Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes sme si urobili taký malí výlet rodinkou do susedného Maďarska presnejšie do Budapešti a to obchodné centrum Campona v ktorom sa nachádza najväčšie Oceanárium a Tropicárium v Európe. V Tropikáriu je volne poletujúce vtáctvo, za ohradou nechýbajú ani malé opičky ktorím sa deti určite potešia. Je tam vytvorený taký malí tropický prales v torom nechýbajú jazierka s rybami a živými krokodílmi atď... V určitých intervaloch to tam automatika zatemní z reproduktorov nabehne zvuk búrky a spustí sa dážď, je to zaujímavé.

Čo sa týka Oceanária to je pohoda pre oči, najprv menšie akváriá s rybkami rôzneho druhu, čerešničkou na torte je obrovské akvárium s 11m tunelom v ktorom prechádzajú ľudia a morské živočíchy vrátane žralokov plávu ponad ich hlavami. Je to proste super, po výjazde z toho tunela sa dá prejsť pred to obrovské akvárium sú tam sedadlá vyzerá to ako by ste boli v kine s veľkým plátnom. A nakoniec veľký bazén v ktorom plávali Raje a deti ich tam hladkali.

Čo dodať deti mali o zábavu postarané a mi dospelý tak isto bol to pekný a nezabudnuteľný výlet a tý čo máte možnosť alebo budete prechádzať Budapešťou môžem len odporučiť.

V Budapešti som bol autom po prvý krát podľa navigácie a nebol žiadny problém a parkovanie je super že vraj na 1800 áut, Parkoval som v pozemnej garáži, ďalej je možnosť parkovať v dvoj podlažnej parkovacej budove a samozrejme klasické parkoviská.

Tu je fotoalbum k nahliadnutiu.

http://pokec.azet.sk/jhudec905/fotoalbumy/ocenarium-tropicarium-campona-budapest?i9=b91c89709038#/jhudec905/fotoalbumy/ocenarium-tropicarium-campona-budapest?i9=b91c89709038

A tu malé video z toho preskleného tunela.

(kvalita je trochu slabšia zabudol som prestaviť mobil na TV kvalitu)

http://pokec.azet.sk/JHudec905/videoalbumy/1667902?i9=b91c89709038

PS: Robil som im tam aj trochu reklamu na Peugeot :D:papa.

post-27076-14109619194934_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...