Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mate niekto nejake negativne skusenosti s rezervovanim ubytovania na www.booking.com ? Ja mam zatial iba dobre ale to som bol par krat v cechach a u nas na sk, teraz mam od februara rezervovanu dovolenku v taliansku tak dufam ze to klapne, lebo od talianov sa da cakat vsetko. :myslim

Odesláno

Skusal som ale v tom hotely co som si vybral rozpravali len po taliansky. Takto je to pohodlnejsie , velky vyber a bezplatne storno tusim 3 dni pred prijazdom. Vo february bola cena o 200 eur na tyzden nizsia ako teraz.

Odesláno

bezne pouzivam uz niekolko rokov translate.google.com a uspesne sa dorozumiem. dokonca aj s cinanmi... :)

taliansko, nemecko, rakusko uplne bezne a v pohode... pisem do mailu v ich rodnom jazyku a potom to iste aj v anglickom jazyku.

problem s tymito agenturami moze byt domahatelnost reklamacie, ktora je priam extremne narocna. dosah na kontakty ludi v nej pracujucich

a taktiez vybavenie problemov pri pripadnom nedodrzani dohodnutych sluzieb a urovne objednaneho ubytovania. Stava sa dost casto.

netvrdim ze prave booking.com, ale myslim si ze agentura ako agentura... treba pokukat na gugli recenzie a tak...

vyskusaj aj www.hotelscombined.cz

drzim palce a peknu nicim nerusenu dovolenku :papa

Odesláno

Přes booking.com rezervuji hotel vždy když někam jedu. Bydlel jsem přes ně na Hawaii, v USA, v karibiku i vždy po Evropě.

Booking je dobrý v tom, že má hodně dobré ceny. Kupoval jsem třeba Hilton ve Vídni za 50 EUR a jiné ;-)

Odesláno

Hej hej doteraz tiez velka spokojnost. Samozrejme ze hotel som vyberal HLAVNE podla recenzii a potom cena. Akurat to bolo vzdy iba par dni pred prichodom. Teraz to je trosku viac. Dufam ze to dobre dopadne. Idem az 24. a cestou este dva dni v dolomitoch. To rezervujem az pred odchodom. http://www.booking.com/hotel/it/parkhotelkursaalrimini.html?sid=3bbc527702a848accb655b3726eea6a9 Teraz kukam ze je to drahsie uz o 100 % ako to mam rezervovane ja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...