LORD_mapiv Odesláno 23. srpen 2011 Autor Odesláno 23. srpen 2011 já beru fólie aswf a winfol, kvalita není špatná a cena taky ne.. sám jsem se do toho pustil z toho důvodu, že mě to baví, jinak bych to taky nechal na odbornících.. jinak díky za rady, dneska jsem koupil pudr, stál asi 27kč a je ho docela dost, tak teď objednat ještě nejlevnější fólii od aswf na pokusy.. :-) jinak kdyby někdo chtěl udělat nebo pomoct s fóliema tak stačí napsat. :-) další má vlastní zkušenost pro ty, co by chtěli doma taky něco takovýho udělat, tak nepužívat plastovou stěrku.. když jsem začínal, tak jsem to s ní dělal a fólie mi to poškrábalo.. ve finále se mi dost osvědčila stěrka plastová, která má na konci nalepený filc, takže není potřeba přikládat hadr a podobně a stojí pár korun (kolem 100kč).. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 No tak panove, svoje rady si uz necham od cesty...Dneska jsem si v byvaly praci (v autoskle) bral folie, abych si konecne dodelal 306-ku. Chyybeli mi predni okynka, tak jsem si narezal 50-ku folii, zaplatil. Jeste dodam ze je to 40km tam a 40 zpet. Dojedu domu, vyndam okna a zjistim, ze jsem si narezal maly kusy. takze mi to je hov.o:bacha ja bych si dal do huby:fnuk Citovat
Judes Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Takže ponaučenie dvakrát meraj, raz rež a ušetríš kilometre. Citovat
oddie Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 Pane doktore, uřízněte prosím levou.... vžíííííí .... řekl jsem LEVOU.... vžííííí... NOHUUUU! Citovat
Jindra xrdt Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Pane doktore, uřízněte prosím levou.... vžíííííí .... řekl jsem LEVOU.... vžííííí... NOHUUUU! :D:D Citovat
Jindra xrdt Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 já beru fólie aswf a winfol, kvalita není špatná a cena taky ne.. sám jsem se do toho pustil z toho důvodu, že mě to baví, jinak bych to taky nechal na odbornících.. jinak díky za rady, dneska jsem koupil pudr, stál asi 27kč a je ho docela dost, tak teď objednat ještě nejlevnější fólii od aswf na pokusy.. :-) jinak kdyby někdo chtěl udělat nebo pomoct s fóliema tak stačí napsat. :-) další má vlastní zkušenost pro ty, co by chtěli doma taky něco takovýho udělat, tak nepužívat plastovou stěrku.. když jsem začínal, tak jsem to s ní dělal a fólie mi to poškrábalo.. ve finále se mi dost osvědčila stěrka plastová, která má na konci nalepený filc, takže není potřeba přikládat hadr a podobně a stojí pár korun (kolem 100kč).. Odkud objednavas? jestli to neni tajny:myslim Citovat
LORD_mapiv Odesláno 28. srpen 2011 Autor Odesláno 28. srpen 2011 tak jsem včera zkoušel s tím pudrem, nebylo to špatný, ale dobře to nedopadlo, budu muset ještě asi hodně zkoušet než se zadaří.. :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.