KingSpade Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 co já vím tak tam byly jen 405ky v benzínu..jaká je doba teď netuším:myslim Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 peugeot absolutne ne, nejvic Ford, Toyota, Kia, Hyundai, Chevrolet, z evropskych aut jen BMW (a i ty vypadaj trochu jinak nez v evrope) a pak starsi mergly a videl jsem par novych VW Jetta nafta se tu leje jen do trucku, busu a traktoru (tedy tam kam patri ) osobaky na pumpach jsem videl brat jen benzin. ceny benzinu jsou nizsi nez nafty - galon benzinu (3,78l) stoji cca 3,6$ a nafty kolem 4$ Citovat
MJSytic Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Kurňa, to jsou pálky. Takhle drahý phm:aut:D Hele a co LPG? Měl sis tam vzít 406. Bral bys do ní benzín za cenu našeho plynu a holka by se ti od něj alespoň trochu zasvinila Tý jo, představa coupátka 406 ve V6 v automatu a projíždět se tam sní - to by amíci čuměli, co to je za krásnou káru:aut Citovat
Ferry Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 tak LPG jsem videl jen jedno a to jako plnicku nadrzi pro topeni a vareni do tech jejich pojizdnych karavanu Ty jo preprava auta sem by vysla asi hodne draho, to uz bych si pak mohl za ty prachy poridit neco s poradnym motorem primo tady a mozna by to bylo i neco vic, nez jen V6 treba zrovna dneska jsem potkal takovej peknej \"rodinnej\" sedanek - http://www.dodge.com/en/2011/charger/index.html v provedeni SRT se 6,4l V8 motorem, co ma asi 470 poniku pod kapotou a docela se mi i libilo [upravil dne 8/8/11 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.