Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

problém se startem po bouračce

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky. mám dotaz. Co je všechno nutné provést s motorem u 306 po čelní bouračce? plechařina je vyměněna. takže nezbývá než nastartovat a jezdit. No ale to zrovna nejde. Nárazové čedlo jsem nahodil, a ne a ne to natočit. :(

Nevíte kde by se mělo ještě něco prohlídnout. zkoušeli jsme i odpojit baterii a vymazat počítač, ale nic.

[Editován dne 13/3/05 minimaxa]

Odesláno

prekontrolovat vsechny kabely

jede cerpadlo

kontakty na baterce

jde tam benzin a hazi to jiskru? (vythanout alespon jedu svicku)

hafo dalsich...

nicmene jestli sis to delal pred barakem tak urcite co nejdriv do servisu jestli se neznicilo neco dulezityho.

Odesláno

nemělo by být zničenýho nic jinýho než plechy. zase tak veliká šlupka to nebyla. fakt už nevím co s tím. asi to dopadne na ten servis.

Odesláno
Napsán autorem minimaxa

Ahoj lidičky. mám dotaz. Co je všechno nutné provést s motorem u 306 po čelní bouračce? plechařina je vyměněna. takže nezbývá než nastartovat a jezdit. No ale to zrovna nejde. Nárazové čedlo jsem nahodil, a ne a ne to natočit. :(

Nevíte kde by se mělo ještě něco prohlídnout. zkoušeli jsme i odpojit baterii a vymazat počítač, ale nic.

Záleží co je to za motor, jetli má snímač polohy plynu.... můž to bejt spousta dalších věcí..

• O 11 let později...
Odesláno
V 13. 3. 2005 at 16:15, minimaxa napsal:

Jak jsi to vyřešil?  :-D 

Odesláno

My tu máme soutěž "vyhrab co nejstaršího kostlivce" ? :) Jestli jo, má tohle velký potenciál, bezmála 12 let :mrk

Guest minimaxa
Odesláno

To je totiž pravděpodobně můj první příspěvek na foru :D

Guest minimaxa
Odesláno
před 10 hodinami, Pe.Tr napsal:

Jak jsi to vyřešil?  :-D 

Ať dostojíme principu našeho fóra, tak odpovím, byť po 12 letech.

Auto se odtáhlo do Peugeotu a tam zjistili, že je upadlý kabel od čidla na polohu klikové hřídele :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...