Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ako znicit velke osie hniezdo !!! HOTOVO, dakujem :)

Recommended Posts

Odesláno

Snehovej sem nikde nesehnal, pravdepodobne se uz nerobi, a ja nevim teda kde to sehnat ...

Byli sme v te firme, nic takoveho uz nenasli, ale povedali, ze halonovej ma v sebe rovnaky svinstvo, ba dokonca horsie, ako snehovi ... Tez to je jen na vetrane priestory, a podobne. Inaksi ako tento nesezenu ...

Tak proto chci vedet, ci to pocakat tymhle, nebo tou chemikaliou co psal radek ...

Odesláno

Naviac neviem ci je ho skoda, bol vyrobeny este za CSR, a ktovi ako bude aj hasit ...

Odesláno

Tak je v něm původní halon http://www.irz.cz/repository/latky/halony.pdf Myslím si, že bude lepší použít to svinstvo, co psal Radek. Ten halonovej schovej, podle měřáku by měl bejt v pohodě. Dneska halonovej hasičák (s netoxickým upraveným halonem stojí baťoh peněz viz. tu http://www.hasicipristroj.cz/hasici-pristroj-halonovy-t4fe-p-202.html cena je bez daně a ještě z roku 2006)

Odesláno
Snehovej sem nikde nesehnal, pravdepodobne se uz nerobi, a ja nevim teda kde to sehnat ...

Byli sme v te firme, nic takoveho uz nenasli, ale povedali, ze halonovej ma v sebe rovnaky svinstvo, ba dokonca horsie, ako snehovi ... Tez to je jen na vetrane priestory, a podobne. Inaksi ako tento nesezenu ...

Tak proto chci vedet, ci to pocakat tymhle, nebo tou chemikaliou co psal radek ...

Sněhovej v sobě nemá žádný svinstvo, je v tom CO2, použiva se na chlazení, na sváření a je v limonádách a pivu, takže ny ty vosy jedině že zmrznou, jak už jsem psal. Kurnik pokrop to už něčim, ať jě nejaká prdel, se toho bojiš nebo co?:D
Odesláno

Lubk0:

Hlavne by to chcelo fotky z toho tvojho plánovaného útoku a radšej si urob svoju fotku pred a po :D Len žartujem :aut

Držím palce nech sa ich zbavíš :super

[upravil dne 16/8/11 od Jooooose-1]

Odesláno

Chlapi, akurat sa obliekam :D :D :D

Obleceni je pripraveno, tak idem se oblikat. Asi umru horkem, ale radsi se spotim, jak byt dopichanej...

Davam si vysoke rybarske cizmy, ktere sou az po vrch stehien na traky, su z hrubej gumy. Na to si jeste pro istotu davam jedni hrube kapsacove kalhoty. Na to si davam hrubou drigovicu s dlhymi rukavi. Na to si davam starsi motorkarskou prilbu typu integrale s cirym sklom, na ktoru je prilepen igelit po celem obvodu na dlzku asi jednoho metra. Ten igelit se natahne na telo, a na to se da starej hrubej presivak. Donho jedny lyzarske hrube rukavice, a jede se :D

Koupil sem to co nakazal radek, nalil sem to do maleho rucniho postrikovace s kterym se strikaji stromky, uz je natlakovanej, takze bude to strikat jak ma :D

Skusim poprosit polovicku nech ma odfoti, v kazdem pripade to bude vyzerat !!!

Drzte mi palce nech mne ty svine nedopichaji :D V pondeli mam BC štátnice, tak nech sem tam celej :D

Odesláno

tak to treba zdokumentovat pre dalsie generácie:D

a myslim ked sa nechas par krát pichnut tak ta nechaju na statniciach prejst urcite:o

drzim palce:D:papa

Odesláno
Chlapi, akurat sa obliekam :D :D :D

Obleceni je pripraveno, tak idem se oblikat. Asi umru horkem, ale radsi se spotim, jak byt dopichanej...

Davam si vysoke rybarske cizmy, ktere sou az po vrch stehien na traky, su z hrubej gumy. Na to si jeste pro istotu davam jedni hrube kapsacove kalhoty. Na to si davam hrubou drigovicu s dlhymi rukavi. Na to si davam starsi motorkarskou prilbu typu integrale s cirym sklom, na ktoru je prilepen igelit po celem obvodu na dlzku asi jednoho metra. Ten igelit se natahne na telo, a na to se da starej hrubej presivak. Donho jedny lyzarske hrube rukavice, a jede se :D

Koupil sem to co nakazal radek, nalil sem to do maleho rucniho postrikovace s kterym se strikaji stromky, uz je natlakovanej, takze bude to strikat jak ma :D

Skusim poprosit polovicku nech ma odfoti, v kazdem pripade to bude vyzerat !!!

Drzte mi palce nech mne ty svine nedopichaji :D V pondeli mam BC štátnice, tak nech sem tam celej :D

Sa musíš cítíť ako člen Sparty proti takej presile :aut

Odesláno

Tak pánové, HOTOVO :D

99,9 percent ôs je mrtvých :)

Prúbeh:

Vošiel som dovnutra, bol klud, zažal som svetlo, stále bol klud, zobral som ten svoj postrekovac, a zacal sem kropit hnizdo :) Osi se zacali pchat ven, ale rovnou mrtve padali na zem, toz ta chemikalie od radka, fungovala okamzite. Avsak na zadek hnizda sem nevidel, tak zacali vyletovat i tade, a sanzili se utocit... Najskor som sa bal, lebo sak reflex :D ale potom pohoda, strikal sem dal. Pak sem vysel ven se nadychat, a zase dovnitr... Je s toho neskutecnej smrat.. Takto ale 5 krat, nez sem s tym sajtrajtem ostrikal komplet hnizdo, a vsechny okna, plus neonku ku ktorej sa tahali. Ked som minul celou nadobu, tak sem se tam vratil, strhol tu vrchnu dosku, nech vidim krasne na cele hniezdo, a cele som ho dal z doskou dole. 50x50 cm nemalo, ale tych 35-40 mnelo urcite.

Osi ktere prisli s tou chemykalii do kontaktu byli vicemen ihned mrtve. Snazil sem se to pote povysavat i s vysavacem na listi, ale byl tam takovej puch, ze sem musel ven. Takze to necham na zitra. Na podlahe sou stovky mrtvych os.

Asi 5 nebo 6 ich ostalo poletovat kolem neonky, ale na ti sem uz kaslal :)

Zase se mi jednou potvrdilo, ze toto forum je snad na vsechno. Radku, ty mas u mne aspom 2 piva. Uz nikdy nicim inym hubit osi nebudu. Stalo to 3,5 Eura, a fungovalo to dokonale. Ostatni prirpavky osu ihned neumrtvi, a stoji tak 10 a vic ...

Zistil sem, ze segra ma taky nejaky osi, tak se tym asi zacnu zivit :D

Prikladam i slibenou foto :D Skoda ze ten igelit co sem mnel od prilby po pas neni videt :D Inak sem se samozrejme spotil ako kôň pod tými vrstavim :)

PS, v akcii sa naozaj fotit nedalo, nakolko dovnutra somnou nikto neisiel, a zvonku sa to odfotit nedalo, takze jen priprava PRED :)

[Edited on 16/8/11 by Lubk0]

post-14784-14109619260886_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...