Guest minimaxa Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Ahoj lidičky. mám dotaz. Co je všechno nutné provést s motorem u 306 po čelní bouračce? plechařina je vyměněna. takže nezbývá než nastartovat a jezdit. No ale to zrovna nejde. Nárazové čedlo jsem nahodil, a ne a ne to natočit. Nevíte kde by se mělo ještě něco prohlídnout. zkoušeli jsme i odpojit baterii a vymazat počítač, ale nic. [Editován dne 13/3/05 minimaxa] [Editován dne 13/3/05 minimaxa] Citovat
Petano Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 prekontrolovat vsechny kabely jede cerpadlo kontakty na baterce jde tam benzin a hazi to jiskru? (vythanout alespon jedu svicku) hafo dalsich... nicmene jestli sis to delal pred barakem tak urcite co nejdriv do servisu jestli se neznicilo neco dulezityho. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 nemělo by být zničenýho nic jinýho než plechy. zase tak veliká šlupka to nebyla. fakt už nevím co s tím. asi to dopadne na ten servis. Citovat
Hadra Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 To je ten spínač na odpojení čerpadla? Já něco takového vyčetl v manuálu. Citovat
vector Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Napsán autorem minimaxa Ahoj lidičky. mám dotaz. Co je všechno nutné provést s motorem u 306 po čelní bouračce? plechařina je vyměněna. takže nezbývá než nastartovat a jezdit. No ale to zrovna nejde. Nárazové čedlo jsem nahodil, a ne a ne to natočit. Nevíte kde by se mělo ještě něco prohlídnout. zkoušeli jsme i odpojit baterii a vymazat počítač, ale nic. [Editován dne 13/3/05 minimaxa] [Editován dne 13/3/05 minimaxa] Záleží co je to za motor, jetli má snímač polohy plynu.... můž to bejt spousta dalších věcí.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 V 13. 3. 2005 at 16:15, minimaxa napsal: Ahoj lidičky. mám dotaz. Co je všechno nutné provést s motorem u 306 po čelní bouračce? plechařina je vyměněna. takže nezbývá než nastartovat a jezdit. No ale to zrovna nejde. Nárazové čedlo jsem nahodil, a ne a ne to natočit. Nevíte kde by se mělo ještě něco prohlídnout. zkoušeli jsme i odpojit baterii a vymazat počítač, ale nic. [Editován dne 13/3/05 minimaxa] [Editován dne 13/3/05 minimaxa] Jak jsi to vyřešil? :-D Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Tak, kdybys nahodil čidlo, místo čedla, možná bys teď ještě jezdil... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 My tu máme soutěž "vyhrab co nejstaršího kostlivce" ? Jestli jo, má tohle velký potenciál, bezmála 12 let Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 To je totiž pravděpodobně můj první příspěvek na foru Citovat
Péťa Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Tome, včera jsme se bavili hledáním prvních příspěvků, které kdo napsal Mimochodem Tvůj je pravděpodobně tento: Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 před 10 hodinami, Pe.Tr napsal: Jak jsi to vyřešil? :-D Ať dostojíme principu našeho fóra, tak odpovím, byť po 12 letech. Auto se odtáhlo do Peugeotu a tam zjistili, že je upadlý kabel od čidla na polohu klikové hřídele Citovat
OK406 Odesláno 10. únor 2017 Odesláno 10. únor 2017 Hlavně, že se přišlo na závadu a po 12 letech napsalo, jak vše vyřešilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.