MilanF1 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Já včera taky potkal blbouna v Mercedesu. Já jel za ním a před námi ještě dvě auta, to první jelo tak 70. Nešlo předjíždět, auta jezdila proti, pak přišel kopeček, kde je samozřejmě horizont a ten s medákem na to šlápnul, že bude předjíždět (samozřejmě, že tam je zákaz předjíždění). Hned jsem zpomalil na nějakých 40, protože kdyby tam něco jelo - jako že tam nemohl vidět - byla by to pěkná rána (když by jeli dva proti sobě stovkou). Do tak riskantního předjetí bych se nepustil ani s Ferrari, prostě tam nemohl vidět ... do svého pruhu se zpátky řadil tak 20 metrů před horizontem ... Škoda, že nemám tu kamerku ... na tohle by stačila obyč ... jenom pro ilustraci sitauce. Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 ty jo, to ja spis uhybam do prava, protoze zbrzdit na 40, to je jako rikani si o slupku zezadu Citovat
MilanF1 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Scratch: Za mnou nic nejelo a samozřejmě jsem jel trochu více doprava ... Ale měl štěstí, naproti nic nejelo ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 jj, tak to je dobre me dost vadi slusnost ridicu je to tak, nekteri me na motorce pousti a uhybaji uplne doprava a jeste mi bliknou blinkrem, ale nedochazi jim, ze ten kamion co jede naproti me muze svou tlakovou vlnou hodit i na ne Citovat
MilanF1 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Scratch: to já bych tě taky asi pouštěl ... pokud bych si všiml Já z motorkářů mám respekt ... já si ale sebe nedokážu představit, že bych si na tu mašinu sednul ... maximálně na Babettu (motorové kolo ). Jenom dovětek k tomu mercedesu: Po předjetí asi po 500 metrech odbočoval a pak chytil před sebou traktor Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Taky se mi včera něco povedlo. Vyjížděl jsem na hlavní v půl kopce. Cca 200-250 metrů jel z kopce dolů ňákej Brňák. Místa a času dost. Vjel jsem tam a když už jsem řadil trojiku, tak mě dojel a začal na mě troubit co jsem si to dovolil mu tam vjet a zpomalit ho (letěl tam víc jak pade). Měl jsem chuď vystoupit a vytáhnout toho hajzla okýnkem. Největší prdel na tom byla, že se nevztekal řidič, ale spolujezdec. Ten se sápal řidiči na klakson a rozhazoval rukama Ale chápu toho pána, taky bych byl nervní kdybych měl pi*u ve znaku :D:D [Edited on 26/8/11 06:31 by Dohny] [Edited on 26/8/11 06:37 by Dohny] [Edited on 26/8/11 06:37 by Dohny] Citovat
Qcko Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Dohny: neviem ako u vas, ale u nas je toto vyhlaskou povolene ...a na cestach sa toho deje vela, dnes rano sa nejaky motorkar hrooooozne niekam ponahlal, pred kopcom a este k tomu v zakrute si to valil v protismere a tesne pred vrcholom sa napchal medzi 2 auta a este ukazoval cosi rukou Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Qcko: Co máš přesně na mysli? Béčková značka. Ano nemusí to být brňák, já vím. Nic proti Brňákům, taky se tam od prvního stěhuju [Edited on 26/8/11 06:41 by Dohny] Citovat
Pechy Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Zrovna minulý měsíc měl kamarád (řidič kamionu) na D1 nehodu (ťukanec s osobákem). Předjížděl jiný kamion a zezadu se na něj lepilo nějaké bmw, prý pořád troubil a blikal (což není u řidičů této značky nic neobvyklého), když kamion předjel a zařadil se, tak bmw se zařadil před něj a začal ho vybržďovat. Když to zkusil potřetí, tak kamarád podřadil a trefil ho na kufr. Kamarád na nic nečekal a zavolal policii. Tak když přijela a kamarád ji vše vysvětlil, tak si z karty z kamionu vytáhli rychlost, kde bylo vidět 2x zbrždění z 90 km/h na 0 km/h. S tím frajerem z bmw se vůbec nebavili, byla mu prokázána vina a musel zaplatit škodu na kamionu, která byla vyčíslena na (180.000) Musím říct, že jsem z toho měl dobrý pocit Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Neodsuzuj hnedka lidi co maj BMW! Já ho mám taky a všichni se lepijou a provokujou mě! Hlavně blbouni v jedničkových oktávkách s TDi a dodávky [Edited on 26/8/11 07:25 by Dohny] Citovat
Pechy Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Nikoho neodsuzuji, pouze píši svůj názor Citovat
dawqa Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Taky přidám včerejší příhodu z D one, dojíždíme kamion cca 150-200m před náma najednou nás (borec) nevim černý skla s Volvem C30 bere z prava že ten kamion předjede dřív, jeli jsme tak 120 už se tak něják docela blížíme on už je vedle něj, bum na brzdy přes dva pruhy a jede z dálnice No což... chvátám, chvátám, nemám chvíli klid nebo nevim kdy byl myšlenkama:myslim Citovat
Qcko Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Dohny: u nas podla vyhlasky mozes ineho ucastnika obmedzit, nie vsak ohrozit... ono hranica medzi obmedzenim a ohrozenim je velmi tenka, ale podla tvojho popisu slo iba o ciastocne obmedzenie, kde max. musel podradit a ani to mozno nie, takze ak nemusel prudko brzdit alebo menit smer jazdy aby sa vyhol kolizii, tak sa nemal co rozculovat ... a k tomu spolujazdec, to je na tom najlepsie :D ... mozno otec isiel so synom a vylakal sa, uci ho dobrym navykom :D Citovat
dawqa Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 to mi připomělo (se v tom celkem vidim) když sedim vedle řidiče a něco na tenhle styl se stane, že kvuli někomu musíme bzdit nebo tam předvádí psí kusy.. tak já rozhazuju rukama, řidič musí držet volant (to dává smysl ne :D ) a všichni klejou co to tam zase kdo vymejšlí no jó no to bude tím mládím Citovat
kujon106 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Otázka ovšem je, jestli třeba ten kamioňák tomu medvědovi neudělal něco nepěkného ještě dalece před tou kolonou, kde se pak dojeli. To nikdy nevíš :-) Citovat
Moby89 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 dreamtalks to dle meho myslel v zertu, tak nevim co plasite..... to ze auta sanitkam neuhybaj, je bohuzel smutny. To ze si nekdo zkrati cestu o 200 metru, a je pranyrovan jako skoro pirat. Vy co jste bez viny, tak hodte kamenem a zamette si u svych prahu. Miluju tyhle vyzblebty o tom, jak nekdo spachal drobny prestupek. Vy jste ho nikdy neudelali? dreamtalks: nic si z toho nedelej, ja na motorce jezdim odstavnym pruhem dnes a denne . Dnes tedy ne, protoze ve 4 rano byla spojka vcelku klidna. Az na jednoho blbce s 3M4 ....., ktery si evidentne nevsiml, ze na silnici neni sam...... špatně jsi to napsal v bibli mlo být kdo jsi bez miny hod kamenem, jenže někde se stala chyba v překladu:D Citovat
AnotherOne Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Dohny: u nas podla vyhlasky mozes ineho ucastnika obmedzit, nie vsak ohrozit... To nie je pravda, v poslednej vyhláške už je, že ho nesmieš ani obmedziť ani ohroziť. Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Dohny: u nas podla vyhlasky mozes ineho ucastnika obmedzit, nie vsak ohrozit... To nie je pravda, v poslednej vyhláške už je, že ho nesmieš ani obmedziť ani ohroziť. Víš co, kdyby jel 50, tak ho ani neomezím...aji tak silně pochybuju, že musel nějak brzdit.říkám, on začal troubit až když jsem tam měl 3 a 40km/h. Přitom byl 50 metrů za mnou Vypadalo spíš jako kamarádi. Řidič tak 25 a spolujezdec 30-35 let. No byl to vyloženě kokot, znám lidi co by okamžitě zastavili a vytáhli toho čůr*ka okýnkem. Řidič by asi neměl rozhazovat rukama, ale co je to za šul*ina když se sápe řidiči na volant a troubí. Bože to jsou dnes lidi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.