy je to za5min 12 jako u rodičů,třeba u tebe to není tak akutní

Naštěstí jsem s tím šel hned při prvním problému,ale to jsem netušil,že mám raka :bacha:papa

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to jsou mi teda novinky před Vánocemi:o

budeme držet palce ať ti všechno dobře dopadne a ať seš zase zdravej jako řípa:papa

Díky Tommy :super

A pozdravuj Tvoji manželku,snad zase někdy uděláme minisrázek v Olomouci :papa

Odesláno

Dnes jsem měl poslední ozářky :potlesk

Teď budu tři týdny rehabilitovat a pak různá předoperační vyšetření....:bojim

Znovu a znovu vám všem MOC DĚKUJI za podporu a přeji vám hezké prožití svátků vánočních a bohatého ježíška :super :super :super:papa :papa :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem dnes absolvoval předoperační vyšetření a vše v pořádku,tak už jsem nachystaný na operaci.Ještě jedu v pátek do Olomouce k anesteziologovi a v neděli nástup k hospitalisaci a v pondělí fik,fik a je to venku....Domů by mne měli pustit asi po týdnu.Notebook sebou neberu,ani nevím jestli tam mají Wifi tak vám moje zážitky sdělím po návratu z pobytu.Ještě jsem do nedělního rána doma,tak kdyby měl někdo ještě nějaké dotazy tak jsem k dispozici :super:papa

Odesláno

Děkuji za přání.Po odstranění části tlustého střeva s nádorem mne ještě čeká chemoterapie (ještě nevím kdy) a pak by měl být klid s tím,že budu doživotně sledován.. :papa

[upravil dne 3.2.10 Pepito]

Odesláno

včera nebo předevčírem jsen přemýšlel,že už tady dlouho nebyl Pepito,jak to s nim asi dopadlo,tak ti taky držim pěsti ať máš hodně štěstí a dobře všechno dopadne:):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...