Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte kde sehnat unašeč el.stahování oken a jak ho vyměnit. Jsou to levé přední dveře u P306 r.v.97. Díky Miki

[upravil dne 22/8/11 od Miki2]

Odesláno

vrakac nebo zde na klubu sekce nahradni dily prodam

ohledne vymeny - sundat tapec, stahnout okno, vyndat tesnici listy kolem celeho ramu dveri, vytahnout samotne sklo ven ze dveri, demontovat stahovacku a bud vymenit plast nebo komplet stahovacku za jiny a zpetna montaz

Odesláno

stalo se mi to sami, u stejnyho auta..v peugeotu jedine cela stahovacka 5500Kc, na vrakaci-jedine cela stahovacka 1000-1500Kc dle rozumnosti soudruha. No musim uznat, ze me to taky pekne nas.... ale neda se nic delat:bacha

Odesláno

V kellyne je cela stahovacka cca za dva litry nicmene jen samotny unasec se bude shanet blbe i na vrakaci vem si ze bez toho tu stahovacku pak uz tezko prodaj :( Take to resim na prave strane mi sklo porad vypadava i s tim cernym gumovym cepem co ma zavlacku takze nejspis je trn unasece obrouseny nebo nalomeny ..

Odesláno

tak nakonec jsem sehnal na vrakovišti unašeč z ručního stahování, je naprosto stejný jen má jiný čep, gumičku do skla a aretaci, při výměně jsem použil tyto komponenty a chodí to normálně

Miki2

Odesláno

...ja ako som minule zatvaral okno pocas jazdy tak mi okno akoby narazilo o to vrchne tesnenie a potom mi cele sklo padlo dolu...neviem co tam mohlo odist...cele dvere mam rozobrate, motorcek ide, uchyty su ok...moze to byt len vyskocene lanko? nemate niekto nejaku schemu ako ten mechanizmus vyzera v 306 cabrio? diki za odpovede...

Odesláno

....no to coho som sa najviac obaval sa stalo realitou:( Zlomeny je ten plastovy unasac v ktorom je upevnene lanko...len vtip je v tom ze na cabriu je uplne iny ako na 2dv. alebo 4dv.:( a nikde som zatial taky mechanizmus na predaj nenasiel :grr

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Takze okno uz beha ako ma:) Na figu je len to ze ked praskne ten plastovy unasac tak sa novy neda nikde zohnat..aspon mne sa to nepodarilo ba dokonca je velky problem zohnat aj novy cely mechanizmus. Takze som musel kupit komplet cely mechanizmus z ineho cabria co tiez nieje lacna zalezitost...

Odesláno
neprevysi ale postovny cenu toho koupeneho predmetu ? :myslim

Neskoro, ale predsa :)

4,90 dolara za ten plastovy bazmek, 5,90 dolara za postovne. Dokopy nejakych 10,80 dolara, co je odhadom tak 8 Eur :)

Pokial sa ti nepodari zohnat druha stahovacka, tak je to asi aj tak najlacnejsia varianta :)

Ebay alebo allegro.pl mi uz velakrat takto zachranila zadok :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...