Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevite ciaste nahodou nekdo, jak odstranit vterinove lepidlio z plastu a kovu? mi to omylem ukaplo na model a ted to nechce dolu, zkousel jsem technicky benzin, redidlo a nepomaha to. Prosim za rady, nejak to vycistit jit musi

Odesláno
Napsán autorem Marlin

nevite ciaste nahodou nekdo, jak odstranit vterinove lepidlio z plastu a kovu? mi to omylem ukaplo na model a ted to nechce dolu, zkousel jsem technicky benzin, redidlo a nepomaha to. Prosim za rady, nejak to vycistit jit musi

Zkus tohle

http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewtema.php?ID_tema=2034

ale tady vidíš, že sou na tom lidi daleko hůř.

http://www.novinky.cz/04/30/37.html

Odesláno

Zrovna dnes mě pobavil návod 1. pomoci na vteřinovém lepidle Loctite: .... Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí, obvykle 1-3 dny. Oči neotevírejte násilím.......

Odesláno
Napsán autorem janhercik

Zrovna dnes mě pobavil návod 1. pomoci na vteřinovém lepidle Loctite: .... Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí, obvykle 1-3 dny. Oči neotevírejte násilím.......

Blbý je, když ti ty vatový tampony druhej den dojdou!:D

Odesláno

Na vteřinové lepidlo se prodává rozlepovač. Je to taková malinká flaštička, tak 2 cm vysoká, je v ní kapátko.Když jsem dělal na brigádě v drogérce, tak jsme ji tam měli. Zkoušel jsem si slepit prsty a pak je pokapal tou vodičkou a dobrý. Prsty mám pořád a lepidlo se rozpustilo. Takže Marline hledej hledej. Někdo to prodávat musí...:papa

Odesláno

Já mám rozlepovač vteřinového lepidla doma - koupil jsem ho v nějakém hobby marketu, ale jestli to byl Hornbach, OBI, Baumax nebo Baumarkt, to už nevím. Nejspíš Hornbach.

Můj rozlepovač je lahvička na kartonovém blistru, tři prsty vysoká, obsah 10 ml, od firmy Loctite Italia S.p.A. Je na tom obrovský nápis SCOLLA TUTTO, u kterého je \"r\" v kroužku, je to tedy mimo překladu \"rozlepí vše\" zároveň ochranná známka názvu výrobku. Takže bych doporučoval koukat v lepidlech v drogerce nebo hobby marketu po nápisu SCOLLA TUTTO. :papa

Odesláno
Napsán autorem janhercik

Zrovna takhle se mi líbila pasáž o mytí auta v návodu k Fiatu Uno. Začínalo to slovy:

MRTVÝ HMYZ NEJPRVE ROZMOČÍME... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...