dusan2 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Mate niekto nejake negativne skusenosti s rezervovanim ubytovania na www.booking.com ? Ja mam zatial iba dobre ale to som bol par krat v cechach a u nas na sk, teraz mam od februara rezervovanu dovolenku v taliansku tak dufam ze to klapne, lebo od talianov sa da cakat vsetko. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 preco nerezervujes priemo cez e-mail hotela? cenu zjednas... ja vzdy pisem priamo do hotela... Citovat
dusan2 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Skusal som ale v tom hotely co som si vybral rozpravali len po taliansky. Takto je to pohodlnejsie , velky vyber a bezplatne storno tusim 3 dni pred prijazdom. Vo february bola cena o 200 eur na tyzden nizsia ako teraz. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 bezne pouzivam uz niekolko rokov translate.google.com a uspesne sa dorozumiem. dokonca aj s cinanmi... taliansko, nemecko, rakusko uplne bezne a v pohode... pisem do mailu v ich rodnom jazyku a potom to iste aj v anglickom jazyku. problem s tymito agenturami moze byt domahatelnost reklamacie, ktora je priam extremne narocna. dosah na kontakty ludi v nej pracujucich a taktiez vybavenie problemov pri pripadnom nedodrzani dohodnutych sluzieb a urovne objednaneho ubytovania. Stava sa dost casto. netvrdim ze prave booking.com, ale myslim si ze agentura ako agentura... treba pokukat na gugli recenzie a tak... vyskusaj aj www.hotelscombined.cz drzim palce a peknu nicim nerusenu dovolenku Citovat
Pechy Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Přes booking.com rezervuji hotel vždy když někam jedu. Bydlel jsem přes ně na Hawaii, v USA, v karibiku i vždy po Evropě. Booking je dobrý v tom, že má hodně dobré ceny. Kupoval jsem třeba Hilton ve Vídni za 50 EUR a jiné ;-) Citovat
dusan2 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Hej hej doteraz tiez velka spokojnost. Samozrejme ze hotel som vyberal HLAVNE podla recenzii a potom cena. Akurat to bolo vzdy iba par dni pred prichodom. Teraz to je trosku viac. Dufam ze to dobre dopadne. Idem az 24. a cestou este dva dni v dolomitoch. To rezervujem az pred odchodom. http://www.booking.com/hotel/it/parkhotelkursaalrimini.html?sid=3bbc527702a848accb655b3726eea6a9 Teraz kukam ze je to drahsie uz o 100 % ako to mam rezervovane ja. Citovat
matii Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Booking využívám často, zatím se mi nestalo, že by něco neklaplo ... Citovat
lubikpo Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 taktiez spokojnost, naposledy madarsko pred 2 tyzdnami a vsetko OK Citovat
punkac Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 booking úplně v pohodě a dobrý ceny, už jsem pokolikátý v Itálii byl přes tuhle službu a letos pojedu zase Citovat
milan78 Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 pripajam tak isto dobru skusenost, uplne bez problemov spokojnost...daju sa chytit dobre akciove ceny... Citovat
Ferry Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 jj booking.com bez problemu, Evropa i USA, jinak uz ani hotely nerezervuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.