romik1 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 tak gratulacia sefe:potlesk hlavne ze si prezil:D tedav aspon ty ked uz nie osi... ps: ale aky fesak v tom kvádre:D:aut:P Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 to by bola sranda keby ti nejak vlietla do tej prilby Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 No vidiš, vim co píšu, mam to vyzkoušený a je to super učinný. Vosy se pak sypou z hnizda jak kuličky:D Citovat
Jooooose-1 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Ja som skor myslel do tej rukavice Aaaaaauuuuu Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 inak mna v sobotu postipala osa do pery tak teraz chodim ako angelina jolie Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 nic nebude a uz to neni take hrozne ako v sobotu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Radek = presne ako pises, len padali jak gulicky Inak do prilby ani do rukavic sa nemali ako dostat. Ked si prilbu priblizite, vetracie otvori na predku pri hube aj horena prilbe sou zalepeny, sklo mi tesni bez problemu, a kolem cele prilby je tou extra silny paskou upevnen igelyt, ktera sel az nekde pod hrudnik. Rukavice sou lyzarske, ne nejake levne sunti, a sou poradne stahnute paskou a zapraveny do bundy Na vsechno sem myslel Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Udělaj pak foto tech mrtvol, zajimalo by mě jak vypada taková hromada vos Citovat
Jooooose-1 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Jak som na teba tak kukal už fakt iba hasák chýbal Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Radek, no uz to neuvidis kompletne, ale polovicu sem jich vysal vysavacem na listi ... Mozna vice, mlzil se mi uz plexi stit a nemohl sem dobre dychat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Škoda no, ale hlavně že jsou tuhý Citovat
nikol Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Gratulace k vítězství:potlesk:potlesk:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Skusim pak odfotit to, co ma segra na baraku. Ale myslim, ze tam to bude sakra celkom husty oriesok ... Ale tak uvidime. Citovat
Edison Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Ses oblík na výlet do Londýna, jo? :-D Gratulace... Citovat
Ducatista Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 Našel jsem si staré vlákno, ve skulině ve zdi se mi totiž taky uhnízdily vosy, k hnízdu se nijak nedostanu, bojím se navíc, že tou zdí se asi dostaly dovnitř přes zhlaví trámu do prostoru stropu. Na půdě jsem totiž včera našel taky 4 vosy a vylézaly jakoby ze stropu, což moji teorii bohužel potvrzuje. už týden mám u dírky ve zdi, kudy přilétají, past se sirupem, ale nejenže se tam ani jedna nechytila, ale dokonce k tomu ani nelétají. Nejspíš jim Hello extra hustý sirup višeň nechutná. A dnes po rozhovoru s kolegou jsem možná přišel na to proč, ono možná v tom sirupu není cukr, ale nějaký umělotiny. Vos ale den ode dne přibývá a už se jich začínám docela děsit. Proto po přečtení tohoto vlákna bych měl dotaz - když si koupím ten perchloretylen, ředí se něčím, nebo se to použije přímo? mám totiž doma 5L zahradní postřikovač, kterej má trysku na hubici délky cca 1m, tzn. ze bych jim to tam nastříkal z relativne dobré vzdálenosti, navíc si můžu u postřikovače volit u trysky rozprach nebo tenký proud. Jen nevím, jestli si tu lahev perchloretylenu (až ji někde seženu) nalít do postřikovače přímo, nebo to nějak ředit? Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 Neředi se. A lepta nektere plasty. Tak pozor na poatrikovac. Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk Citovat
Ducatista Odesláno 22. červenec 2015 Odesláno 22. červenec 2015 ok díky, ted jsem si ho telefonicky zamluvil v jedné drogerii a je prý v plastové flašce, tak snad to postřikovač přežije Citovat
Hafity Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Můj boj byl krátký a rychlý.... Jeden den jsem si všiml většího výskytu tohoto hmyzu u paty uschlého pahýlu stromu, co zůstal na zahradě po původním majiteli. Mimochodem tam byl provoz jak na letadlové lodi.... Týž den jsem cestou do práce na noční směnu zakoupil jakousi dózu s vyobrazenou vosou.... Po příjezdu z noční směny jsem nasypal celý objem dózy do otvoru a ten zakryl předem připraveným kusem plechu.... Od té doby jsem vosu na zahradě neviděl, jen jednoho sršně.... Zato všech možných druhů Ferdů.... Citovat
Ducatista Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 mě se nakonec výborně osvědčil Biotoll - spreje nebo chemikálie mi pomohly jen na jedince, kteří lítali venku a snažili se dostat do skulinky ve zdi do hnízda. Když jsem jich co nejvíc posprejoval a sebral odvahu, foukl jsem jim ten prášek biotoll do té skulinky ve zdi a druhej den to tam bylo jak vosí pohřebiště... Jenže vosy mi začly lítat v podkrovní komoře kde suším prádlo, ty mrchy začly vylízat ze dvou skulinek v dřevěné podlaze, protože to hnízdo bylo v dutině dřevěnýho trámovýho stropu. Včera ráno jich na té komoře lítalo tak 20 učitě. Opět jsem vzal do akce Biotoll a foukl to tam, kde jsem viděl že lezou z podlahy. A rychle jsem utekl - Biotoll je perfektní v tom, že ony postupně se o něj zapráší a chcípnou, navíc si to nanosí na sobě do hnízda. Jenže je to nezabije hned a po fouknutí prášku do jejich vchodu je to docela nasere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.