Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

chtěl bych poprosit o všemožné zkušenosti a rady související s dodatečnou montáží a zprovoznění tažného. Chtěl bych \"vyndavací\", hlavně kvůli nosiči na kola. Jmenovitě bych potřeboval zjistit:

- jaký typ/výrobce, originál/druhovýroba?

- mám nechat montáž na servisu, nebo je to bez problémů?

- případně jak namontovat mechanicky a jak připojit elektriku

- jak přihlásit, kdo to dělá, kolik to stojí

- cokoliv dalšího, co vás k tématu napadne.

Díky moc.

Odesláno

Zdravím,

Ta montáž svépomocí je úplně v pohodě. Nevím jak je na tom 807 s přípravou uchycení, ale já jsem si teď o víkenku přidělával tažný na svou 307čku i s elektrikou a bezva práce.:super

Koupil jsem si taky Gálii, mají super vyřešené uchycení a celkové zpracování tažného se mi taky zamlouvá. Elektriku jsem si koupil zvlášť. Po chvilkovém hledání na netu jsem našel typové elektro (mám can-van), takže se to nacvakalo jen na stávající konektory a protáhly dráty a no problemo.

Ještě jsem využil toho, že jsem měl dole nárazník a zrenovoval jsem si výztuhu nárazníku.

Pak jsem v pondělí zajel na STK, tam mi maník na to kouknul, udělal zkoušku svislého zatížení na čep, vypláznul jsem dvěstěpade za kulatej štempl a jel jsem na dopravní kde mi to baba za pajdu zapsala do TP a hotovo.;) Takže pohoda:papa

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o všemožné zkušenosti a rady související s dodatečnou montáží a zprovoznění tažného. Chtěl bych \"vyndavací\", hlavně kvůli nosiči na kola. Jmenovitě bych potřeboval zjistit: - jaký typ/výrobce, originál/druhovýroba? - mám nechat montáž na servisu, nebo je to bez problémů? - případně jak namontovat mechanicky a jak připojit elektriku - jak přihlásit, kdo to dělá, kolik to stojí - cokoliv dalšího, co vás k tématu napadne. Díky moc.

Mam motovane tažne v Ostravě na Rudne  za stadionem  a byla to sodoma gomora do dnes to nemam správně  zapojene  nemluvě že mi ukradli výstuhu narazniku (cena4800 kč) neupravene dráty  nefunkčni couvaci čidla. a dodnes jak vypnu kliček a necham parkovačky tak mi přívěs nesviti  a vzpěru jsem si koupil a čekam na namontování. pokud jsem něco reklamoval ta ni piše DEMON že adresa nefunguje  tak pozor kdo to bude montovat  taky se tvářili že jch dělaji tisice denně  auto v te době nělo najeto 2100km a prosil jsem je o odbornou montaž  tak pozor Jawak

Odesláno

A co třeba čleen Kirgiz?Mám na C 8 kouli od něj a na bratrovo Focucu taktéž.Cena byla příjemná a přišla ihned.Montáž doma,C 8 za 3 hoďky(nárazník dolu,nepatrný výřez,Focusa dělal bratr-číšnik a take v poho),pak na STK a dopravku,nebo vyřešit razítko o montáži a juoí na dopravku.Mohu jen dopozučit

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím všechny mohl bych někoho z C8 (rok 2007)poprosit o radu,kde se připojit elektricky  udajně by měla býti někde za světlem přípojka(příprava) či co díky za odpovědi

Odesláno

připoj se na kabely od levýho zadního světla, budeš brát jen signál že je světlo rozsvícený do krabičky, navíc se musíš připojit na +, to je tam vyvedené a připravené

Odesláno

Zdravím Kveton ,tak dneska jsem rozbalil ten igeliták za světlem a mám tam tři přívody (samostatný žehličky) z toho dvě mají pouze 1 drát a třetí jich má šest a ten nejsilnější drát ze všech co tam jsou bohužel plus není . Plus je přivedeno do jednoho co je samostatně a do jednoho s těch šesti a oba jsou celkem slabý (malý průřez) . Tak se chci zeptat jestli ten nejsilnější ze vsech nemuže mít vytaženou pojistku,že by se měla doplnit až když dáš tažný ? děkuji za odpovědi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...