Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Benzín 1,4 i KFX rv 97 vynechává. Jedu noha na plynu najednou jakobych vypl motor přestane jet...držím nohu na plynu po 2-7 s zase jede a azchvili zase vynecha. V okamžiku kdy vynechá když mačkám plyn tak nereaguje...když přitom vyřadím tak volnoněh normální, startuje normálně jen pod plynem vynechává. Auto je na PLG dělá to i na LPG i na benzín, můžu vyloučit nedostatek benzínu, čerpadlo benzínu. vstřiky...protože to dělá i na LPG takže palivo je tam...snad zapalování, příprava směsi, lambda sonda? Co může způsobovat to že najendou jakoby motor uplně vypl? Nejede ani na tři dva válve prostě úplně vynechá...Vyčistil jsem všechny konektotry, jen snímač otáček jsem nevyčistil ....neporaí někdo ....káčko nesvítí....prosím...

Odesláno

Cav soundlovers, mam presne tan isty motor vo svojom auticku,je to pekne zihadlo...Ale k veci,tento problem mal kamos na fabke (skoda fabia).Vsetko sme prezreli a precistili ale zabudli sme na zasadnu vec a pri tom je to to prve na co by mal clovek mysliet.V pripade kamarata boli problemove sviecky Champion. Ked sme ich vybrali boli vlhke,a zaujimave je na tom to, ze vzdy ina navlhla vzdy ine valce blbli.Takze jasne riesenie bolo,ze sme nastavili volu kontaktov na svieckach na vyrobcom (sviecok) doporucenu hodnotu 0,5mm. Od vtedy pokoj, a fabka bezi v pohode.Odporucam ich skontrolovat,aj ked je mozne ze v tvojom pripade ide o iny problem.Ale ako sa hovori,kazda rada je dobra,tak ti davam aspon tento tip.

Odesláno

byl jsem a autem v servisu, kde na diagnostice zjistili-lambda sonda-porucha a dále sporadická závada:napětí LS 8 mV, teplota chladící kapaliny 85 stupňů, mechanik mi řekl že u aut na LPG bude prý LS odcházet velice často kvuli vyšší teplotě spalování LPG-je to pravda? Tato LS která vykazuje závadu je stará 8 měsíců a má najeto asi 15tis km. Jaký je Váš názor? Děkuji. Proč se zničila kvili LPG nebo něco jiného? Kolik mají spotřebu vaše autíčka s motorem 1,4 i ? díky moc.

Odesláno
Napsán autorem soundlovers

byl jsem a autem v servisu, kde na diagnostice zjistili-lambda sonda-porucha a dále sporadická závada:napětí LS 8 mV, teplota chladící kapaliny 85 stupňů, mechanik mi řekl že u aut na LPG bude prý LS odcházet velice často kvuli vyšší teplotě spalování LPG-je to pravda? Tato LS která vykazuje závadu je stará 8 měsíců a má najeto asi 15tis km. Jaký je Váš názor? Děkuji. Proč se zničila kvili LPG nebo něco jiného? Kolik mají spotřebu vaše autíčka s motorem 1,4 i ? díky moc.

Tak tomu bych klidně věřil. LPG má opravdu vyšší teplotu spalování a lambda sonda je opravdu citlivá na extrémní teploty;)

Odesláno

Potýkám se stejným problémem. Nejdřív to začalo vynechávat neznatelně a jen v tahu. Teď (po cca roce) vynechá i vícekrát za sebou a na delší dobu a na volnoběh chcipne. Problém je v tom že to je nepravidelný (třeba 300 km bez problému a pak na 10 km 2x). Když jsem s tím byl na diagnostice tak jel jak hutě a nevynechal ani jednou. Taky jsem zkoušel čistit kontakty, krokáč apod. Vždy to na chvíli přestalo a když jsem si myslel že mám vyhráno tak mě vrátil na zem. Z toho co jsem si tady na stránkách přečet tak to vypadá že tenhle problém se vyskytuje dost často a je jedno jestli plyn nebo benzín. Přidávám se k tvý prosbě o rodu.Taky nevim co stím a preventivní výměny všeho co to může dělat mi nepřipadaj (cenově) jako nejlepší řešení.

• O 11 let později...
Odesláno
V 11. 3. 2005 at 7:30, lukr napsal:

Potýkám se stejným problémem. Nejdřív to začalo vynechávat neznatelně a jen v tahu. Teď (po cca roce) vynechá i vícekrát za sebou a na delší dobu a na volnoběh chcipne. Problém je v tom že to je nepravidelný (třeba 300 km bez problému a pak na 10 km 2x). Když jsem s tím byl na diagnostice tak jel jak hutě a nevynechal ani jednou. Taky jsem zkoušel čistit kontakty, krokáč apod. Vždy to na chvíli přestalo a když jsem si myslel že mám vyhráno tak mě vrátil na zem. Z toho co jsem si tady na stránkách přečet tak to vypadá že tenhle problém se vyskytuje dost často a je jedno jestli plyn nebo benzín. Přidávám se k tvý prosbě o rodu.Taky nevim co stím a preventivní výměny všeho co to může dělat mi nepřipadaj (cenově) jako nejlepší řešení.

Ahoj, docela by mě zajímalo, jak vaše zde výše uvedené problémy dopadly časem. Včera se mi stalo úplně to stejné. Cesta 120km, asi po 20km začal motor vypínat cca na 2-4s. Stalo se tam asi 6x, potom 80km nic a 20km před cílem zase jednou krátce. Teď se bojím vzdálit od domova, abych někde nezůstal. Hledat závadu, když to jede, asi nemá smysl...

Díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...