Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Tak sme si povedali ze stary dreveny plot dosluhuje, nepomahalo ani kazdy rok nater, lakovanie. Vydrzal uctihodnych 14 rokov. Nakupili sa plastove materialy (50r. zivotnost), koncovky, sroby, vrtaky a chut do prace... a takto to prebiehalo. stary plot... prezil aj pad stromu... ten diel vlavo s kvetinacmi priebeh a vysledok dufam ze tu uz takato tema nieje [upravil dne 6/10/11 13:02 od Marcel00] Citovat
dusko201 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 marceli na kolik vysli tie plasty je asi drahsie ako drevo ci ?a ta umelina sa mu si aj po istom case natierat ci ?myslis ci to vysedivi jak drevo? Citovat
gedu Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 pekný a kde si kúpil chuť do práce? ja by som troch potreboval:D Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 to dusko: Plastove dielce sa predavaju na metraz. 5m kusy to su v celku, staci narezat na potrebnu dlzku. meter stal 2,5€, koncovky (klobuciky) 0,2€/ks. (koncovky, patky na listy) natierat plast nemusis a o to prave ide. Raz namontujes a neriesis, mas pokoj. Konecne. Casom to mozno slnko povytahuje, neviem, videl som to na jednom plote malo to uz 5 rokov a vyzeralo to velmi dobre, bolo to stale pekne hnede, dolezite je ze to ma rovnaku farbu ci uz bledsiu alebo tmavsiu, nepraska to, nekruti sa to, nehnije, netreba natierat. Fakt uz bude pokoj. Skorej to zelezo asi zhrdzavie na ktorom to je namontovane [upravil dne 7/8/11 od Marcel00] Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Jo,prokouklo to,je to hezčí než ten původní:potlesk Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 diky som opaleny ako prasa nad pahrebou no a vzacna navsteva nesmela chybat len nesmiem prezradit... [upravil dne 7/8/11 od Marcel00] Citovat
chuck11 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Marcel00- si děláš prdel ne, ploty jsme dělali měsíc zpět a teď v pátek a sobotu jsem je natírál finální vrstvou.Chodím jak naprcaný kačer, za ty dva dny jsem udělal tak 800-1000 dřepů při natírání z obou stran:roll. Spalený nejsem,radši jsem se pařil v monterkách a doplňoval tekuté vitamíny,než abych pak knučel a nevyspal se;) Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 hovoris o drevenom plote ne ? za rok si to zopakujes Citovat
chuck11 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 jj dřevěným.A za rok si to nezopakuju možná za 5.Ten plot co tam byl teď mněl už 20 let a byl skoro dobrý jen trámky začli vyhnívat.Teď jsou místo trámku jekle tak není co řešit.Ty štachety jsem dvakrát natíral před montáží na jekle a teď potřetí již namístě a garantuji ti že dřív jak za 5 na ně nešáhnu;) Citovat
DERT123 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 hovoris o drevenom plote ne ? za rok si to zopakujes haaa aj ja viem kto to bol Citovat
Benžík Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Když to byly 5m kusy, jak jste dělali ty obloučky na koncích? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Však tam piše že davali kloboučky na to - koncovky (klubociky) 0,2€/ks Citovat
Marcel00 Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 obluciky su tam nasunute... ja to samostatny diel. vyssie som pisal: koncovky (obluciky, patky) 0,2€/ks. edit: Radek ma predbehol [upravil dne 7/8/11 od Marcel00] Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Mě štve, že za to chtějí tolik peněz. Také (pokud to jde) využívám plastový program. Poctivě třídím odpad, firmy na to pobírají dotace, pak dělají výrobky z recyklovaných plastů a jsou dražší než betonové nebo dřevěné Citovat
Judes Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 pekný a kde si kúpil chuť do práce? ja by som troch potreboval:D Tej chuti do práce by som si objednal aj ja . Inak plotík veľmi pekný . Citovat
Jooooose-1 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Fakt máš krásny plot, dobre si zvolil Citovat
atila Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 V 24 hodinovej službe na operačnom stredisku Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Mě štve, že za to chtějí tolik peněz. Také (pokud to jde) využívám plastový program. Poctivě třídím odpad, firmy na to pobírají dotace, pak dělají výrobky z recyklovaných plastů a jsou dražší než betonové nebo dřevěné 1bm upraveneho, ofrezovaneho do oblucikov atd. suroveho dreva stoji v priemere 2,8 a viac eur... treba ho povrchovo upravit. (nater, lakovanie) a tym to nekonci, stale sa k tomu treba vracat , osetrovat to atd a to je zbytocna robota... aj keby stal len 2€... neni podstatne Inak ako pises so vsetkym suhlasim beton sa asi ako oplotenie domu nehodi [upravil dne 8/8/11 od Marcel00] Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Beton na oplocení ne, ale já hojně pokládám zatravňovací dlaždice (http://www.recyklace.cz/cs/produkty/Plastova-zatravnovaci-dlazba/) - jsou skvělé, lehké, krásně se řežou (i do různých tvarů). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.