Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já beru fólie aswf a winfol, kvalita není špatná a cena taky ne.. sám jsem se do toho pustil z toho důvodu, že mě to baví, jinak bych to taky nechal na odbornících.. jinak díky za rady, dneska jsem koupil pudr, stál asi 27kč :D a je ho docela dost, tak teď objednat ještě nejlevnější fólii od aswf na pokusy.. :-) jinak kdyby někdo chtěl udělat nebo pomoct s fóliema tak stačí napsat. :-) další má vlastní zkušenost pro ty, co by chtěli doma taky něco takovýho udělat, tak nepužívat plastovou stěrku.. když jsem začínal, tak jsem to s ní dělal a fólie mi to poškrábalo.. ve finále se mi dost osvědčila stěrka plastová, která má na konci nalepený filc, takže není potřeba přikládat hadr a podobně a stojí pár korun (kolem 100kč)..

Odesláno

No tak panove, svoje rady si uz necham od cesty...Dneska jsem si v byvaly praci (v autoskle) bral folie, abych si konecne dodelal 306-ku. Chyybeli mi predni okynka, tak jsem si narezal 50-ku folii, zaplatil. Jeste dodam ze je to 40km tam a 40 zpet. Dojedu domu, vyndam okna a zjistim, ze jsem si narezal maly kusy. takze mi to je hov.o:bacha ja bych si dal do huby:fnuk

Odesláno
já beru fólie aswf a winfol, kvalita není špatná a cena taky ne.. sám jsem se do toho pustil z toho důvodu, že mě to baví, jinak bych to taky nechal na odbornících.. jinak díky za rady, dneska jsem koupil pudr, stál asi 27kč :D a je ho docela dost, tak teď objednat ještě nejlevnější fólii od aswf na pokusy.. :-) jinak kdyby někdo chtěl udělat nebo pomoct s fóliema tak stačí napsat. :-) další má vlastní zkušenost pro ty, co by chtěli doma taky něco takovýho udělat, tak nepužívat plastovou stěrku.. když jsem začínal, tak jsem to s ní dělal a fólie mi to poškrábalo.. ve finále se mi dost osvědčila stěrka plastová, která má na konci nalepený filc, takže není potřeba přikládat hadr a podobně a stojí pár korun (kolem 100kč)..

Odkud objednavas? jestli to neni tajny:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...