llug Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Buď to se mnou de fakt z kopce nebo si někdo dělá prdel dne manželka přijela z města a prý proč nestírá zadní stěrač. Jdu pustim a stírá ale naopak ......kufr ne okno:myslim:bojim:o je to normal nebo mam najit chocholouška Citovat
marko306 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Na ktorej strane máš teraz stierač zaparkovaný? Citovat
jarmyl Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Jestli ti ho nějaký nenechavec nezkoušel ulomit a neprotočil ho. Tam je nějakej tisícihran,ne? Citovat
marko306 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Je tam tisíc hran. Normálna parkovacia poloha zadného stierača na 807 je na pravej (spolujazdcovej) strane, ak by mu teraz parkoval na ľavo, tak by to spodné stieranie vysvetľovalo Citovat
llug Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Tak to sem rád už sem měl fakt strach o své duševní zdraví.stěrač je na straně řidiče. A mám možné vysvětlení.Ráno byla poledovice takže žena setřela zadní okno ale jak byl přimrznutý stěrač tak se ani nehnul ale zároven se protočil na tom tisícihranu:D Citovat
Juve Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Ale máš to teraz dobré na očistenie ŠPZ(EČ) Citovat
marko306 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Tebe sa pretočil a ja ho ani za toho svätého neviem dať nijak dole. Asi budem musieť splašiť niekde sťahovák gulákov Citovat
sampon Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Tak toho jsem se obával..... Při koupi jsem si četl tyto příspěvky. Rád bych se s Vámi podělil o zážitek: Píše se šestnáctá hodina a s rodinou jsem si vyjel na výlet. Po cca deseti kilometrech mi dvouletá dcera hlásí za sedadlem z dětské sedačky \"zimááááá, zimááááá\" říkám si co je? Manželka se otočí a říká, \"ty vole\" je otevřený okno vzadu. Říkám si, tak to asi zavadila nohou o čudlík. Zapínám dětskou pojistku. Koriguji její nohy. Po chvíli zase \"zimááá\". Říkám si to je divné, zastavím a zjistím, že noha je 10 cm od čudlíku. Zkusím zavřít okno od řidiče, nejde. Vzadu nejde. Nasraně si vzpomenu na tento příspěvek a říkám si v duchu, je to tu! Po chvíli okno zavřu čudlíkem u řidiče. Dojedu ke známému, zamku auto a okýnko? V klidu si sjede dolů :-) Čudlík.... nereaguje, dám si cigáro a už sháním igelit. Zkusím to znovu a zavřu ho. Přemýšlím, jak to udělám přes noc, parkuji venku.... Ráno dám vědět, co mi v autě chybí :-) Pěkný večer přátelé bublinkáři :-) Jura Dík za radu Citovat
Juve Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Pri 407 mi v takychto podivnych prípadoch pomáha odpojiť baterku na cca 3 sek. Pri C8 ale zatiaľ nevyskúšané.. chvalabohu Citovat
sampon Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Pri 407 mi v takychto podivnych prípadoch pomáha odpojiť baterku na cca 3 sek. Pri C8 ale zatiaľ nevyskúšané.. chvalabohu Uvidím ráno. Zítra prubnu odpojení. Preventivně. Doufám, že pak nastartuji radio apod. Citovat
bajza206 SW Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 O radio se neboj to najede bez problemu Citovat
sampon Odesláno 20. leden 2012 Odesláno 20. leden 2012 Zatím je okno nahoře. Dnes budu řádit s kontaktolem...... Citovat
sampon Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 ehm..... a je zase dole :-) asi nějaká vlhkost nebo co. Taky ty vokna mohli udělat vodotěsný . Odpojil jsem baterku a nechám ho stát až do července, třeba vyschne:papa Hoj Citovat
JIRA76 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 No potěš... Tohle Ti nezávidím! Měl jsem podobný problém u Fordu Mondeo. Tedy mladá paní co jej ode mne koupila. Byl někde problém v jednotce. Citovat
Sagic Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 A to okýnko samo sjede ikdyž je auto zamknutý? A nejde to zavřít přes dálku delším podržením tlačítka pro zamknutí?? Citovat
sampon Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 A to okýnko samo sjede ikdyž je auto zamknutý? A nejde to zavřít přes dálku delším podržením tlačítka pro zamknutí?? TO PODRŽENÍ TLAČÍTKA MI NEFUNGUJE. ZKOUŠEL JSEM TO PODLE NÁVODŮ NA FORU A NIC. NORMÁLNĚ ZAMČU AUTO PO CHVÍLI VRRR A JE DOLE. NE ŽE BY SPADLO NEBO TAK, ALE ELEKTRONIKA HO PROSTĚ SUNDÁ... MÁM TAKOVÉ PODEZŘENÍ, ŽE BUDE TŘEBA NĚCO V OVLÁDACÍ KONZOLI U ŘIDIČE, PROTOŽE SE STALO, ŽE MI TO NEJDE OBČAS ANI ZAVŘÍT. MUSÍM ZKOUŠET. NEMÁ NĚKDO OBRÁZEK TÉ KONZOLE NA STAHOVÁNÍ OKEN A OVLÁDÁNÍ ZPĚTNÉHO ZRCADLA? tak jsem po dvou dnech zapojil baterku...... první, čím mne přivítala bublina bylo co.... LOL stáhlo se okenko.... a nešlo dát nahoru Nabíjím baterku, nevíte jaké hodnoty má mít baterka?? 12.35V bez zátěžě 11.80V rozsvícená světla.... jak jsem na tom? DIK [Edited on 27/1/12 18:52 by sampon] Citovat
sampon Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 tak nakonec jsem vyndal pojistku na ovládání zadních oken. Až bude čas, zkusím na to přijít.... Je tam 1897,5 pojistek. Je to na posrání. Manuál vůbec neseděl. Umístění jinde.... grrrrrrrrrrrr Citovat
Wensdy Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 sampon: Jo taky mi radili stáhni si manuál a tam je popis pojistek. Všechno je ale jinak. Pár pojistek podle manuálu sedí a zbytek ne. Třeba v manuálu jsou pojistky u baterky a u mně tam u baterky není žádná. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 je to normalni kdyz mam ja klice od c8 a nastavim si sedacku do pameti a zena ma svuj klic a nastavenou pamet na druhe sedacce , ze kdyz jdu po ni do auta amam svuj klic tak po otevreni DO se nastavi sedacka sama´na moji polohu a kdyz jde zena po mne se svym klicem tak se to zas nastavi do jeji polohy. je to normalni? setkali jste se stim ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.