Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

každej ti určitě řekne něco jiného...BRC zaběhnutej italskej systém už několik let...Elpigaz o něco mladší polskej systém...asi víš už že i levnější.Nejduežitější asi bude,aby ti to dělal nějakej odborník a né rádoby odborník,kterej má určitě ti nabídne levnější výrobek oproti kvalifikovanějším firmám.Ještě je AG Autogas systems, Landi Renzo, Lovato, Lovtec, Tartarini a špička mezi ně Prince VSi

[upravil dne 13.3.2011 18:46 John_Ice]

Odesláno

se z toho tvýho PRINSE nepodělěj:D:D,stejně se ti to dusí a jede max.120.:papaNé má pravdu,ještě je Solaris,Stag,DT gas,Tartarini a spousty dalších,nech to udělat od někoho kdo víš jak dělá a aby jsi to měl blízko,kvůli případným problémům,aby jsi na seřizování nejezdil přes půl republiky.koukej hlavně na vstřikovače,aby byly rychlý(rychlost otevření a zavření Valtek T34) a servis a repas nestál majlant,to je to asi nejdůležitější na LPG !!!a třeba John Ice na svým Princu má ať nerad musím přiznat jedný vůbec z nejlepších a nejrychlejších vstřikovačů LPG:super:super:super!!!Mimochodem dnes se mi zaplatil systém LPG po necelých 20tis,a už budu jen šetřit.....:papa

Odesláno

Prinse jsem tam dopsal dodatečně,abych něco nevynechal a čekal na tvoji reakci:)

A že bych měl už taky někdy pravdu?! :myslim:D

Já se přece s tím nechlubím :bojim,já sem jenom nenormální frajer co nemá peníze a jezdí na plyn :aut ...

Jinak asi jsi mě potkal a předjižděl jsi mě,že,protože jezdím jenom 90:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak a oprášíme ....dnes u Luk Oilu v Kolíně 16,9kč a benzín 34,60kč.Do teď 17,1kč a benzín 33,60kč...dobře to už začíná,začíná jaro a topná sezona končí a už je vidět,že plyn jde dolů....

Dnes jsem byl u garážmistra a když zjistil ,že mám přece jen LPG,které mi rozmlouval,tak se trochu pousmál,ale jakmile jsem řekl,jezdím za 2,2kč/100km a když to trochu přeženu tak benzín 0,3/100kč...takže 2,5kč/100km a to mu trochu zkameněl výraz a to je vlastně po městě.Ale hned z něj vypadlo,,to jsem zvědavej,kolik bude stát všechny opravy atd.,, to já sice taky,ale kdybych to nezkusil nebudu vědět.A kdybych měl naftu tak by u mě trpěla víc než manželka :)

dodatek na benzín jsem jezdil za 3,9kč/100km a to jsem ,,šolichal,,.

Odesláno

jj slo to trochu dolu, v Pze se to na Tank ONO udrzelo celou zimu do 16.9, ted uz dlouho je 16.5. Spis nez topna sezona ma vliv slozeni smesi, v zime je vetsi zastoupeni drazsiho propanu, v lete je naopak vice levnejsiho butanu.

Ja si udelal radost novou nadrzi misto rezervy, takze mam velkej kufr, do nadrze nacpu 50l LPG a v pohode ujedu nejakych 550km :D

[upravil dne 8/4/11 22:06 Ferry]

Odesláno

Já do PL určitě kvůli tomu nepojedu ;)

Jsem z Kolína,tady je vše drahé....No jestli to opravdu půjde takle dál,tak návratnost bude rychlejší než jsem čekal...Já zas tolik nehledím na halíře a tady je tank ono asi 10km dál,ale pro pohodlnost tam prostě nezajedu...LukOil mám hold při cestě.Ještě jsem si říkal,že bych mohl zajed k Benzině,že tam mají FlagaPlyn...je opravdu o tolik lepší než jiní dodavatelé?Ale je to o 0,5kč dražší

Odesláno

Flaga je dobrá,ja tankuju u Shell ,ale i Shellka v Trutnově má 16.30.Jak říkáš návratnost bude rychlejší až naturál bude stát 38 a LPG 15.50,proto uvažuju o LPG do sedanu čím dál víc...naturál nás nebaví,ale auto má nájezd jen 7000/rok,ale zas přestavbu budu mít za 15000Kč,ale jsou jiný priority třeba dovolená,koupit něco do baráku a tak,těžký rozhodování.....:papa

Odesláno
jj slo to trochu dolu, v Pze se to na Tank ONO udrzelo celou zimu do 16.9, ted uz dlouho je 16.5. Spis nez topna sezona ma vliv slozeni smesi, v zime je vetsi zastoupeni drazsiho propanu, v lete je naopak vice levnejsiho butanu.

Ja si udelal radost novou nadrzi misto rezervy, takze mam velkej kufr, do nadrze nacpu 50l LPG a v pohode ujedu nejakych 550km :D

[upravil dne 8/4/11 22:06 Ferry]

kolik jsi za toroid dával?mohl jsem ti možná přes známýho sehnat novou STAKO za pěknou cenu i se zápisem do TP.co máš přesně za rozměr...

Odesláno

mam nadrz znacky Irene 630x220 s multiventilem Tomasseto vyrobena 1/11 a s montazi a zapisem do TP me to vyslo na 4100 ;)

Guest minimaxa
Odesláno

U nás se taky jezdí na plyn, myslím s těma našema bublinama, nevíte o nějakém servisu, kde opravdu rozumí CNG...?

Odesláno
mam nadrz znacky Irene 630x220 s multiventilem Tomasseto vyrobena 1/11 a s montazi a zapisem do TP me to vyslo na 4100 ;)

tak to je super cena:super,bylo by to asi tak podobně!

Odesláno

To Minimaxa: o CNG servisu nevim vubec, bohuzel

To Charlie1: jj dovezl jsem si ji z vyletu do Berlina, maj tam o dost jiny ceny, nez jsou v CR, nejvice me tesi ten zvyseny dojezd o tech cca 150km :)

Odesláno
... nejvice me tesi ten zvyseny dojezd o tech cca 150km :)

taky bych to kurňa potřeboval....spotřebu cca 13l a nádrž 44,8l...takže si to umíte představit ;)

ale jinak tankuji cca po 100km jak je počasí,aby mě jednou nepřekvapila průtrž a plyn mě zrovna nedošel...stále plnou :)

Odesláno

tak se nic nestane je tam ještě 2 přetlakový ventil ten by to kdyžtak odpustil....kdyby jsi natankoval a auto nechal stát dlouho na slunci,ale normálně to nikdy nehrozí,vždycky něco vyjedeš...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...