Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sme si povedali ze stary dreveny plot dosluhuje, nepomahalo ani kazdy rok nater, lakovanie.

Vydrzal uctihodnych 14 rokov. Nakupili sa plastove materialy (50r. zivotnost), koncovky, sroby,

vrtaky a chut do prace... a takto to prebiehalo.

stary plot... prezil aj pad stromu... ten diel vlavo s kvetinacmi :)

P1080154.JPG

P1080170.JPG

priebeh a vysledok :)

P1080161.JPG

P1080177.JPG

P1080179.JPG

dufam ze tu uz takato tema nieje :D

[upravil dne 6/10/11 13:02 od Marcel00]

Odesláno

to dusko:

Plastove dielce sa predavaju na metraz. 5m kusy to su v celku, staci narezat na potrebnu dlzku. meter stal 2,5€, koncovky (klobuciky) 0,2€/ks. (koncovky, patky na listy)

natierat plast nemusis a o to prave ide. Raz namontujes a neriesis, mas pokoj. Konecne.

Casom to mozno slnko povytahuje, neviem, videl som to na jednom plote malo to uz 5 rokov a vyzeralo to velmi dobre, bolo to stale pekne hnede,

dolezite je ze to ma rovnaku farbu ci uz bledsiu alebo tmavsiu, nepraska to, nekruti sa to, nehnije, netreba natierat. Fakt uz bude pokoj.

Skorej to zelezo asi zhrdzavie na ktorom to je namontovane :)

[upravil dne 7/8/11 od Marcel00]

Odesláno

Marcel00- si děláš prdel ne, ploty jsme dělali měsíc zpět a teď v pátek a sobotu jsem je natírál finální vrstvou.Chodím jak naprcaný kačer, za ty dva dny jsem udělal tak 800-1000 dřepů při natírání z obou stran:roll.

Spalený nejsem,radši jsem se pařil v monterkách a doplňoval tekuté vitamíny,než abych pak knučel a nevyspal se;)

Odesláno

jj dřevěným.A za rok si to nezopakuju možná za 5.Ten plot co tam byl teď mněl už 20 let a byl skoro dobrý jen trámky začli vyhnívat.Teď jsou místo trámku jekle tak není co řešit.Ty štachety jsem dvakrát natíral před montáží na jekle a teď potřetí již namístě a garantuji ti že dřív jak za 5 na ně nešáhnu;)

Odesláno

obluciky su tam nasunute... ja to samostatny diel.

vyssie som pisal: koncovky (obluciky, patky) 0,2€/ks.

edit: Radek ma predbehol :aut

[upravil dne 7/8/11 od Marcel00]

Odesláno

Mě štve, že za to chtějí tolik peněz. Také (pokud to jde) využívám plastový program. Poctivě třídím odpad, firmy na to pobírají dotace, pak dělají výrobky z recyklovaných plastů a jsou dražší než betonové nebo dřevěné :(

Odesláno
pekný a kde si kúpil chuť do práce? ja by som troch potreboval:D

Tej chuti do práce by som si objednal aj ja :D.

Inak plotík veľmi pekný :super.

Odesláno
Mě štve, že za to chtějí tolik peněz. Také (pokud to jde) využívám plastový program. Poctivě třídím odpad, firmy na to pobírají dotace, pak dělají výrobky z recyklovaných plastů a jsou dražší než betonové nebo dřevěné :(

1bm upraveneho, ofrezovaneho do oblucikov atd. suroveho dreva stoji v priemere 2,8 a viac eur...

treba ho povrchovo upravit. (nater, lakovanie) a tym to nekonci, stale sa k tomu treba vracat :(, osetrovat to atd a to je zbytocna robota... aj keby stal len 2€... neni podstatne :)

Inak ako pises so vsetkym suhlasim :super

beton sa asi ako oplotenie domu nehodi :)

[upravil dne 8/8/11 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...