Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mista konani srazu  

1. 1. Mista konani srazu

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

a to jako myslis jakej sraz, nejakej celoklubovej velkej,ve stylu Slapy, Zimni klouzani nebo spise komornejsi, max 10-15 lidi ?

Odesláno

Zajima me celkovy zajem o srazy s prehledem v jakych lokalitach.. a mozna i namet nebo podnet ke konani celoklubovych srazu s co nejvetsi ucasti..

Na komorni srazky by byla anketa nejlepe podle kraju ale takhle podrobnou anketu mi to myslim nedovoli (max 10 polozek) pokud bych to nerozepsal na vice temat..

Odesláno

Dal jsem kdekoli, páč všude je něco k vidění a já rád poznávám nová místečka (viz. třeba Šebetov, do loňska jsem tu díru neznal a teď už trochu znám i blízké okolí.

Odesláno

ano ano Šebetov pjekne prostředi pro konani srazu a šikovnej pořadatel--Trundik-:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Trundik

Gdyž už jste to načali, tak co gdybychom to letos zopakovali???

Ha! Tady se něco chystá!!!:D

Nezávisle na tom, jak jsem hlasoval, jsem pro!:papa

[Editován dne 9/3/05 Kurt]

Odesláno

Medvěd + Helča na 80 % potvrzujeme účast (těch 20 % je rezerva na případné rodinné důvody - přeci jen je to za dlouho, tak nevím, jestli přijedeme 100 %ně).

Odesláno

anoooo anoooo jse pro tak severni morava pude taky anoooo anoooo neboj se toho a klidne zařizuj

dekuju :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...