Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hehehe, ale stejně vám držím palce Jinak já mám asi 13 let Ty-debila a vydobil jsem si toto: Paušál 30 kč + podniková síť 30 Kč, volání do podnikový sítě asi 0,6 Kč, do t-debilu 0,8Kč, kamkoliv jinam po čechách 1,2Kč a SMS je nejdražší 1,7Kč (takže jí používám jen v nouzi :D ) jinak nemám žádný volný minuty, což mi ale žíly netrhá :roker

Odesláno
Nevěřím že za 220kč by některý z českých operátorů dal byt jen 100minut a 100sms + internet .....

Mám za 330,-- (vč. DPH) 150 minut (převádí se), 150 SMS (převádí se), 30 příchozích minut v roamingu (nepřevádí se :( ) a internet.

Firemní tarif mám ještě lepší, ale bez internetu :( Tak ho nepoužívám a mám jen přesměrovaný příchozí hovory na své číslo.

Odesláno

Já platím 52 Eur !!! :D což je cca 1248 kč :)

300 volných minut do O2 a Orange

2000 volných minut do T-Mobilu a pevných liniek T-Comu

300 SMS do všetkých sietí

Neobmedzený internet (pri plnej rýchlosti 2000 MB, potom rýchlosť obmedzená)

Internet 2000 MB v USB klúči pre NTB alebo PC

Roaming s 500 minut prichadzajucich hovorov v zahraničí + tuším 100 minut pri voláni s ČR domov :)

K tomu sem v 10/2010 dostal HTC HD2 za 1 Euro + Asus Netbook EEE 1001 PX za 1 Euro

Paušál potrebujem, bežne prevolám 800-1000 minut mesačne, s toho cca 250 do orange a o2, zvyšok T-Mobile a T-Com. Sms ako kedy, nekedy 5 kousku, nekdy posilam hromadne skupinam a dostanu se až nad 300, internet sa držím na mobile okolo 800-900 MB, a na notebooku som viac ako 1500 Mb nemal.

Odesláno
Nevěřím že za 220kč by některý z českých operátorů dal byt jen 100minut a 100sms + internet .....

Mám za 330,-- (vč. DPH) 150 minut (převádí se), 150 SMS (převádí se), 30 příchozích minut v roamingu (nepřevádí se :( ) a internet.

Firemní tarif mám ještě lepší, ale bez internetu :( Tak ho nepoužívám a mám jen přesměrovaný příchozí hovory na své číslo.

to je zadarmo, to chci taky :) mně vyjde to samý na 390kč, platím teda jen to co provolám .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...