Marlin Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 nevite ciaste nahodou nekdo, jak odstranit vterinove lepidlio z plastu a kovu? mi to omylem ukaplo na model a ted to nechce dolu, zkousel jsem technicky benzin, redidlo a nepomaha to. Prosim za rady, nejak to vycistit jit musi Citovat
vector Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Napsán autorem Marlin nevite ciaste nahodou nekdo, jak odstranit vterinove lepidlio z plastu a kovu? mi to omylem ukaplo na model a ted to nechce dolu, zkousel jsem technicky benzin, redidlo a nepomaha to. Prosim za rady, nejak to vycistit jit musi Zkus tohle http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewtema.php?ID_tema=2034 ale tady vidíš, že sou na tom lidi daleko hůř. http://www.novinky.cz/04/30/37.html Citovat
Holly Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Seškrábat!!! Měl jsem to na nehtech a muselo to dolů nožem. (chudák model:() Citovat
janhercik Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Zrovna dnes mě pobavil návod 1. pomoci na vteřinovém lepidle Loctite: .... Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí, obvykle 1-3 dny. Oči neotevírejte násilím....... Citovat
Kurt Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Napsán autorem janhercik Zrovna dnes mě pobavil návod 1. pomoci na vteřinovém lepidle Loctite: .... Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí, obvykle 1-3 dny. Oči neotevírejte násilím....... Blbý je, když ti ty vatový tampony druhej den dojdou! Citovat
Hadra Odesláno 14. březen 2005 Odesláno 14. březen 2005 Na vteřinové lepidlo se prodává rozlepovač. Je to taková malinká flaštička, tak 2 cm vysoká, je v ní kapátko.Když jsem dělal na brigádě v drogérce, tak jsme ji tam měli. Zkoušel jsem si slepit prsty a pak je pokapal tou vodičkou a dobrý. Prsty mám pořád a lepidlo se rozpustilo. Takže Marline hledej hledej. Někdo to prodávat musí... Citovat
Garfield Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Já mám rozlepovač vteřinového lepidla doma - koupil jsem ho v nějakém hobby marketu, ale jestli to byl Hornbach, OBI, Baumax nebo Baumarkt, to už nevím. Nejspíš Hornbach. Můj rozlepovač je lahvička na kartonovém blistru, tři prsty vysoká, obsah 10 ml, od firmy Loctite Italia S.p.A. Je na tom obrovský nápis SCOLLA TUTTO, u kterého je \"r\" v kroužku, je to tedy mimo překladu \"rozlepí vše\" zároveň ochranná známka názvu výrobku. Takže bych doporučoval koukat v lepidlech v drogerce nebo hobby marketu po nápisu SCOLLA TUTTO. Citovat
Garfield Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 Napsán autorem janhercik Zrovna dnes mě pobavil návod 1. pomoci na vteřinovém lepidle Loctite: .... Při slepení očí omývejte řasy vatovými tampóny namočenými v teplé vodě tak dlouho, dokud se lepidlo úplně nerozpustí, obvykle 1-3 dny. Oči neotevírejte násilím....... Zrovna takhle se mi líbila pasáž o mytí auta v návodu k Fiatu Uno. Začínalo to slovy: MRTVÝ HMYZ NEJPRVE ROZMOČÍME... Citovat
Hadra Odesláno 16. březen 2005 Odesláno 16. březen 2005 ano ano SCOLLA TUTTO !!! už jsem si vzpoměl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.