Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tyhle altíky se prodávají okolo 500,- nejlevnější stator bude kolem 800,- ale to bych potřeboval typ alternátoru.

on potrebuje rotor

jasně myslel jsem rotor....., omlouvám se za překlep.

Odesláno

koho by to zajímalo, tak ten šroub nebyl ušmyklej, ale závit byl \"vykvedlanej\" od řemenice. Jak vylítla matka, tak tam řemenice lítala a ten závit obrousila. No nic to nemění na tom, že jsme to prasácky zavařili a vypadá to v pohodě, snad to bude fungovat, ve čtvrtek s tím jedu 600km, tak snad mě to někde nenechá :D

Odesláno

No a co, dyť se tím nic nezničí víc než je a až narazí na altík tak to vymění, já bych to uznal :papa

PS jediný co bych řešil je jestli jsou řemenice v ose a ta navařená nehází !

[upravil dne 6/8/11 od koblih69]

Odesláno

vařil to otec, mechanik, co vaří 20 let :)

Vykvedlaný to není, ještě jsme to dávali do roviny, aby se to nekvedlalo.

Souhlasím, že to není profi úprava, ale stejně bych kupoval novej altík, tak jestli tohle nějakej čas vydrží, proč to nezkusit, pokud mi to praskne, stejně ho musim koupit

Odesláno

jsou to tvrdé legované materiály a tam s obyčejnou E-B elektrodou,nebo obyčejným drátem v cočku moc neuspěješ...,horší je to,že ten řemen po přetržení má snahu skočit pod dekl rozvodů a pak je zle:myslim

ale at ti ta ,,sovětská \'\' oprava vydrží co nejdéle ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...